Διαβατός Ημαθίας

Ιδέες για να διαμορφώσετε την αυλή του σπιτιού σας και ποια υλικά να επιλέξετε!

Σκέφτεστε να διαμορφώσετε την αυλή σας και θέλετε μερικές ιδέες, λίγο βοήθεια; Λοιπόν, ποια υλικά & έπιπλα είναι κατάλληλα για τις αυλές σπιτιών & τη διακόσμησή τους; Συγκεντρώσαμε στο άρθρο μας μερικές υπέροχες ιδέες για την αυλή σας!
Οι αυλές σπιτιών και η διακόσμησή τους είναι ένα από τα αγαπημένα μας θέματα. Ο καθένας μας ονειρεύεται μια υπέροχη αυλή στο σπίτι του. Ποια υλικά είναι εκείνα που θα δώσουν στην αυλή σας μοναδική αισθητική, ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο; Συγκεντρώσαμε εδώ κάποιες πρωτότυπες ιδέες που θα αναδιαμορφώσουν την αυλή σας και θα της δώσουν περισσότερες δυνατότητες μέσα στην καθημερινότητα.

Προτεινόμενα: ΚΗΠΟΣ - ΒΕΡΑΝΤΑ

Διακόσμηση - Πώς να φτιάξω την αυλή μου;
Μια αυλή που είναι εντελώς άδεια δεν εξυπηρετεί απαραίτητα τις ανάγκες σας στην καθημερινότητα. Αν έχετε φυτέψει λίγο γκαζόν ή αν έχετε ακολουθήσει συμβουλές στην αρχιτεκτονική τοπίου, χωρίζοντας έξυπνα με χαλίκι ή πέτρα περιοχές στην αυλή σας, μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα.

Διαμορφώστε την αυλή σας με έπιπλα, ξύλινες πέργκολες, συστήματα σκίασης, φυτά και διαχωριστικά χώρων και αποκτήστε πολλούς λόγους για να περνάτε χρόνο στην αυλή σας. Καλέστε φίλους και συγγενείς, οργανώστε παιδικά πάρτυ, φυτέψτε αρωματικά και διακοσμητικά φυτά ή απλά χρησιμοποιήστε την αυλή σας για να ηρεμήσετε μετά από μια έντονη μέρα στη δουλειά.

Διακόσμηση αυλής σπιτιού με ξύλινη πέργκολα
Μια ξύλινη πέργκολα είναι το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να σκεφτείτε, ειδικά αν έχετε μια μεγάλη αυλή χωρίς κάποιο κιόσκι ή ψηλά δέντρα για σκιά. Συνδυάζοντας έναν σκελετό πέργκολας από μασίφ ή σύνθετη ξυλεία με ένα σύστημα σκίασης αποκτάτε κατευθείαν έναν χώρο προστατευμένο από τον ήλιο το καλοκαίρι. Αν επιλέξετε αδιάβροχα πανιά σκίασης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο αυτό μέχρι και το φθινόπωρο, καθώς ξεπροβάλλουν οι πρώτες βροχές.
Διακόσμηση αυλής με γλάστρες & φυτά
Σε μια αυλή δεν μπορούν να λείπουν τα καταπράσινα φυτά. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας φυτά, θάμνους, λουλούδια και αρωματικά βότανα και τοποθετήστε τα σε όμορφες ξύλινες γλάστρες. Διαθέτουμε τετράγωνες, εξάγωνες και παραλληλόγραμμες γλάστρες που μπορούν να φιλοξενήσουν τα φυτά σας, ακολουθώντας την πιο φυσική αισθητική για την αυλή σας, την αισθητική του φυσικού ξύλου.
Όμως, αν προτιμάτε ξύλινες γλάστρες με χρώμα, μην αγχώνεστε υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε ειδικά βερνίκια ξύλου. Παραγγείλετε έτοιμες ξύλινες γλάστρες με χρώμα ή χρωματίστετες οι ίδιοι, αν ευχαριστιέστε ιδιαιτέρως τη διαδικασία δημιουργίας ξεχωριστών αντικειμένων με το χέρι.

