Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2022

Διαβατός Ημαθίας

Body shapes: Πώς να ντυθείτε ανάλογα με το σωματότυπό σας (βίντεο)

Εικόνα
Αναρωτιέστε ποια είναι τα κατάλληλα outfit για το δικό σας σωματότυπο.. Αν αναρωτιέστε ποια είναι τα κατάλληλα outfit για το δικό σας σωματότυπο, μπορείτε να τα ανακαλύψετε στο tutorial που ακολουθεί.

Η διάσημη συγγραφέας ταξιδιωτικών βιβλίων και βιβλίων μαγειρικής Anya von Bremzen στη Θεσσαλονίκη...

Εικόνα
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης φιλοξένησε στη Θεσσαλονίκη τη δημοσιογράφο γαστρονομίας και πολιτισμού του afar.com , κ.Anya von Bremzen. Είναι μία από τις πιο γνωστές συγγραφείς βιβλίων της γενιάς της που συνδυάζουν ταξίδια και μαγειρική. Έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο James Beard και έχει γράψει πέντε βιβλία μαγειρικής.

Ουρολοιμώξεις: Πού οφείλονται και πώς θα προστατευτούμε φέτος το καλοκαίρι..

Εικόνα
Οι ουρολοιμώξεις είναι συνήθεις μολύνσεις από μικρόβια του κατώτερου κυρίως ουροποιητικού.  Εμφανίζονται συχνότερα στις γυναίκες όπου ο κίνδυνος να εμφανίσουν επεισόδιο ουρολοίμωξης στη ζωή τους είναι μεγαλύτερος από 30%. Στους άντρες δεν είναι τόσο συχνές, αλλά συνήθως είναι πιο σοβαρές και απαιτούν μεγαλύτερης διάρκειας θεραπεία.

Βρήκαμε απίστευτα προϊόντα για εσάς !

Αγοράστε τα πιο καινοτόμα, οικολογικά και πρωτοπόρα αθλητικά ρούχα. Ανακαλύψτε μοντέρνα σχέδια, με minimal σχεδιασμό, κατασκευασμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητας. Κάντε κλικ στις φώτος ή εδώ !

Η Τουρκία καταρρέει οικονομικά - Αντικλεπτικά στο γάλα βάζουν τα σούπερ μάρκετ...

Εικόνα
Ο πληθωρισμός συνεχίζει την ξέφρενη απομείωση του εισοδήματος και ως εκ τούτου έχουν αυξηθεί και οι μικροκλοπές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο Πούτιν Δεν Αναγνωρίζει Την Κυβέρνηση Μπάιντεν..Για Αυτόν ο Τραμπ Είναι ο Πραγματικός Πρόεδρος των ΗΠΑ !

Εικόνα
Το Πεντάγωνο αναλαμβάνει τον έλεγχο του Λευκού Οίκου καθώς η Ρωσία ετοιμάζεται να ονομάσει τον Τραμπ «πραγματικό πρόεδρο»..

Ξεκινούν οι Πανελλαδικές: Κορυφώνεται η αγωνία τον υποψηφίων - Το πρόγραμμα των εξετάσεων σε ΓΕΛ & ΕΠΑΛ ...

Εικόνα
Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την έναρξη των φετινών Πανελλαδικών, καθώς την Πέμπτη οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται στο μάθημα «Νέα Ελληνικά», και την Παρασκευή, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στη Νεοελληνική Γλώσσα.

Απώλεια λίπους από την κοιλιά: Tι να πίνετε για καλύτερα αποτελέσματα ανεξάρτητα από την ηλικία σας...

Εικόνα
Όλοι ξέρουν ότι τα ζαχαρούχα και τα αλκοολούχα ποτά οδηγούν σε αύξηση βάρους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε τι που πίνετε σας εμποδίζει στην προσπάθεια για επίπεδο στομάχι.

Οι αγρότες θα βρουν τη θέση τους στον ήλιο επενδύοντας στην ηλιακή γεωργία...

Εικόνα
Η επιλογή της σωστής θέσης σημαίνει ότι τα ηλιακά αγροκτήματα μπορούν να παράγουν εισόδημα, να βελτιώσουν τη βιοποικιλότητα και να ενισχύσουν τα πράσινα διαπιστευτήρια των γεωργικών εκμεταλλεύσεων εξηγεί ο Pieter D'haen, διευθυντής ανάπτυξης στην εταιρεία ενέργειας SSE Energy Solutions.

