Διαβατός Ημαθίας

Κατερίνα Στανίση: Τα "σκυλάδικα" μας "έδιναν ψωμί" τότε..

Στον Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές", με αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής στα "σκυλάδικα" και την "νύχτα". Τα «σκυλάδικα», όπως σημείωσε η γνωστή τραγουδίστρια, ήταν τα μέρη που τότε «τους έδιναν ψωμί» και φυσικά μέσα από τέτοια μαγαζιά έγινε και η ίδια γνωστή. 


Παράλληλα μίλησε και για τις δυσκολίες που κρύβει η "νύχτα". Ο Σταύρος Θεοδωράκης, μάλιστα σε κάποιο σημείο της συνέντευξης την ρώτησε αν έχουν κλείσει οι πληγές από τα πιάτα που συνήθιζαν να σπάνε οι θαμώνες στην πίστα όταν έρχονταν σε κέφι εκείνες τις εποχές με την ίδια να απαντάει καταφατικά. "Δεν θα ξεχάσω ένα βράδυ, έπαιρναν κάτι μπουκάλια ουίσκι και το βάζαν ξάπλα για μαγκιά και έπεφτε συνέχεια στο ίδιο πόδι, στο ίδιο νύχι, μου άνοιξε το πόδι και με έτρεχαν στο Α΄Βοηθειών", ανέφερε η Κατερίνα Στανίση.
Στην συνέχεια, η ίδια μίλησε και για τις "δημόσιες σχέσεις" που γίνονταν σε εκείνα τα μαγαζιά. Χαρακτηριστικά είπε: "Γιατί τώρα δεν υπάρχει αυτό; "Κονσομασιόν" το λέγανε τότε – εντάξει τότε ήταν και πιο άγρια – αλλά και τώρα είναι δημόσιες σχέσεις. Δεν είναι κακό να πεις μία "καλησπέρα", όταν ο άλλος σου αδειάζει τόσα λουλούδια πάνω σου"..



Της ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!