Διαβατός Ημαθίας

5 Χρήσεις για το Απορρυπαντικό Πιάτων που Δεν Έχετε Ξανακούσει


Αν νομίζεις πως το υγρό απορρυπαντικό πιάτων είναι ιδανικό μόνο για τους λεκέδες σε ποτήρια και ταψιά, κάνεις λάθος. Υπάρχουν τόσες πολλές και εναλλακτικές χρήσεις για το υγρό πιάτων που θα τις λατρέψεις. 


Γυάλισε τα κοσμήματά σου
Φτιάξε ένα μείγμα ανθρακούχας σόδας (αναψυκτικό) με σαπούνι για τα πιάτα και θα γυαλίσουν τα κοσμήματά σου. Οι φυσαλίδες θα βοηθήσουν να μαλακώσουν οι βρωμίτσες που έχουν μπει στα κοσμήματα ενώ το σαπούνι θα φτάσει μέχρι και την τελευταία μικρή ρωγμή. Άφησε τα κοσμήματα να μουλιάσουν για 5 λεπτά και καθάρισε με χλιαρό νερό.
Καθάρισε τις βούρτσες
Ένα απλό μυστικό για να καθαρίσεις την βούρτσα των μαλλιών είναι περνώντας την με μερικές σταγόνες υγρού απορρυπαντικού πιάτων αναμειγμένες με χλιαρό νερό.
Απαλλάξου από τα μικρά μυγάκια
Μιλάμε για εκείνα τα μυγάκια που περιτριγυρίζουν τα φρούτα στην κουζίνα και τα οποία θα μπορούσες να αποφύγεις τοποθετώντας ένα μικρό μπολάκι με ξίδι και υγρό απορρυπαντικό.
Εξαφάνισε τους λεκέδες από λάδια στο γκαράζ
Αν έχεις δει ένα λεκέ από λάδια αυτοκινήτου στο γκαράζ, μπορείς να τον εξαφανίσεις, καλύπτοντάς τον με μαγειρική σόδα και τοποθετώντας υγρό απορρυπαντικών πιάτων από πάνω. Άφησε το υλικό να δράσει για λίγες ώρες και ξέπλυνε!
Ανανέωσε τα έπιπλα κήπου
Πρόσθεσε μια κούπα απορρυπαντικού πιάτων σε ένα μπολ με ζεστό νερό και σκούπισε με πανί τα έπιπλα κήπου για να γυαλίζουν σαν καινούργια.

πηγή: queen.gr και spirossoulis.com
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Τυροκαυτερή φυτοφαγική ωμοφαγική με ξηρούς καρπούς (Συνταγή)