Ιατρική κάνναβη: Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» μας ξανασυστήνει την κάνναβη

Εικόνα
Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο επεισόδιο με τίτλο « Κάνναβη . Το κοινό μας μυστικό» αποφάσισε να θίξει ακριβώς αυτό το ζήτημα.

Χαμός στις εκκλησίες – Τελούν λειτουργίες με σβηστά φώτα..

Εικόνα
Οι Ιεροί Ναοί δυσκολεύονται να φέρουν βόλτα τα οικονομικά τους θέματα και το προσωπικό να αγωνιά με την κατάσταση, που έχει προκύψει. Δεν έχουν άλλα έσοδα, πέρα από τη βοήθεια των πιστών, για να αντεπεξέρχονται.

Σήμερα φτιάχνουμε νόστιμα, σπιτικά πεϊνιρλί...

Εικόνα
Πεϊνιρλί από σπίτι, με μπέικον, ζαμπόν, και τυρί και όλοι θα τα λατρέψουν. Ας τα ετοιμάσουμε.

Τα αποτελέσματα στις γνωστικές λειτουργίες παιδιών που θήλασαν για τουλάχιστον έξι μήνες

Εικόνα
Ο θηλασμός βελτιώνει τις γνωστικές-νοητικές επιδόσεις ενός παιδιού, όπως επιβεβαιώνει μία νέα βρετανική επιστημονική έρευνα. Τα μωρά που θήλασαν για τουλάχιστον έξι μήνες, εμφανίζουν ελαφρώς υψηλότερες επιδόσεις στα διαδοχικά τεστ που κάνουν έως την ηλικία των 14 ετών, σε σύγκριση με τα παιδιά που ποτέ δεν θήλασαν οι μητέρες τους όταν ήταν μωρά.

Γύρος-Σουβλάκι : Στα τάρταρα το delivery - "Κόκκινη κάρτα" στα γυράδικα από τους Έλληνες για τις ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ...

Εικόνα
Ζαλάδα η τιμή του έχει εκτιναχθεί ξεπερνώντας τα 3 ευρώ ενώ σύμφωνα με ιδιοκτήτες ψητοπωλείων, με το μπαράζ ανατιμήσεων στην αγορά, η τιμή του μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 4 ευρώ!

"Χάλκινο μετάλλιο" η Ελλάδα στην τιμή της βενζίνης, από αύριο νέος γύρος ανατιμήσεων...

Εικόνα
Σταθερά η τρίτη πιο ακριβή χώρα στη βενζίνη είναι η Ελλάδα, όπως φαίνεται από τα στοιχεία της Κομισιόν σχετικά με την τιμή που πωλείται η αμόλυβδη (κατά μέσο όρο). Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα η τιμή της αμόλυβδης θα φτάσει τα 2,30 ευρώ (κατά μέσο όρο) στην Αττική, αφού σε αρκετά νησιά η βενζίνη πωλείται πιο ακριβά.

7 Μυστικά για έναν λαχανόκηπο υψηλών αποδόσεων..

Εικόνα
Φανταστείτε για τη φετινή χρονιά οι αποδόσεις του λαχανόκηπού σας να υπερβούν των προσδοκιών σας! Τα μυστικά για έναν υπέρ-παραγωγικό λαχανόκηπο είναι στην ουσία ο σχεδιασμός των στρατηγικών που θα οδηγήσουν τελικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συμμετοχή του ΤΦΟΔΝ στην 6η Επιστημονική Συνάντηση για τις Γηγενείς και Τοπικές Ποικιλίες

Εικόνα
Το ΤΦΟΔΝ συμμετέχει στην 6η Επιστημονική Συνάντηση για τις Γηγενείς και Τοπικές Ποικιλίες ( Θεσσαλονίκη, 31/5 – 1/6/2022 ) με την παρουσίαση: “Χαρακτηρισμός, αξιολόγηση και διάσωση τοπικών ποικιλιών φυλλοβόλων οπωροφόρων δένδρων στο πλαίσιο του έργου Fruittrees2Safeguard”.

Η Θεσσαλονίκη ιδανικός προορισμός κρουαζιέρας...

