Διαβατός Ημαθίας

Τι κάνουμε το Πρωί και «Μπλοκάρουμε» το Μεταβολισμό μας και βάζουμε Κιλά

Το πρωινό ξύπνημα και ιδιαίτερα το τι θα φάμε το πρωί, αν πρέπει να το φάμε αμέσως με το που ξυπνάμε ή πρώτα να πάμε στη δουλειά και να φάμε κάτι εκεί ή στον δρόμο πριν
φτάσουμε, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όλους εκείνους που θέλουν λίγο να προσέξουν τη σιλουέτα τους. Τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άντρες.
Ένα επιπλέον ζήτημα είναι και εκείνο της γυμναστικής, για όσους και όσες έχουν την όρεξη και την διάθεση να μπουν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Να κάνουμε το πρωί, ή κάποια άλλη ώρα, καλύτερα, στη διάρκεια της ημέρας;
Είναι, λοιπόν, ενδιαφέρον αυτό που μαθαίνουμε από το fumara.gr σε ό,τι αφορά αυτά τα δύο θέματα. Για πάμε να τα δούμε:
Υπάρχουν δύο θεμελιώδη λάθη που κάνουν οι περισσότεροι με αποτέλεσμα να σαμποτάρουν την προσπάθεια για απώλεια κιλών ή και αυτή της διατήρησης του βάρους.
Ποια είναι αυτά και πώς αντιμετωπίζονται.
Οι περισσότεροι ξεκινούν  την ημέρα τους με εντελώς λάθος τρόπο με αποτέλεσμα ο μεταβολισμός τους να επιβραδύνεται και συνεπώς οι καύσεις να ελαττώνονται. Σύμφωνα με το Queen.gr  τα δύο βασικά λάθη που γίνονται το πρωί ειναί τα εξής:
  • Δεν γυμναζόμαστε το πρωί
Ερευνητές έχουν αποδείξει ότι η πρωινή γυμναστική είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την απογευματινή ή βραδινή.
  • Αργείτε να φάτε
Όσο περισσότερο αργείτε να φάτε τόσο το χειρότερο. Αν αφήσετε το στομάχι σας άδειο, ο εγκέφαλός σας θα στείλει μήνυμα στο σώμα σας να εξοικονομήσει ενέργεια κλειδώνοντας το αποθηκευμένο λίπος.

Βρεφικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και το εξαιρετικό τους design
Εσείς τα κάνετε αυτά τα λάθη; Όπως και να έχει πριν αποφασίσετε να κάνετε ή να μην κάνετε, καλό είναι συμβουλεύεστε πάντα την γνώμη ενός ειδικού σε θέματα υγείας.
Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)