Διαβατός Ημαθίας

Σεξ και Ενέργεια: Για όσους παίρνουν το σεξ πολύ ελαφρά..!


Τα τσάκρα αναγεννούνται κάθε 7 χρόνια, οπότε αν έχετε βρεθεί με ένα άτομο έστω και μία φορά, η ενέργειά του θα μείνει μαζί σας για 7 χρόνια. Αυτό είναι αν δεν καθαρίσετε σωστά εκεί. Όταν κάνεις σεξ με κάποιον, ξεκινά μια ολόκληρη ενεργειακή διαδικασία.

Κυρίως τα τσάκρα της ρίζας (Muladhara) και των δύο, ενώνονται και από αυτή την οικειότητα οι αύρες συγχωνεύονται, συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν μια μεγάλη αυρική ενέργεια γύρω από τα δύο. Μέσω του χωρισμού, αφήνει ένα ενεργειακό και καρμικό αποτύπωμα. Όσο περισσότερες σχέσεις έχετε με ένα άτομο, τόσο πιο βαθιά είναι η σύνδεση.

Γι' αυτό μερικές φορές θυμάσαι τόσα πολλά για τον πρώην σου ή με ποιον συνδέθηκες και αλλάζεις τη δόνηση σου και δημιουργείς ενεργητικούς δεσμούς που τους φέρνουν κοντά, όπου στη συνέχεια συνεχίζουν να μεταδίδουν ενέργεια σε ένα λεπτό επίπεδο.


Σε κάθε σχέση, λίγη από την ενέργεια του άλλου αποκτάται. Αν έχεις σχέσεις με ανθρώπους κυρίως πυκνούς, ασυνείδητους, χωρίς φως και αγάπη, ασταθείς, τότε αποκτάς το ίδιο πράγμα... Αλλάζεις σε ένα παράδειγμα όπου τίποτα δεν σε κάνει ευτυχισμένο παρόλο που έχεις πολλούς λόγους να είσαι. Αν ο άλλος έκανε κάτι που σημάδεψε το κάρμα του, το αποκτάς και μπορεί να προσελκύσει οδυνηρές εμπειρίες.

Αντίθετα, αν είστε σε σχέση με κάποιον συνειδητοποιημένο, γεμάτο φως, γεμάτο αγάπη και που διατηρεί την ενέργειά του καθαρή, δημιουργείται μια υπέροχη ανταλλαγή θετικής ενέργειας και για τα δύο άτομα. Και οι δύο μεγαλώνουν σε αγάπη και επίγνωση.

Η ενέργεια της αγάπης και της σεξουαλικότητας είναι τόσο μεγάλη και μαγική που δονείται τόσο ψηλά που φτάνεις σε μια διευρυμένη κατάσταση συνείδησης. Αυτή η ενέργεια παραμένει επίσης σε εσάς και σε εμένα ως νέοι κώδικες φωτός.

Εάν κοιμάστε με ένα άτομο που αυτή τη στιγμή έχει ήδη σύντροφο, κατά συνέπεια αποκτάτε την ενέργεια αυτού του ατόμου και του συντρόφου (και των συντρόφων του συντρόφου).
Δεν υπάρχουν ένοχοι, μόνο αναίσθητοι άνθρωποι και συνέπειες. Είσαι το αφεντικό του εαυτού σου, μπορείς να αλλάξεις όταν το αποφασίσεις.


Γιατί προσελκύουμε στη ζωή μας ανθρώπους των οποίων οι σχέσεις μαζί μας είναι κενές, επώδυνες και πυκνές;
  • Πρώτα με δόνηση: έλκουμε αυτό που δονούμε.
  • Δεύτερο για μάθηση: ο άλλος είναι η αντανάκλασή σου, θα σου δείξει τις σκιές σου για να τις αναγνωρίσεις και να τις δουλέψεις.
  • Το τρίτο λόγω εσωτερικών συγκρούσεων: Δεν μάθατε να αγαπάτε, δεν μάθατε να εκτιμάτε ...
Κατά συνέπεια, σχετιζόμαστε με ανθρώπους του ίδιου δονητικού επιπέδου. Μπορεί ακόμη και να δεθείτε ("ερωτεύεστε") με κάποιον σαν αυτόν, με την αδυναμία να αγαπήσετε και να εκτιμήσετε τον εαυτό σας μέχρι να καταλήξετε να χρησιμοποιείτε τον εαυτό σας. Διότι αντιλαμβάνεται δονητικά την ανάγκη σας για Αγάπη, αλλά αντανακλά μόνο τη σχέση σας με τον εαυτό σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας και θα αγαπήσετε τους άλλους και οι άλλοι θα σας αγαπήσουν.

Αυτό δεν είναι μια πρόσκληση για να μην κάνετε σεξ, αντίθετα, πρέπει να το κάνετε με ΑΓΑΠΗ όσο συχνά θέλετε! Αλλά πριν από αυτό, δονηθείτε, για να προσελκύσετε ένα άτομο με το οποίο μπορείτε να είστε σταθεροί και να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε και να μην γκρεμίσετε το εξελικτικό έργο.

Οι άνθρωποι που έχουν ΔΟΝΗΣΗ ξέρουν πώς να επιλέγουν ΑΓΑΠΗ και ΦΩΣ.

Μην κοιμάστε ποτέ με κάποιον που δεν θέλετε να είστε μαζί, μην το κάνετε από εκδίκηση ή επειδή πρέπει να....

ΧΟΡΗΓΙΑ / Γυναικεία Μαγιό - Μπικίνι  Για μεγάλα μεγέθη Μαγιό κλικ εδώ!


Πηγή: Radu Adrian Delea
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