Διαβατός Ημαθίας

Απίστευτο αιθέριο έλαιο δεν χαρακτηρίστηκε άσκοπα ως ο θησαυρός για την Υγεία !

Η μητέρα φύση έχει προνοήσει για όλα, μας χάρισε ένα ακόμα "χρυσάφι" για την Υγεία μας! Την Ρίγανη. Πως όμως παίρνουμε το ριγανέλαιο και που μας βοηθά; Το ριγανέλαιο ή αλλιώς αιθέριο έλαιο ρίγανης παράγεται με την φυσική διαδικασίας της απόσταξης. Είναι ισχυρό φυσικό αντισηπτικό και ένα από τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες φαρμάκων για την παρασκευή φαρμάκων και στις βιομηχανίες καλλυντικών.

Το ριγανέλαιο είναι πόσιμο έλαιο και η δοσολογία του είναι μία  σταγόνα σε ένα ποτήρι νερό, η σε ένα φλυτζάνι τσάι, χυμό, η γάλα, 2 φορές την ημέρα.

Για μακροχρόνια χρήση του ελαίου συνίσταται η λήψη εναλλάξ ανά διαστήματα 15 ημερών με μία εβδομάδα παύση.

Εάν έχετε αλλεργία σε τσιμπήματα σφήκας ή μέλισσας, κάνοντας έγκαιρη τοπική εφαρμογή με ριγανέλαιο θα έχετε άμεσα και σωστικά αποτελέσματα.Θωρακίστε τον οργανισμό σας έναντι του κρυολογήματος και της γρίπης πίνοντας μία σταγόνα ριγανέλαιο αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό.

Εισπνοές
Σε ένα μπρίκι βράστε νερό, ρίξτε μια με δύο σταγόνες ριγανέλαιο και κάντε εισπνοές για να αντιμετωπίσετε πνευμονικά και αναπνευστικά προβλήματα. Μπορείτε επίσης να βάλετε σε ένα μαντηλάκι μία σταγόνα ριγανέλαιο και να το τοποθετήσετε κάτω από το μαξιλάρι σας.

Προσοχή!!ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ. Απαγορεύεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και θηλασμού και σε άτομα με έλλειψη σιδήρου. Μην κάνετε εφαρμογή ριγανέλαιου σε ανοικτές πληγές...


Tik Tok
@purenatural.gr Πόσιμο αιθέριο έλαιο ρίγανης βιολογικής γεωργιας 10 ml#oreganooil #oregano #naturalproducts ♬ Solo Tú - eydrey






Makis: Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου δεν αποτελεί και δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..