Εικόνα
H Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΟΛΘ Α.Ε. και εκπρόσωπος της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Θεοδώρα Ρήγα παρουσίασε για τον Οργανισμό, τη Θεσσαλονίκη ως ιδανικό προορισμό κρουαζιέρας, στην 60η Γενική Συνέλευση της MedCruise (Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας), που διεξήχθη στη Costa Brava, Ισπανία από τις 23-27 Μαΐου.

Από τις 10 Ιουλίου, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απαγορεύσει την προμήθεια υλικού φύτευσης και Φραουλών κήπου στην Ρωσία ..

Εικόνα
Η πέμπτη δέσμη κυρώσεων της ΕΕ, η οποία θεσπίστηκε με τον κανονισμό 2022/576 του Συμβουλίου της ΕΕ, της 8ης Απριλίου 2022, περιελάμβανε υλικό φύτευσης κήπων και καλλωπιστικών φυτών, συμπεριλαμβανομένων των δενδρυλλίων φράουλας κήπων.

Τι διατροφή να ακολουθήσει ένας μαθητής που δίνει Πανελλήνιες;

Εικόνα
Η περίοδος των εξετάσεων για μαθητές και φοιτητές χρειάζεται ισορροπημένη διατροφή Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι Πανελλήνιες, αλλά και οι εξετάσεις στα Πανεπιστήμια.

Ψάρια και οφέλη για την Υγεία...

Εικόνα
Τα ψάρια έχουν συχνά λιγότερη χοληστερόλη και κορεσμένα λιπαρά από το κρέας και αποτελούν βασικό συστατικό της υγιεινής μεσογειακής διατροφής.

Το κινητό smartphone μας… ακούει: Πώς μας παρακολουθούν και στέλνουν διαφημίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνα
Σας φαίνεται οργουελικό; Είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα. Αρκετοί χρήστες κινητών τηλεφώνων νέας τεχνολογίας έχουν παρατηρήσει κατά καιρούς πως συζητούν για συγκεκριμένα θέματα και… ως δια μαγείας τους εμφανίζονται στη συνέχεια σχετικές διαφημίσεις.

Τα πάντα όλα εδώ ! Νεανικά, μοντέρνα και θηλυκά ρούχα, εσώρουχα, αθλητικά είδη, μαγιό και αξεσουάρ.

Κάντε κλικ στις Φώτος !

Γλυκό ψυγείου με κρέμα και ζελέ φράουλα ...

Εικόνα
Γλυκιά ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων και τόσο νόστιμη!  Ένα γρήγορο, εύκολο, και τρομερά εύγευστο γλυκό ψυγείου..

Ημαθία: Το χθεσινό χαλάζι έπληξε καλλιέργειες Ροδακινιών, Νεκταρινιών, Αμπελιών και Κερασιών..

Εικόνα
Στην Ημαθία αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στις περιοχές του Τρίλοφου, Πατρίδας και Φυτειάς έντονη χαλαζόπτωση έπληξε πάνω από 5000 στρέμματα όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι των παραπάνω περιοχών.

Βενζίνη με… βερεσέ..«Αιμορραγούν» οι οδηγοί !

Εικόνα
Αρκετοί είναι οι καταναλωτές και οι επαγγελματίες, που πλέον αγοράζουν με… βερεσέ βενζίνη και να αφήνουν υπέρογκα χρέη στους πρατηριούχους. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα από την Λάρισα, όπου σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου Πρατηριούχων Νομού Λάρισας, Γιάννη Πορτέση, υπάρχουν χρέη πάνω από 100.000 ευρώ σε βενζινάδικα από βερεσέ.

Παλιές Σινιές: Το εγκαταλελειμμένο χωριό της Ελλάδας που μοιάζει σαν σκηνικό από ταινία...

Εικόνα
Πολλές τοποθεσίες και χωριά της Ελλάδας μπορεί να αποτελούν από μόνα τους αξιοθέατα λόγω της ιστορίας που τα συνοδεύει. Με σιγουριά ένα από αυτά τα μέρη είναι και ένα εγκαταλελειμμένο χωριό της Ελλάδας στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα. Το σκηνικό που αντικρίζει κανείς εκεί είναι σαν από ταινία. Θαρρείς και θα βγουν οι πρωταγωνιστές οι οποίοι θα σε μεταφέρουν με την ιστορία τους σε μια άλλη εποχή και σε μια άλλη Ελλάδα.

