Διαβατός Ημαθίας

200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ οι πολιτικοί σχηματισμοί που ξεκίνησαν με τον πρώτο Εμφύλιο μαζί με το αληθινά πρώτο μνημόνιο, που ήταν το δάνειο προς το Επαναστατημένο έθνος, ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. 
Πέρασαν απο αλλαγές και μετονομασίες ξεκινώντας απο ξεκάθαρα ομάδες που επρόσκειντο σε ξένες χώρες, πχ το Αγγλόφιλο κόμμα, συμμετείχαν στην δολοφονία του Καποδίστρια, δημιούργησαν νέους εμφυλίους, μασκαρεύτηκαν ως Δημοκράτες, Φιλελεύθεροι, Λιμπεραλιστές, Ακροδεξιοί, Σοσιαλιστές, Κομμουνιστές και αναρχικοί, για να καταλήξουν ένα τυμπανιαίο πτώμα που ακόμα τρώει και βρωμίζει το έθνος χωρίς να έχει τίποτα να προσφέρει. Σήμερα τρώνε την ψυχή του έθνους και αποκαλύπτονται. 
Ο Λαός πλέον μέσα του έχει να ξεριζώσει τα αντεθνικά καρκινώματα που του επιβάλουν την ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, Αυτές οι πολιτικές τάσεις επιδιώκουν πάλι να διχάσουν την εθνική μας ταυτότητα, ενώ όσοι τις ακολουθούν υπακούωντας έστω και απο συνήθεια στα κόμματα και στις συμμορίες, σταδιακά μεταμορφώνονται σε εθνικό και φυσικό ΤΙΠΟΤΑ ετοιμάζοντας το έδαφος για την αντικατάστασή τους απο άλλους λαούς και άλλα έθνη. 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ οι φίλοι των ξένων ΚΟΜΜΑΤΑ, απεργάζονται την πρακτική κατάργηση της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 χρησιμοποιώντας τους εισβολείς, διαστρέφοντας την δημκρατία, προσκυνόντας την Τουρκιά, χτίζοντας Τζαμιά και δηλητηριάζοντας την ψυχή του Έθνους που είναι η ΝΕΟΛΑΙΑ. 

Ένα νέο παιδομάζωμα έχει ξεκινήσει στα σχολεία με την βοήθεια όλων των κομματικών συμμοριών και την αποστέρηση των ελληνόπουλων απο τον δεσμό με την μητέρα Ελλάδα. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 21 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ, ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ. ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑς ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.....ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. Αυτός ο τόπος είναι δικός μας.

 

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)