Διαβατός Ημαθίας

Κωλομαντεία: Μέντιουμ προβλέπουν το μέλλον διαβάζοντας γυναικείους Κ#λους!

Τέλος τα παλιομοδίτικα, Χειρομαντείες, Καφεδομαντείες , Κάρτες Ταρώ και διάφορα άλλα ξεπερασμένα! Τελευταία έκανε την εμφάνισή της άλλη μια… επιστήμη, η Ρουμπολογία, κοινώς Κωλομαντεία, που διαβάζει το μέλλον από τα οπίσθια!
Μη γελάτε, μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά δεν είναι και μάλιστα το συγκεκριμένο επάγγελμα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους κύκλους των διάσημων του Χόλυγουντ.

* Εκπτώσεις..

Λοιπόν δώστε προσοχή..Τα μέντιουμ που διαβάζουν Κώλους ονομάζονται Rumpologists (Ρομπολόγoι) και η επιστήμη μέντιουμ τους ονομάζεται Rumpology. (Ρομπολογία) (Rump = Οπίσθια). 
Τι διαβάζουν αυτοί;
Με πολύ προσοχή και σχολαστικότητα εξετάζουν ρωγμές, κοιλότητες, κρεατοελιές, το μέγεθος των γλουτών και άλλα χαρακτηριστικά των οπισθίων και καταλήγουν σε ένα πόρισμα για την προσωπικότητα και το μέλλον του ατόμου.
Οι Ρομπολόγοι (έτσι τους λένε) έχουν διάφορες θεωρίες ως προς την έννοια των χαρακτηριστικών των οπίσθιων. Για παράδειγμα, ο αριστερός και ο δεξιός γλουτός μπορούν να αποκαλύψουν το παρελθόν και το μέλλον ενός ατόμου... (πάτα το Κιμ πάτα το κουμπί) !

Δείτε μια τέτοια εξέταση (του Κώλου) στο παρακάτω βίντεο:


Να σας πω κι ένα αξιοσημείωτο ότι ένα από τα διασημότερα και πιο πλούσια μέντιουμ-οπισθίων, η Τζάκι Σταλόνε, είχε δηλώσει ότι είχε προβλέψει τα αποτελέσματα των Αμερικάνικών εκλογών και τον Όσκαρ διαβάζοντας τα οπίσθια των σκυλιών της ράτσας Ντόμπερμαν...

- Εγώ θα πω περαστικά μα;! 😂


💦 Προτείνουμε...
Το κατάστημα γυναικείας ένδυσης Lovitwoman! Εδώ μπορείτε να βρείτε προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας.


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