Διαβατός Ημαθίας

Κάνε τους πόρους στο δέρμα σου λιγότερο εμφανείς με δύο μόνο βήματα..


Οι μεγάλοι ή διεσταλμένοι πόροι είναι ένα “πρόβλημα” που βασανίζει άπειρους ανθρώπους. Είναι θέμα κληρονομικότητας και ποιότητας της επιδερμίδας αλλά οφείλονται και στη συσσώρευση νεκρών κυττάρων και ρύπων γύρω τους, πράγμα που τους κάνει πιο εμφανείς.
Παρ’ όλο που δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο θέμα της κληρονομικότητας, ρωτήσαμε τους ειδικούς και μάθαμε τα tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τους πόρους στο πρόσωπό σας λιγότερο εμφανείς και να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας σφριγηλή, ελαστική και απαλλαγμένη από την περίσσεια λιπαρότητα.
Βήμα 1ο
Χρησιμοποιήστε τις ιδιότητες του ατμού μια φορά την εβδομάδα για τρία περίπου λεπτά. Βάλτε μια κατσαρόλα με νερό να ζεσταίνεται και όταν πάρει βράσει σβήστε τη φωτιά και βάλτε το πρόσωπο σας πάνω από τους ατμούς. Προσέξτε να κρατήσετε μια καλή απόσταση καθώς ο ατμός θα είναι αρκετά ζεστός. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε τους πόρους σας να ανοίξουν, έτσι ώστε όταν θα πλύνετε το πρόσωπο σας να αφαιρεθεί και το τελευταίο ίχνος ρύπων. Πλύνετε το πρόσωπο σας με σαπούνι κάνοντας καλό μασάζ και συνεχίστε με ελαφριά απολέπιση. Όταν τελειώσετε βουτήξτε λίγο βαμβάκι σε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και ταμπονάρετε όλο σας το πρόσωπο. Το πράσινο τσάι είναι καταπραϋντικό και αναπλαστικό, είναι φυσικό αντισηπτικό και γεμάτο αντιοξειδωτικά.
Βήμα 2ο
Για να κλείσετε τους πόρους σας μετά από αυτή την περιποίηση περάστε ένα παγάκι από το πρόσωπο σας για δεκαπέντε με τριάντα δευτερόλεπτα. Ο πάγος έχει συσφιγκτικό αποτέλεσμα για όλο το δέρμα και κυρίως για τους πόρους.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)