Διαβατός Ημαθίας

Έσταξε η Λαμπάδα στα Παπούτσια; Ο Τρόπος για να Καθαρίσετε το Κερί που Έσταξε!


Το κερί, και ειδικότερα τα ρεσώ είναι ένας όμορφος τρόπος να διακοσμούμε το σπίτι μας, να δημιουργούμε όμορφη ρομαντική ατμόσφαιρα και, όταν τα ανάβουμε να αναδύουν το χαρακτηριστικό άρωμα που έχουμε επιλέξει!

Όμως, πολλές φορές μπορεί να τύχει – κατά την μεταφορά τους – όσο ακόμα το κερί είναι ζεστό και υγρό, να χυθεί και να στάξει επάνω στο τραπεζομάντηλο, στα ρούχα μας, στο χαλί, στα παπούτσια μας ή και αλλού. Ο πιο κλασικός τρόπος να στάξει λιωμένο κερί πάνω στα παπούτσια μας είναι, όταν κρατάμε την λαμπάδα μας στην ανάσταση, ή το αναμμένο κερί στον επιτάφιο, όπου δεν είναι πάντα εύκολο καθώς περπατάμε να προσέχουμε, ούτε είναι πάντα τόσο στεγανά τα προστατευτικά των λαμπάδων. 
Ειδικά, ο λεκές από το λιωμένο κερί της λαμπάδας στα παπούτσια suede μπορεί να σας πανικοβάλει, όμως υπάρχει τρόπος για να το καθαρίσετε!
Σε αυτό το σημείο, ήρθε η ώρα να πάρεις μία βαθιά ανάσα, αφού μπορούμε να σου πούμε ότι υπάρχει σωτηρία και τα παπούτσια σου θα παραμείνουν σώα και αβλαβή, αφού υπάρχει τρόπος να αφαιρείς με ασφάλεια το λιωμένο κερί από τα υφάσματα. Πώς;
Πάρε μία χάρτινη σακούλα και κόψε μερικά κομμάτια. Πάρε ένα κομμάτι και τοποθέτησέ το πάνω στο σημείο που έπεσε το κερί. Αφού έχεις ζεστάνει το σίδερο των ρούχων, πέρνα το με αυτό από πάνω. Έτσι, θα ζεσταθεί το κερί και θα απορροφηθεί από το χαρτί. Όταν βγάλεις το χαρτί, το κερί θα βγει μαζί με αυτό, όπως μας εξηγεί το youweekly.gr όπου μάθαμε αυτό το έξυπνο κόλπο.
Δες στο βίντεο που ακολουθεί ακριβώς πώς γίνεται
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
How to Remove Candle Wax


πηγή: diadrastika.com
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Εθνοφύλακες και ένοπλοι κυνηγοί μαζί με τον στρατό στο Δέλτα του Έβρου

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)