Διαβατός Ημαθίας

Φρίκη μπροστά στα μάτια τους! Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε διευθυντή σχολείου στην Αριδαία..

Σε κατάσταση σοκ μαθητές και εκπαιδευτικοί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην Αριδαία από το τροχαίο δυστύχημα. Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη σε ολόκληρη την Πέλλα. Ο διευθυντής αφού είχε παρκάρει, επιχείρησε να περάσει τον δρόμο για να φτάσει στο σχολείο. Την ώρα εκείνη, πέρασε ένα φορτηγό και τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία.

Ο οδηγός του φορτηγού σταμάτησε στο σημείο της τραγωδίας, αλλά ήταν ήδη αργά. Την ώρα εκείνη έξω από το σχολείο βρίσκονταν μικρά παιδιά με τους γονείς τους, αλλά και συνάδελφοι του άτυχου άντρα, που πήγαιναν για να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά οι προσπάθειες των διασωστών δεν έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Δείτε κι εδώ...

Ο 64χρονος διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής στην Πέλλα, ήταν ήδη νεκρός από το τροχαίο. Στο σημείο κλήθηκαν και αστυνομικοί, που λίγο αργότερα οδήγησαν σε τμήμα τον οδηγό του φορτηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε κατάσταση σοκ και είπε, ότι δεν είδε τον άτυχο άντρα στο δρόμο. Υποστήριξε ότι δεν έτρεχε.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 07:30 έξω από το Δημοτικό Σχολείο. Ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Δείτε επίσης: 


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι