Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης του ιστολογίου http://diavatos.blogspot.gr/ . . .

   Το παρών ιστολόγιο "http://diavatos.blogspot.gr/" αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια για ενημέρωση... 
  
 • Το "http://diavatos.blogspot.gr/" δεν διαχειρίζεται από δημοσιογράφους. Δεν είναι δημοσιογραφικό, ούτε από Επαγγελματίες έμπορους, οι όποιες πληροφορίες της τρέχουσας ειδησεογραφίας και προϊόντων που αναφέρονται στο blog είναι απλή καταγραφή και πιθανόν σχολιασμός γεγονότων και προτεινόμενων προϊόντων πιθανός του ενδιαφέροντός σας.

• Τα άρθρα που υπάρχουν στο ιστολόγιο "http://diavatos.blogspot.gr/"  δεν αποτελούν υποχρεωτικά και πάντα τις προσωπικές απόψεις του αρθρογράφου και ιδιοκτήτη, Και για τα προτεινόμενα προϊόντα ή Υπηρεσίες, το http://diavatos.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς την πιθανή συναλλαγή σας (καλή ή κακή) Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος του παρόντος μπλοκ..(Διαβάστε παρακάτω)

• Το "http://diavatos.blogspot.gr/" και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών που αναγράφονται αν και θα γίνεται το ανθρωπίνως δυνατόν δια αυτήν. Επομένως, οι επισκέπτες/χρήστες του http://diavatos.blogspot.gr/, χρησιμοποιούν την υπηρεσία ενημέρωσης που τους παρέχεται με δική τους πρωτοβουλία και αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

To "http://diavatos.blogspot.gr/" δεν απαιτεί και δεν συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από τους επισκέπτες του.

• Το περιεχόμενο του ιστολογίου μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του "http://diavatos.blogspot.gr/" (εκτός αν το θέμα έχει παρθεί από άλλο site οπότε ανήκει στη πηγή του) και προστατεύεται με βάση το Creative Commons 3.0 License. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link ( http://diavatos.blogspot.gr/ ή με ενεργό link του άρθρου ή με αναφορά της πηγής ).

• Το "http://diavatos.blogspot.gr/" περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

• Το "http://diavatos.blogspot.gr/" δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους της Αμερικανικής Νομοθεσίας, ( στην οποία ανήκει και το παρόν blog "http://diavatos.blogspot.gr/" ).

Οι διαχειριστές του "http://diavatos.blogspot.gr/" διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα.
  
 Τα σχόλια θα πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά και όχι greeklish.

• Το "http://diavatos.blogspot.gr/" σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

• Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.

• Το "http://diavatos.blogspot.gr/" και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.

• Το "http://diavatos.blogspot.gr/" και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα χρηστών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα χρηστών.

• Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες του "http://diavatos.blogspot.gr/", χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

• Το "http://diavatos.blogspot.gr/" και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους Χρήσης καθώς και αν θεωρείτε ότι κάποιος χρήστης του ιστολογίου μας με το υλικό που μοιράζεται με άλλους θίγει εσάς ή τα συμφέροντα σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και αυτό θα αφαιρεθεί, αν το θεωρήσουμε αναγκαίο..

    Επίσης να υπενθυμίσουμε, το παρόν blog: "http://diavatos.blogspot.gr/" Υπάγεται  στην  ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ  (blogspot - google)

Ο Ιδιοκτήτης του blog: http://diavatos.blogspot.gr/

Η αντιγραφή κειμένων για προσωπική χρήση είναι ελεύθερη, με απαραίτητη την χρήση ενεργού συνδέσμου (μορφής http://diavatos.blogspot.gr//άρθρο) προς την πηγή. Εάν δείτε σε αυτή τη σελίδα κείμενα στα οποία είστε νόμιμος κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων και δεν αναγράφεται πηγή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.Άρεσαν