Προτεινόμενα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΗΠΟΥ

Αυλές σπιτιών & διακόσμηση με παιδική χαρά
Μπορείτε πάντα να διαμορφώσετε την αυλή σας, έτσι ώστε να είναι φιλική για τα παιδιά. Μια ξύλινη παιδική χαρά είναι ένας χαριτωμένος τρόπος να κρατήσετε ενεργό το ενδιαφέρον των παιδιών στο σπίτι, ενώ βρίσκονται στο ασφαλές περιβάλλον της αυλής σας. 
Προτεραιότητα μας είναι πάντα η ασφάλεια των παιδιών, για να μην έχετε το άγχος απρόβλεπτων τραυματισμών από κάποια πιθανή αστοχία του υλικού. Τόσο οι πρώτες ύλες μας, όσο και ο τρόπος εγκατάστασης στο χώρο σας πληρούν τις προδιαγραφές μιας ασφαλούς εγκατάστασης και της μετέπειτα χρήσης της από μικρούς επισκέπτες.

Αυλές σπιτιών & διακόσμηση με καλαμωτές
Ένας ακόμα τρόπος να οριοθετήσετε την αυλή σας και μάλιστα πολύ εύκολα, είναι οι καλαμωτές. Με μια καλαμωτή τοποθετημένη στην περίμετρο της αυλής, δημιουργείται μια ρομαντική αίσθηση και μια cosy ατμόσφαιρα στον εξωτερικό σας χώρο. 
Συνδυάστε την καλαμωτή σας με ποώδη φυτά και λουλούδια σε αυτοσχέδια παρτέρια από ρολ μπαρ για μια πιο προσεγμένη περίμετρο στην αυλή σας.

Προτεινόμενα: ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΚΑΣΠΩ

Διαμόρφωση αυλής με ξύλινο πάτωμα
Αν ψάχνετε μια εναλλακτική λύση για το πάτωμα της αυλής σας, το ξύλο είναι η καλύτερη λύση. Το γκαζόν γνωρίζουμε όλοι πόση φροντίδα χρειάζεται. Για σπίτια που είναι εξοχικά και δεν μπορείτε να φροντίζετε την περίβολό τους τακτικά, σας προτείνουμε έναν συνδυασμό από εμποτισμένο ξύλινο δάπεδο, χαλίκι και αειθαλή δενδρύλλια. Κάθε φορά που θα επισκέπτεστε το εξοχικό σας για ξεκούραση και διακοπές, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την περιποίηση του κήπου και της αυλής. Θα μπορείτε να χαρείτε τις διακοπές σας από την πρώτη κιόλας μέρα.
Καμία αυλή δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς έπιπλα εξωτερικού χώρου. Αν έχετε ήδη διαθέσει αρκετό χρόνο ψάχνοντας έπιπλα που δένουν με τη γενικότερη αισθητική του φυσικού τοπίου στην αυλή σας, ήρθε η στιγμή να σας πούμε ότι η απάντηση βρίσκεται στο ξύλο. Ξύλινα έπιπλα κήπου με αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τις αλλαγές θερμοκρασίας θα δώσουν στην αυλή σας λειτουργικότητα και θα αναβαθμίσουν την αισθητική ολόκληρου του σπιτιού.

Η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η μηχανική τους τούς επιτρέπει να μπορούν να ανταποκριθούν σε περισσότερο βάρος σε σχέση με έπιπλα μαζικής παραγωγής. Επενδύστε στο ξύλο για τα έπιπλα της αυλής σας και δεν θα χάσετε!



Σας ενδιαφέρει:
Η casacarina είναι ελληνική κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στο χώρο. Είναι στελεχωμένη με μηχανικούς και εξειδικευμένο προσωπικό και μπορεί να φέρει εις  πέρας οποιοδήποτε τεχνικό έργο. Χτίζει και ανακαινίζει κτήρια είτε επαγγελματικά είτε κατοικίας.

Πηγή άρθρου:
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...