Διαβατός Ημαθίας

Yoshinori Ohsumi: Νηστεία για υγεία και μακροζωία..

Βραβευμένη με Νόμπελ Έρευνα για τη γήρανση των κυττάρων. 
Ο Ιάπωνας κυτταρικός βιολόγος Yoshinori Ohsumi κέρδισε το Νόμπελ Ιατρικής το 2016 για την έρευνα του σχετικά με το πώς τα κύτταρα ανακυκλώνουν και ανανεώνουν το περιεχόμενό τους, μια διαδικασία που ονομάζεται αυτοφαγία. Το ανθρώπινο σώμα αυτοκαθαρίζεται όταν πεινά τρώγοντας τον εαυτό του. Ξεκινά με την απαλλαγή από όλα τα άρρωστα, καρκινικά και παλιά κύτταρα. Η πείνα αποτρέπει τη γήρανση και αποτρέπει καταστάσεις όπως ο διαβήτης.

Το σώμα παράγει μοναδικές πρωτεΐνες κατά τη διάρκεια της πείνας που παράγονται μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Το σώμα παράγει αυτές τις πρωτεΐνες, τις συλλέγει κατά προτίμηση γύρω από άρρωστα, κακοήθη ή νεκρά κύτταρα, τις διαλύει και τις αναγεννά και τα θρεπτικά συστατικά που δημιουργούνται από αυτή τη διαδικασία είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό. Η ανακύκλωση πραγματοποιείται με αυτόν τον τρόπο κατά τη νηστεία.

Μέσα από εκτεταμένη, εξειδικευμένη έρευνα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η διαδικασία της αυτοφαγίας απαιτεί εξαιρετικές περιστάσεις που ωθούν το σώμα να πραγματοποιήσει αυτή τη δραστηριότητα. Αυτές οι μοναδικές συνθήκες μπορεί να περιλαμβάνουν κάποιον που μένει χωρίς φαγητό ή υγρά για 16 ώρες (κύκλος 8/16).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι άνθρωποι πρέπει να λειτουργούν κανονικά. Για να διασφαλιστεί ότι το σώμα καθαρίζεται όσο το δυνατόν καλύτερα και να αποτραπεί η επανενεργοποίηση άρρωστων κυττάρων, αυτή η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί για λίγο. Ο Yoshinori Ohsumi, κάτοχος του βραβείου Νόμπελ στη Φυσιολογία και την Ιατρική, συμβουλεύει να επαναλαμβάνεται η διαδικασία πείνας και δίψας μία ή δύο ημέρες κάθε εβδομάδα.

"Νηστεύω τακτικά μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα και το προτείνω ανεπιφύλακτα! Δεν υπάρχει χρέωση... Είναι ωφέλιμο να παραλείπω το πρωινό και να τρώω δείπνο γύρω στις 10 μ.μ. και το μεσημεριανό γεύμα στις 2 μ.μ. την επόμενη μέρα. Έχω βίωσα πώς καθαρίζει το σώμα. Δεν είμαι ποτέ άρρωστος και είμαι πάντα σε υπέροχη υγεία. Δοκίμασα πλήρεις νηστείες μόνο με νερό για 10, 20 και 30 ημέρες και ένιωθα καταπληκτικά όλη την ώρα! Συμβουλεύω δοκιμάζοντας μια πλήρη νηστεία 3 ημερών επειδή συμβαίνει ολική αυτοφαγία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και αν όχι, διαλείπουσα νηστεία».

Η νηστεία των 40 ημερών είναι για άτομα με υψηλή δόνηση (Για Πνευματικούς Δασκάλους). στο πέρας των σαράντα ημερών, μπορείτε να ανοίξετε το τρίτο σας μάτι και να καθαρίσετε την ψυχή σας από εξωδιάστατα παράσιτα εκτός από το φυσικό σας σώμα. Αυτή η νηστεία είναι μόνο για άτομα με υψηλή δόνηση και πνευματικούς εκπαιδευτές (δεν συνιστάται για μαθητευόμενους)..


πληροφορίες από Από THE SECRET OF FASTING
φ/scr

Makis - Το άρθρο είναι για ενημέρωση και όχι προτροπή. Για δίαιτες ή νηστείες ή οτιδήποτε άλλο , απευθυνθείτε σε επαγγελματία υγείας.


----------------------------------------------------------------------


- ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ -

Τα νοητικά αίτια της ασθένειας στο φυσικό σώμα και ο μεταφυσικός τρόπος για να τα ξεπεράσετε. Από την Τέχνη της Ζωής, το βιβλίο της Louise L. Hay, ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, που με τη θετική της φιλοσοφία ενέπνευσε και βοήθησε εκατομμύρια αναγνώστες να μεταμορφώσουν τη ζωή τους.
Η Louise L. Hay είναι διάσημη συγγραφέας βιβλίων αυτοβοήθειας, δασκάλα και ομιλήτρια. Υπήρξε μια από τις ιδρύτριες του κινήματος αυτοβοήθειας και πρωτοπόρος στη θεραπεία σώματος-νου. Τα βιβλία της άγγιξαν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και τους βοήθησαν να βρουν τον δρόμο προς τη θεραπεία, την προσωπική ανάπτυξη και την αυτογνωσία.

Τιμή Βιβλίου  9,99 €                ΓΙΑ  ΑΓΟΡΑ 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Εμπενίζερ Σκρουτζ: Ποιος ήταν ο άνθρωπος που ενέπνευσε στον Κάρολο Ντίκενς τον διασημότερο τσιγκούνη