Διαβατός Ημαθίας

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ από τον Σκάι! ΤΑ ΠΛΑΝΑ που έδειξε δεν απεικονίζουν καταφύγια στο Κίεβο αλλά ατύχημα στο μετρό της Ρώμης το 2018...

Και έτσι διαδίδεται το Media #propaganda για το RussiaUkraineConflict που χρησιμοποιούν κυριολεκτικά ένα βίντεο YouTube 3 ετών ως πολεμική καταστροφή στο ukraine . Ξυπνήστε άνθρωποι..! 

Αίαντας: Το βοθροκ@ναλο της Τουρκίας ΣΚΑΙ που εξαπατά για μία ακόμα φορά τους Έλληνες και κάνει "πλάτες" στα νεοναζοί αφεντικά του... το Deep state έχει πολλά πλοκάμια που μισούν τον Έλληνα και γενικά το δίκαιο και τον άνθρωπο !!!

Ισχυρισμός: Στα πλάνα διακρίνονται Ουκρανοί πολίτες οι οποίοι προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στο μετρό του Κιέβου.

Συμπέρασμα: Πρόκειται για πλάνα από ατύχημα που έλαβε χώρα στο μετρό της Ρώμης, στις 23 Οκτωβρίου του 2018.

Σύμφωνα με τα ellinikahoaxes.gr σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού αναμεταδόθηκαν στις 25/2 πλάνα που, σύμφωνα με τη ρεπόρτερ, απεικονίζουν κατοίκους του Κιέβου, οι οποίοι προσπαθούν για να βρούν καταφύγιο στο μετρό. Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ας δούμε τι ισχύει.


Το επίμαχο απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων:
Τι ισχύει
Αρχικά, παρότι παρουσιάζεται ως πρόσφατο και σχετικό, το εξεταζόμενο απόσπασμα δεν έχει καμία σχέση με την Ουκρανία ή με τα όσα εκτυλίσσονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην πρωτεύουσά της. Τα πλάνα προβλήθηκαν σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στις 25 Φεβρουαρίου του 2022.

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής:
Σειρήνες ηχούν και σπέρνουν τον πανικό στο κέντρο του Κιέβου. Κάτοικοι της περιοχής απελπισμένοι, τρέχουν πανικόβλητοι να βρουν καταφύγιο στο μετρό. Με το που μπαίνουν μέσα τρέχουν ακόμη πιο γρήγορα για να προλάβουν. Ο ένας πέφτει πάνω στον άλλον. Κάποιοι μάλιστα κινδυνεύουν να τραυματιστούν σοβαρά.


Στην πραγματικότητα, στο βίντεο διαδραματίζονται σκηνές από ατύχημα που έλαβε χώρα στον αστικό σιδηρόδρομο της Ρώμης, στις 23 Οκτωβρίου του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, στις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού “Piazza Repubblica” επέβαιναν οπαδοί της CSKA Μόσχας, οι οποίοι κατευθύνονταν προς το Stadio Olimpico για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα τους κι εκείνη της Ρόμα.


Σύγκριση ανάμεσα στην αρχική πηγή και το ρεπορτάζ που είδαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στις 25/2/2022.

πηγή: www.press-gr.com


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)