Διαβατός Ημαθίας

Κάτι έχει γίνει και δεν σου αρέσει το σεξ πια. Τι σου έχει συμβεί;

Η αλήθεια είναι ότι το σεξ δεν κόβεται, όπως θα έλεγε άλλωστε και η Θεοπούλα. Αλλά πραγματικά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, σε σχέση, ελεύθεροι, μικροί και μεγάλοι, που δεν νιώθουν το ίδιο.

Δεν τους αρέσει το σεξ, δεν το ευχαριστιούνται, δεν το αναζητούν.

Τι σου συμβαίνει λοιπόν;
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι, που μπορεί να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αρχικά μπορεί να είναι θέμα ορμονών.Υπάρχουν απόψεις για παράδειγμα, που έχουν συνδέσει το αντισυλληπτικό χάπι με τη χαμηλή λίμπιντο.
Επίσης, μια γυναίκα που μόλις έχει γεννήσει, είναι δύσκολο να έχει διάθεση για σεξ. Και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι μόνο οι ορμόνες αλλά και η κούραση. Και γενικά, η κούραση και η εξάντληση είναι και αυτοί κατασταλτικοί λόγοι.

Βασικός λόγος για να μην θέλεις να κάνεις σεξ είναι το άγχος. Αυτός ο παράγοντας που δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς τίποτα, ε ναι τελικά σου κόβει και την όρεξη για σεξ. Και μαζί με το γενικότερο άγχος πάει και το άγχος για το σώμα σου, για την εικόνα σου. Γιατί αν εσύ δεν σου αρέσεις, αν ντρέπεσαι για το σώμα σου, πώς να έχεις όρεξη για σεξ;


Άλλος λόγος για να μην σου κάνει κλικ το σεξ είναι κι ότι μπορεί να έχει καταντήσει το σεξ με τ@ν σύντροφό σου μια βαρετή συνήθεια. Να μην υπάρχει κάτι που να σε ιντριγκάρει πια, κάτι να περιμένεις. Κι απλά να μην θέλεις να τρως το ίδιο “φαγητό” κάθε μέρα. Σε αυτό πρόσθεσε ότι μπορεί και να μην θέλεις πια τ@ν σύντροφό σου. Να μην σε ελκύει πια. Σε αυτή τη φάση πια, σκέψου επίσης και τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Μπορεί κάτι να έχει αλλάξει.
Η κατάθλιψη είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να μην θέλεις πια να κάνεις σεξ. Είναι το τελευταίο, που σκέφτεσαι και πραγματικά δεν θέλεις και να σκεφτείς.
Σε άλλες περιπτώσεις, το ότι μπορεί να μην φτάνεις σε οργασμό, είναι βασικό για μην θέλεις να μπαίνεις στη διαδικασία του σεξ.
Γενικά λοιπόν, ότι και να σου συμβαίνει, όποιος λόγος και να συντρέχει ψάξτο. Εντόπισε τι πραγματικά σου συμβαίνει και δεν σου αρέσει πια το σεξ και λύσε το.



| ΧΟΡΗΓΟΣ ...

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!