Διαβατός Ημαθίας

Διαβατός: Διακήρυξη φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας..

Διακήρυξη φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αγροτεμαχίου με αρ. 893 της Δημοτικής Κοινότητας Διαβατού, για δεκαοκτώ (18) χρόνια. 
Διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση  του με αρ. 893 αγροτεμαχίου αναδασμού 1959-60 έκτασης 27.565 τ.μ. της Δημοτικής Κοινότητας Διαβατού για δεκαοκτώ (18) χρόνια.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 10 Μαρτίου 2023, ημέρα Παρασκευή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βέροιας, ενώπιον  της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών που ορίστηκε με την αριθ. 5/2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τους  όρους που καταρτίστηκαν με την αριθ. 301/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας, και ώρα:  10:00 – 11:00.

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ετήσιου μισθώματος ορίζεται το ποσό των 40,00  €/στρέμμα για τα πρώτα 4 έτη , ενώ για τον υπόλοιπο χρόνο της μίσθωσης το ποσό των 80,00 €/στρέμμα .

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που μνημονεύονται στο άρθρο 6 της Λεπτομερούς διακήρυξης.


Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται στα δεκαοκτώ  (18) χρόνια.

Περίληψη της διακήρυξης θα αναρτηθεί στη Διαύγεια, θα δημοσιευθεί  σε δυο ημερήσιες και μία εβδομαδιαία εφημερίδα του Νομού. Η περίληψη και η λεπτομερής διακήρυξη θα αναρτηθούν στην  επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βέροιας www.veria.gr, στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Βέροιας και στον πίνακα ανακοινώσεων του τοπικού καταστήματος Διαβατού.  
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της λεπτομερούς διακήρυξης από το τμήμα Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου, στη διεύθυνση Βικέλα 4, γραφείο 7, 3ος όροφος και στο τηλέφωνα 2331350621 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
ΑΔΑ : 989ΒΩ9Ο-ΞΓΨ

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ- ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;