Τι πρέπει να λάβεις υπόψη αν βγαίνεις με μία μεγαλύτερη γυναίκα..

Η έμπειρη γυναίκα δεν είναι κάποια πεινασμένη που ψάχνει νεαρούς άντρες σε διάφορα κλαμπ με σκοπό το σεξ. Είναι μια τολμηρή, μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα, η οποία ξέρει τι θέλει και είναι αρκετά έμπειρη για να το κυνηγήσει και εν τέλει να το αποκτήσει. 

Αν νομίζετε ότι έχετε περάσει τα καλύτερα σας χρόνια στο πανεπιστήμιο, καθώς είχατε σεξουαλικές σχέσεις με διάφορες κοπέλες, τότε πιθανότατα δεν έχετε βιώσει το σεξουαλικό σας πικ. Και πως θα μπορούσατε άλλωστε, εάν δεν έχετε συνδεθεί ποτέ σεξουαλικά με μια μεγαλύτερη γυναίκα;

Δείτε παρακάτω μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε αν βγαίνετε με μία μεγαλύτερη γυναίκα.


Μην βάζετε ταμπέλες στην σχέση σας
Μην χρησιμοποιείτε ετικέτες και αφήστε την ίδια να καθορίσει τη φύση της σχέσης σας. Δεν είναι ότι δεν ξέρει τι κάνει, απλά θέλει να έχει τον κύριο λόγο σε αυτό που συμβαίνει μεταξύ σας, που γι’αυτήν μπορεί να είναι απλά μια "ξεπέτα"!

Θα σας δείξει την άγρια ​​πλευρά της
Οι μεγαλύτερες γυναίκες ονομάζονται κούγκαρ για κάποιο λόγο. Έτσι κρατήστε αυτό στο μυαλό σας όταν αρχίσετε να βγαίνετε με μια.
Γνωρίζει πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε
Αφήστε την να ηγηθεί, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά. Ειλικρινά, θα μάθετε ένα ή δύο πράγματα με ένα μόνο σύνθημα της, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Μερικοί από τους πιο καλούς άνδρες στο κρεβάτι εκπαιδεύτηκαν από μεγαλύτερες γυναίκες. Παρακαλούμε, αφήστε την να σας βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο.

Ακούστε τις συμβουλές της
Οι γυναίκες που ζουν αρκετό καιρό για να γίνουν cougar έχουν περάσει απ’ όλα τα στάδια, γι ‘αυτό δίνουν καλές συμβουλές. Απλά θυμηθείτε, ακόμα κι αν μπορεί να είναι μητέρα κάποιου, δεν είναι δική σας. Και αν νιώσετε ότι είναι, δεν πρέπει να διαβάζετε αυτό το άρθρο, άλλα να κατευθυνθείτε σε έναν θεραπευτή.
Μην της ζητήσετε ποτέ την συμβουλή της
Αν νομίζετε πως αν βγαίνετε με μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο, ξανασκεφτείτε το. Μια πιο hot, μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα μπορεί να κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει. Οπότε, το ότι επέλεξε εσένα πιθανότατα δεν θέλει να ασχοληθεί με κάτι επιπλέον, όπως τα συναισθήματά σου.

Έχει ζωή
Σπάνια θα γαντζωθεί πάνω σου και θα ακολουθήσει το πρόγραμμά σου. Ακόμη πιο σπάνια θα θέλει να είστε συνέχεια μαζί. Ειδικά αν έχει παιδιά, θα θέλει να είστε μαζί κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, γεγονός που σου επιτρέπει να κάνεις ότι θέλεις στο ενδιάμεσο.

Ξέρει ότι δεν ξέρεις τίποτα
Αν δεν είστε σίγουροι τι κάνετε, απλά ρωτήστε την. Μπορείτε να της πείτε ό,τι θέλετε χωρίς να φοβάστε μήπως σοκαριστεί ή τρομάξει. Εκτός από αυτό, απολαύστε το γεγονός ότι μια καυτή, μεγαλύτερη γυναίκα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για σας.

Το βασικό είναι ότι πλέον, άντρες και γυναίκες σταμάτησαν να νοιάζονται για τα χρόνια που τους λείπουν ή τους περισσεύουν και ακολουθούν την καρδιά τους. Μπορεί να ρισκάρουν αλλά έτσι κι αλλιώς η ζωή είναι ένα ρίσκο, έτσι δεν είναι;

▶ Δείτε επίσης: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ -80%

πηγή: perpetual
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απόκριες και Αρχαιότητα...

> Τούμπαρε αυτοκίνητο σε στροφή - καρμανιόλα στην Ημαθία!

Σέρρες: Δίποδο κτήνος πυροβόλησε σκυλάκι και το πέταξε στα σκουπίδια!

Προς κατάργηση το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης;

Αυτές οι τροφές διατηρούν τη χοληστερόλη σε χαμηλά επίπεδα!

Βέροια: 3η Πρόσκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 2023