Διαβατός Ημαθίας

Ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε ύφασμα

Ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε ύφασμα ή εκτύπωση DTG είναι η διαδικασία χρήσης ενός τροποποιημένου εκτυπωτή inkjet για την εφαρμογή ψηφιακών σχεδίων απευθείας στο ύφασμα.
Η εκτύπωση απευθείας στο ένδυμα, γνωστή και ως εκτύπωση DTG ή ψηφιακή εκτύπωση, υπάρχει μόλις εδώ και περίπου 20 χρόνια. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο, αυτή η τεχνική εκτύπωσης έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο της μόδας με τρόπους που κανείς δεν περίμενε.
Μέσα σε λίγα χρόνια στην αγορά, ήταν σαφές ότι οι εκτυπωτές DTG παρήγαγαν εικόνες υψηλότερης ανάλυσης από οποιαδήποτε υπάρχουσα μέθοδο εκτύπωσης υφασμάτων και η αγορά έμαθε γρήγορα ότι αυτή η μέθοδος εκτύπωσης είναι πολύ πιο καθαρή και ευκολότερη στη ρύθμιση από την μεταξοτυπία. Ενώ υπάρχουν ακόμα άλλες τεχνικές εκτύπωσης ενδυμάτων, η DTG έχει γίνει η προτιμώμενη μέθοδος εκτύπωσης για χιλιάδες επαγγελματίες εκτυπωτές ενδυμάτων σε όλο τον κόσμο.
Οι εκτυπώσεις DTG είναι ιδανικές για βαμβακερά ή άλλης φυσικής ίνας υφάσματα. Οι εφαρμογές τους είναι πολλές. Γυναικεία και ανδρικά ρούχα, t-shirts, παντελόνια, κολάν, τσάντες και ότι ύφασμα έχει σαν σύνθεση του το βαμβάκι ή άλλη φυσική ίνα .
Με την μέθοδο εκτύπωσης απευθείας στο ύφασμα πετυχαίνουμε απαλή υφή «ανεξίτηλα χρώματα νερού»,  φωτογραφική ανάλυση έως 1440 x 1440 pixels, μεγάλη διάσταση εκτύπωσης 97×90 cm και όλα αυτά με ταχύτητα, καθώς και απεριόριστες επιλογές σχεδίων χωρίς  την ανάγκη δημιουργίας τελάρου ή φιλμ όπως με την κλασική μέθοδο μεταξοτυπίας.
Χρησιμοποιώντας αδιάβροχα, υποαλλεργικά μελάνια με πιστοποίηση OEKO-TEX100, καλής ποιότητας ενδύματα και εμπειρία στη διαδικασία της δημιουργίας μπορούμε να πετύχουμε άριστα αποτελέσματα σε πολύ προσιτές τιμές, μικρό χρονικό διάστημα και ποικιλία σχεδίων.

Κλικ εδώ
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Η μέθοδος Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Διαβατινή διακόσμηση Όλης της Βεράντας σας Μόνο με 30 Ευρώ