Διαβατός Ημαθίας

Τέμπη: Στο δυστύχημα με τα τρένα βρέθηκε πολεμικό υλικό κάτω από την Γραμμή του Τρένου;

Ένα παράξενο άρθρο επιβεβαιώνει τα συνωμοσιολογικά σενάρια περί δολοφονίας στα Τέμπη..! Αναλυτικά αναφέρεται ότι βρέθηκε: Επικίνδυνο πολεμικό υλικό κάτω από τη σιδηροδρομική γραμμή! Τώρα, πως την ακούτε την ιδέα του σαμποτάζ και τη χρήση θερμίτη;
Το είδος της καύσης και της έκρηξης που προκαλεί ο θερμίτης, θα μπορούσε ενδεχομένως να δικαιολογήσει το λιώσιμο μετάλλων και σαρκών στη δολοφονία στα Τέμπη, αλλά και το «μανιτάρι» που δημιουργήθηκε μετά από την σύγκρουση. 

Δείτε ακόμα: Δυστύχημα στα Τέμπη: Τι κουβαλούσε το εμπορικό τρένο;

Η ακτινοβολία της έκρηξης τύφλωσε, προσωρινά, ακόμα και την κάμερα από την οποία καταγράφηκε το έγκλημα. Η ύπαρξη θερμίτη, δικαιολογεί το γεγονός, ότι δεν επεκτάθηκε η πυρκαγιά στα άλλα βαγόνια και στις παρακείμενες γεωργικές εκτάσεις, όπως θα γίνονταν στην περίπτωση καύσης υγρών, εύφλεκτων υλικών. 
Επίσης, η άμεση και αδικαιολόγητη παρουσία στρατιωτικού κλιμακίου στο δυστύχημα, είναι από μόνη της περίεργη.

Στο ρεπορτάζ του lamiareport.gr διαβάζουμε πως:
«Ελάχιστες ημέρες από το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στον Ευαγγελισμό Τεμπών, μία ακόμη είδηση έρχεται να προκαλέσει ανησυχία για την ασφάλεια των συγκοινωνιών.
Το μεσημέρι του Σαββάτου (11/3), συνεργείο που εκτελούσε σκαπτικές εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος της Θήβας, εντόπισε δύο άσκαστα πολεμικά βλήματα κάτω από αυτή, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Αμέσως, στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών για την ασφάλιση του χώρου, ενώ ειδοποιήθηκε η αρμόδια στρατιωτική υπηρεσία για την απομάκρυνση και την εξουδετέρωσή τους».

Προτείνουμε:
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