Διαβατός Ημαθίας

Κλειδί Ημαθίας: Μία νεκρή, 22 τραυματίες σε διπλή καραμπόλα 28 οχημάτων

Μία νεκρή και 22 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Κλειδιού Ημαθίας, και στο οποίο ενεπλάκησαν τουλάχιστον 28 οχήματα (ΙΧ, νταλίκες, φορτηγά) σε δύο διαδοχικές καραμπόλες.


Η πρώτη καραμπόλα σημειώθηκε στις 08.20 το πρωί, στην οποία ενεπλάκησαν 20 οχήματα. Μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή, δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλα 18 άτομα ελαφρά, εκ των οποίων τρία παιδιά.
Εξάλλου, λίγα λεπτά αργότερα περίπου ένα χιλιόμετρο παρακάτω από την πρώτη καραμπόλα σημειώθηκε και δεύτερη με την εμπλοκή άλλων οχτώ οχημάτων. Σε αυτό το περιστατικό τραυματίστηκαν επιπλέον δύο άτομα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δέκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (δύο από Κατερίνη, τέσσερα από Βέροια και τέσσερα από Θεσσαλονίκη) για τη μεταφορά των τραυματιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, συνολικά διακομίστηκαν 22 τραυματίες και ένας νεκρός.
Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της Βέροιας διακομίστηκαν 12 τραυματίες εκ των οποίων τρία παιδιά και ο νεκρός. Στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν εφτά, στο Αγιος Δημήτριος δύο και στο Ιπποκράτειο μία έγκυος, την οποία μετέφερε ασθενοφόρο που ενεπλάκη στο τροχαίο.
Κλιμάκιο της Τροχαίας βρίσκεται στο σημείο και γίνεται εκτροπή των οχημάτων μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού από τον κόμβο της Αλεξάνδρειας.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα αίτια του δυστυχήματος αποδίδονται στην πυκνή ομίχλη που είχε ως αποτέλεσμα περιορισμένη ορατότητα για τους οδηγούς.
πηγή: ethnos.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δημοπρασία Έργων Τέχνης στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη.

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Βόνιτσα: Η πόλη της Δυτικής Ελλάδας που έχει χρώμα… νησιού

Εμπενίζερ Σκρουτζ: Ποιος ήταν ο άνθρωπος που ενέπνευσε στον Κάρολο Ντίκενς τον διασημότερο τσιγκούνη