Διαβατός Ημαθίας

Η Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» με το National Geographic Traveller

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προβάλλει τη Θεσσαλονίκη στην ετήσια ειδική έκδοση European Cities Collection  του ταξιδιωτικού περιοδικού National Geographic Traveller για το 2023. Το  δεύτερο τεύχος της σειράς  European Cities Collection απευθύνεται σε λάτρεις της ιστορίας, του πολιτισμού και σε ανθρώπους που συνδυάζουν την ταξιδιωτική εμπειρία με το Spa & Wellness.

Μέσα από την θεματολογία του παρουσιάζει τις αστικές τουριστικές τάσεις , τις συναρπαστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που μπορεί να έχει αυτός που επισκέπτεται τις πόλεις της Ευρώπης. 
Σ’ αυτό το τεύχος ο αναγνώστης παρασύρεται να ζήσει μία σειρά αστικών περιπετειών όπως μία βουτιά σε γεωθερμικές πισίνες ή σε λίμνες μέσα στην πόλη, ποδηλατάδα σε μερικές από τις καλύτερες μητροπόλεις, εκδρομές πεζοπορίας στης φύση σε περιοχές που βρίσκονται περιαστικά και περιήγηση σε ιστορικά τουριστικά θέρετρα και ξενοδοχεία.

Όπως επισημαίνει ο αρχισυντάκτης του Zane Henry: «Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδεθείς με μια πόλη είναι να την εξερευνήσεις μόνος σου». 
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκη παρουσιάζει το προφίλ της   δεύτερης μεγαλύτερης πόλη της Ελλάδας που έχει όμως το χρίσμα της UNESCO ως μοναδική ελληνική πόλη που πέτυχε την ένταξή της στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας. 


Δίνει έμφαση στην ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα της, την ζωντάνια της,  την έντονη νυχτερινή ζωή και φυσικά την μοναδική της θέση δίπλα στη Θάλασσα.

Με το πλεονέκτημα της κυκλοφορίας του σε πάνω από 20 χώρες το National Geographic Traveller έχει δυναμικό κοινό σε ανθρώπους υψηλού εισοδήματος  που αγοράζουν premium μάρκες και ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό, την γαστρονομία, την περιπέτεια και τα πολυτελή ταξίδια.

Οι αναγνώστες μπορούν να βρουν την  European Cities Collection 2023 διαδικτυακά στο site του National Geographic Traveller.

Η παρουσία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην έκδοση αυτή, εντάσσεται στην στρατηγική προβολή της Θεσσαλονίκης που υλοποιεί στην Μεγάλη Βρετανία.

Μάκης

Δείτε επίσης...


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Πάλι κουρελόχαρτο το Ελληνικό Σύνταγμα από την κατοχική συμμορία των 300σίων με τις πλάτες των εταιριών (Δικαιοσύνης και Σώματων Ασφαλείας) !!!