Διαβατός Ημαθίας

Εσείς θα την τρώγατε αυτήν τη σαλάτα; Τι άλλο θα δούμε...

Είναι δυνατόν! Εδώ εμείς τις μέδουσες τις λέμε και τσούχτρες, ξέρετε οι περισσότερο τον λόγο ε; Μετά, τις βλέπουμε στη θάλασσα και αλλάζουμε δρόμο, όχι και να τις βάλουμε στο στόμα μας!
Νόμιζα ότι μόνο οι πιγκουίνοι τις τρώνε από παλιό ντοκιμαντέρ που είδα, Αλλά για τους Ασιάτες είναι θεσπέσιο γεύμα, μάλλον εκεί, ότι κινείτε τρώγεται 😋 και ειδικότερα οι Κινέζοι, εκεί τις καλοδέχονται στην θάλασσα, τις μαζεύουν και αφού τις αφαλατώνουν (τις αφήνουν) στο νερό όλη τη νύχτα και τις τρώνε μαγειρεμένες ή ωμές. Συχνά σερβίρονται ως σαλάτα, μαζί με λαχανικά...(ε;)

Πάντως από ένα είδος το Turritopsis nutricula, αν δεν κάνω λάθος παίρνουν το κολλαγόνο τους διότι είναι θεραπευτικό για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα...
φ/scr



------------------------------------------

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΜΕΛΙ – 500ML
Τιμή: 5.20 €  

Χαρίστε στα μαλλιά σας την περιποίηση, τη θρέψη και την πλούσια ενυδάτωση που τους αξίζει με τη μάσκα μαλλιών Donna Valente, η οποία είναι πλούσια σε κολλαγόνο και μέλι, μια φυσική πηγή βιταμινών,αντιοξειδωτικών και θρεπτικών στοιχείων. Απαλύνει ιδιαιτέρως την υφή της τρίχας και ενισχύει την ελαστικότητα της, κάνοντας τα μαλλιά σας πιο γερά ,πιο υγιή και γεμάτα ζωντάνια.
Χρήση: Λουστείτε και απλώστε την μάσκα στις άκρες ,αφήστε για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε καλά. Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα λουστείτε και στεγνώστε ελαφρώς τα μαλλιά σας.Απλώστε τη μάσκα από τη ρίζα έως τις άκρες .Ιδανικά τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μια υγρή και ζεστή πετσέτα για 4-6 λεπτά.Ξεπλύνετε πολύ καλά και στεγνώστε.           ΑΓΟΡΑ 

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..