Διαβατός Ημαθίας

John Hoover: Πως να Ζείς με έναν Ηλίθιο !

Ακατάλληλοι άνθρωποι και έξυπνοι τρόποι για να συμβιώνετε μαζί τους.
Από τον Ντοστογιέφσκι και τον δικό του αριστουργηματικό «Ηλίθιο» μέχρι τον John Hoover και αυτόν τον οδηγό αυτοβοήθειας για την ευτυχή συνύπαρξή μας με τους πιο απίθανους συντρόφους της σύγχρονης καθημερινότητας, πολύ μελάνι έχει χυθεί για τους ηλίθιους. 
Τόσο, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσοι πια είναι οι ηλίθιοι ανάμεσά μας και, τέλος πάντων, πώς ορίζεται ο ηλίθιος και ποιος έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει ως ηλίθιο τον διπλανό του. Ή τον εαυτό του. 
Πάντως, όπως έχουν γενικά τα πράγματα, ο συγγραφέας μάς τονίζει ότι δεν είναι διόλου απίθανο να βρεθείτε μια ωραία πρωία να ζείτε δίπλα σ’ έναν ηλίθιο – είτε αυτός/ή είναι σύντροφός σας, είτε συγκάτοικος ή γείτονας. 

Μην πανικοβάλλεστε: η αρμονική συμβίωση μαζί του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προθυμία σας να αναζητήσετε και να βρείτε τον ηλίθιο που κι εσείς κρύβετε μέσα σας. Ναι, όλοι κρύβουμε έναν ηλίθιο μέσα μας, απλώς υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι που ξεχωρίζουν περισσότερο και διακρίνονται ευκολότερα. 

Στο βιβλίο που κρατάτε θα βρείτε χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για το πώς να μάθετε να έχετε πιο ρεαλιστικές προσδοκίες από τους άλλους, μειώνοντας έτσι τη δυσαρέσκειά σας και οικοδομώντας απ’ την αρχή τη σχέση με τον ηλίθιό σας, δίνοντας λιγότερη έμφαση στα δικά του όσο και στα δικά σας ελαττώματα. Μην απογοητεύεστε καθόλου και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!

Τιμή Βιβλίου 17,75€  Για Αγορά κάντε κλικ Εδώ! 
 
Δείτε επίσης: 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι