Διαβατός Ημαθίας

Εσύ χρησιμοποιείς ημερολόγιο, ποια τα οφέλη του;

Στην αρχή, κρατούσα το μολύβι μπροστά σε μια λευκή σελίδα και δεν ήξερα τι πρέπει να γράψω. Δειλά – δειλά άρχισα να αφήνω τις σκέψεις μου στο χαρτί και μήνες μετά αυτή η διαδικασία μου έχει γίνει απαραίτητη.

Τι γράφεις σε ένα ημερολόγιο;

Σκέψεις, όνειρα, στόχους, κρυφές ελπίδες, πράγματα που έγιναν και σε ενόχλησαν, συμπεριφορές σου που σε προβλημάτισαν και θέλεις να αλλάξεις, άγχη από τα οποία θέλεις διακαώς να απαλλαγείς. Από το πως πέρασε την ημέρα σου, τι επιθυμείς να κάνεις αύριο και σίγουρα πράγματα που εύχεσαι να καταφέρεις.

ΑΓΟΡΑ ..

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αν έχεις φίλους, το ημερολόγιο δε σου χρειάζεται, μιας και μοιράζεσαι μαζί τους, όλα όσα καταγράφεις. Δε θα συμφωνήσω. Το ημερολόγιο είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι πράγματα που μοιράζεσαι με τον εαυτό σου και πολλά από αυτά, εγώ τουλάχιστον σαν Κατερίνα, δεν επιθυμώ να κοινοποιήσω σε κάποιον τρίτο, ακόμη κι αν αυτός ο τρίτος είναι πολύ δικό μου πρόσωπο.

Όλα και συχνότερα στις μέρες μας, επικροτείται η καταγραφή ημερολογίου από τους ειδικούς και πολλοί εκδοτικοί οίκοι έχουν συνεισφέρει στους ενδιαφερόμενους πάρα πολλές επιλογές. Ένας από αυτούς τους εκδοτικούς οίκους, είναι και ο ιβίσκος. Με δύο υπέροχα ημερολόγια, έρχεται να συνδράμει στο κοινό του και να το ωθήσει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του αλλά και τον τρόπο σκέψης του.

Η συμβουλευτική ψυχολόγος Τζίνα Γ. Θανοπούλου, ετοίμασε για εμάς το «διαχρονικό ημερολόγιο» μικρές και μεγάλες αλήθειες για θετική ενέργεια όλη τη χρονιά. Σε μέγεθος πόκετ για να χωράει παντού, μας δίνει χώρο μερικών γραμμών για κάθε ημέρα του χρόνου, για να καταγράψουμε ότι εμείς κρίνουμε αναγκαίο και καταλυτικό. Με ρύσεις από πολλούς διάσημους διαφωτιστές, εμπνεόμαστε, στοχαζόμαστε και πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν τελικά λειτουργούμε σωστά και ζούμε όπως θα θέλαμε να ζούμε.

Μια πρόταση βιβλίου, για εσάς που δεν είστε βέβαιοι ακόμη αν μπορείτε να κρατήσετε ημερολόγιο, δίνοντάς σας λίγο χώρο για να εξοικειωθείτε με το εγχείρημα που σιγά – σιγά με τον καιρό θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

BEST SELLERS -

Η δεύτερη πρότασή  μου, αφορά ένα ημερολόγιο θετικής ενέργειας, ξεκίνα τη μέρα σου με Φως, όπου σε κάθε μέρα του χρόνου, θα βρούμε εμπνευσμένα μηνύματα από κορυφαίους πνευματικούς διδασκάλους.  Ονόματα όπως Osho, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Robin Sharma, Allan Cohen και Carlos de Leon de Wit  και τόσοι άλλοι, έρχονται να φτιάξουν μοναδικά τη κάθε μας ημέρα, να τη φωτίσουν με τα λόγια τους και να μας παραδειγματίσουν σε μια νέα ζωή, την οποία όλοι αξίζουμε και όλοι έχουμε ανάγκη. Με προτάσεις από τα βιβλία τους,  η κάθε μας μέρα θα αποκτά χαρά, αγάπη και προσωπική ευημερία, κάτι για το οποίο αξίζει να δοκιμάσεις την αλλαγή που σου προσφέρουν.

Σας παροτρύνω να χρησιμοποιείτε ημερολόγιο, να γράφετε ότι έχετε περισσότερο ανάγκη και ενόψει της νέας χρονιάς που ξεκίνησε ήδη, κάντε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας!

- Ξεκίνα τη μέρα σου με Φως - 

Τιμή 6,95€
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;