Διαβατός Ημαθίας

Θρήνος - Η Ξαφνικίτιδα ξαναχτύπησε, αυτή την φορά το Πολεμικό Ναυτικό! 😢

Η λεγόμενη Ξαφνικίτιδα που αγαπά τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις, άλλαξε μενού, άφησε αυτήν τη φορά την αστυνομία και χτύπησε το Πολεμικό Ναυτικό. 
Πρόκειται για τον θάνατο μιας νεαρής κοπέλας πρωτοετούς Εμβολιασμένης Ναυτικής Δοκίμου κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων..Προσέξατε; Εμβολιασμένης! Κάποιοι θα πουν έλα ρε τώρα σαν τους "ψεκασμένους" μιλάς κι εσύ! Ναι ε; Για πείτε μου τότε τι συμβαίνει; Πρώτον μιλάμε για μια κοπελίτσα Πρωτοετή, ξανά γράφω πρωτοετή της σχολής Ναυτικών Δοκίμων, η ηλικία της μετά βεβαιότητας δεν ξεπερνούσε τα 20 έτη και λόγω κριτηρίων επιλογής όπου προτιμούνται άτομα - στελέχη άρτιας σωματικής υγείας χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ειδικά όταν είναι νεαρής ηλικίας. Τότε γιατί "φεύγουν" έτσι ξαφνικά; και δεν είναι ένα περιστατικό να πεις, ήταν σύμπτωση, έτυχε... Αυτή η Ξαφνικίτιδα γιατί αγαπάει μόνο τους Εμβολιασμένους;...Και φυσικά θα βγουν οι ειδικοί και θα πουν την καραμέλα τους όπως και σε άλλες περιπτώσεις όλα όσα συνέβησαν ήταν «αγνώστου αιτιολογίας» και «τα αίτια διερευνώνται». Ενώ για μια μούμια που πέθανε πριν 4.000 χρόνια θα σου πουν τα πάντα, ακόμα και πιο ήταν το τελευταίο γεύμα του θανόντος..!!!!
Τι αναφέρει το Π.Ναυτικό;
Η ανακοίνωση του Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, αναφέρει: «Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας.
Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Κρίμα ,συλλυπητήρια στους δικούς της!
φ/scr



-------------------------------------------------

Ανακάλυψε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας!

Γυναικεία Ρούχα & Αξεσουάρ



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Εμπενίζερ Σκρουτζ: Ποιος ήταν ο άνθρωπος που ενέπνευσε στον Κάρολο Ντίκενς τον διασημότερο τσιγκούνη