Διαβατός Ημαθίας

Tα ιδανικά γυναικεία σλιπς που θα λατρέψεις!

Τα φοράς και τα ξεχνάς - τα γυναικεία σλιπς μπορεί να καταλήξουν ως ένα ασήμαντο κομμάτι της καθημερινής σας ένδυσης, κρυμμένα από τον κόσμο, με μόνο σκοπό να σας καλύπτουν και να σας κρατάνε σεμνή.

Κάποιες μέρες απλά πιάνεις από το συρτάρι ένα εσώρουχο στην τύχη, χωρίς να δώσεις σημασία στο χρώμα, το κόψιμο ή το στυλ. Αυτή η τυχαία ‘βουτιά’ στο συρτάρι δεν έχει πάντα καλό αποτέλεσμα—μπορεί να καταλήξεις με ορατές γραμμές να διαγράφουν στο παντελόνι, ή με το χιλιοπλυμμένο σλιπ με το χαλασμένο λάστιχο, ή ακόμα και με ένα ριψοκίνδυνα σέξι στρινγκ που είναι πιο κατάλληλο για ερωτική συνάντηση και όχι για μια μέρα στη δουλειά. Δεν είσαι η μόνη, βέβαια! Εάν με ρωτήσεις τι χρώμα είναι τα εσώρουχά μου σήμερα, θα δυσκολευτώ να απαντήσω (και θα πω μαύρο μήπως και το πετύχω). Κι όμως! Η επιλογή σλιπ μπορεί να είναι άλλος ένας τρόπος έκφρασης.

💕 SEXY ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Σίγουρα ξέρουμε ότι η εξωτερική μας εμφάνιση αντικατοπτρίζει τον τρόπο που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας. Τα εσώρουχα, όμως, μας δίνουν την ευκαιρία για μια διαφορετική, πιο προσωπική έκφραση. Όμως, ενώ στα υπόλοιπα ρούχα μας μπορεί να ακολουθούμε τη μόδα, το στυλ των εσωρούχων μας παραμένει συνήθως το ίδιο—οπότε ίσως είναι καιρός να δοκιμάσουμε κάτι νέο!

Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά είναι τόσο αλήθεια - τα σέξι εσώρουχα μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καταπληκτικά και να φωτίσουν μια κατά τ’ άλλα όχι και τόσο υπέροχη μέρα. Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τα συνηθισμένα σας γυναικεία σλιπς με κάτι διαφορετικό και δείτε και μόνη σας το αποτέλεσμα που θα έχει στην ψυχολογία σας! Μπορεί να επιλέξετε ένα πολυτελές μεταξωτό σλιπ που θα έχετε για ειδικές περιστάσεις, ή να δοκιμάσετε απλά ένα διαφορετικό κόψιμο, όπως ένα κλασικό γαλλικό boxer σλιπ. Μπορεί η διάθεσή σας να χρειάζεται κάτι πιο πολύχρωμο ή με μοτίβο, για να τονώσετε τις αισθήσεις σας και να επαναστατήσετε ενάντια στην ασφάλεια του μαύρου βαμβακερού σλιπ.

Ένα υπέροχο γυναικείο σλιπ μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μια δαντέλα ή ένα G-string μπορεί να κάνουν θαύματα! Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα επιλέξετε τι εσώρουχο θα φορέσετε, σταματήστε και σκεφτείτε πώς θέλετε να νιώσετε και τι θέλετε να λένε για εσάς! Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη που έχει ένα παιχνιδιάρικο σλιπ να μεταμορφώσει τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα! Δοκιμάστε ένα σέξι ouvert (που στα γαλλικά σημαίνει ‘ανοιχτό’) και εξερευνήστε τη σεξουαλικότητά σας με ένα εντυπωσιακό και ακαταμάχητο string με πέρλες!

Κάτι άλλο στο οποίο τα γυναικεία σλιπς είναι σύμμαχος της γυναίκας, είναι φυσικά όταν φορεθούν ως shapewear! Μια γυναίκα πλέον έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει με το κατάλληλο σλιπ την κομψή σιλουέτα που πάντα ονειρευόταν—και να πει αντίο σε ψωμάκια και παχάκια στην καθημερινή της εμφάνιση. Μπορεί βέβαια να μην είναι τα πιο σέξι ρούχα που θα φορέσετε ποτέ, αλλά η συνολική σας εμφάνιση θα σας ανταμείψει!

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται πλέον να φοράμε βασανιστικά κορσέ για να αποκτήσουμε την τέλεια σιλουέτα! Τώρα υπάρχουν τα γυναικεία σλιπς που ‘μαζεύουν’ την κοιλιά και ανυψώνουν τους γλουτούς, φτιαγμένα από μικροΐνες χωρίς ραφές. Υπάρχουν τα ‘αόρατα’ σλιπ κι ακόμη και αυτοκόλλητα σλιπ για επείγουσες καταστάσεις! Φυσικά η αμέσως επόμενη επιλογή θα ήταν να μην φοράτε καθόλου εσώρουχο, αλλά δεν έχουμε όλες την ίδια άνεση έξω από το υπνοδωμάτιο (και κάποιες ακόμα και μέσα!).

Είμαστε πλάσματα της συνήθειας και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Είναι, όμως, πολύ αναζωογονητικό να σπάμε τη ρουτίνα κάποιες φορές και μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε καινούρια πράγματα—όχι μόνο όταν πρόκειται για τα εσώρουχά μας, αλλά και για μεγαλύτερα και πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Το να σπάσουμε όμως τη συνήθεια με τα βαρετά γυναικεία σλιπς είναι μια εύκολη αρχή! Ανεξάρτητα από τον σωματότυπό σας, να ζείτε περήφανα και με θράσος και να απολαμβάνετε τον εαυτό σας—με πολυτελή γυναικεία brazil σλιπ, με παιχνιδιάρικα G-string και με layers από κομψά εσώρουχα που αξίζετε και σας κάνουν να φαίνεστε και να νιώθετε υπέροχα! 


Το γυναικείο εσώρουχο είναι στο σπίτι του!


❤ Επιλέξτε στο BrandsforLess αποκαλυπτικά και αισθησιακά sexy εσώρουχα!


Δείτε επίσης ..
50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ - Διάφορα είδη!
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!