Νόστιμες Γαριδούλες με σάλτσα παρμεζάνας..

Εικόνα
Έτοιμες σε λίγα μόλις λεπτά.

Σαγιονάρες: Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξουμε όταν τις φοράμε...

Εικόνα
Οι σαγιονάρες είναι το βασικό υπόδημα του καλοκαιριού και το συναντάμε όχι μόνο σε παραλίες αλλά και στον δρόμο. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή όταν τις φοράμε καθώς οι ειδικοί ενοχοποιούν τις σαγιονάρες για φουσκάλες, βακτήρια, μολύνσεις και κακώσεις των νυχιών, επειδή τα πόδια είναι εντελώς εκτεθειμένα.

Εύγε..«Χάλκινη» η Βίκυ Πανετσίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξάγεται στο Γκαζιαντέπ.

Εικόνα
photo sport24 Τέσσερα μετάλλια κοσμούν πλέον τη «συλλογή» της Βίκυς Πανετσίδου. Η έμπειρη Βεροιώτισσα συμμετείχε στον «μικρό» τελικό των -68κ. και μετά από εκπληκτική εμφάνιση νίκησε 7-4 την Ανίτα Μακιάν (Αρμενία). 

Καταρρέει ο πρωτογενής τομέας – Ανοχύρωτη η Ελλάδα σε μια επισιτιστική κρίση...

Εικόνα
Ανοχύρωτη» και «αδύναμη» είναι η Ελλάδα μπροστά τον κίνδυνο μίας επισιτιστικής κρίσης.

Η BOWERY FARMING αποκαλύπτει το νέο έξυπνο αγρόκτημα του μέλλοντος....

Εικόνα
Η Bowery Farming, η μεγαλύτερη κάθετη γεωργική εταιρεία στις ΗΠΑ, άνοιξε το μεγαλύτερο, πιο τεχνολογικά προηγμένο και βιώσιμο εμπορικό έξυπνο αγρόκτημα στη Βηθλεέμ της Πενσυλβάνια.

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Έρχεται η αίτηση με κωδικούς Taxisnet

Εικόνα
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για χιλιάδες πολίτες που θέλουν να ενταχθούν στο ανανεωμένο πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2022 για επιδοτούμενες και συνεπώς φθηνότερες διακοπές στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΕΘΕΑΣ: Φορολογική ανακούφιση για τους συνεταιρισμένους αγρότες

Εικόνα
Ένα από τα πάγια και διαρκή αίματα της Εθνικής  Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) ικανοποιήθηκε με τον πλέον ενδεδειγμένο, μάλιστα, τρόπο, καθώς στα «Κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων, μέσω συνεργασιών ή/και εταιρικών μετασχηματισμών», που από σήμερα αποτελούν νόμο του κράτους, υπάρχουν όλες εκείνες οι πρόνοιες που δύνανται να ανακουφίσουν φορολογικά τους συνεταιρισμένους αγρότες και ταυτόχρονα να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της παραοικονομίας.

Νίκολα Τέσλα: "Αν ήξερες όλη τη δύναμη των αριθμών 3, 6 και 9... Μπορείς να κρατήσεις το κλειδί του σύμπαντος. "

Εικόνα
Αυτοί οι τρεις αριθμοί αποτελούν τη ρίζα των δονήσεων των παλιών συχνοτήτων (Solfeggio). Οι συχνότητες είναι ηλεκτρομαγνητικοί τόνοι. Το σύμπαν είναι μια όμορφη συμφωνία ήχων και μελωδιών.

Ημαθία: Μετά από ελέγχους ΣΔΟΕ εξαρθρώθηκε κύκλωμα που υπερτιμολογούσε σιτηρά και ζωοτροφές

Εικόνα
H Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής έχει εντείνει τους ελέγχους σε επιχειρήσεις εισαγωγής – εμπορίας σιτηρών, καλαμποκιού και ζωοτροφών, εστιάζοντας – εκτός της καταπολέμησης της απάτης και της προστασίας των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου και της Ε.Ε. – και στην προστασία του καταναλωτικού κοινού από πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού.

3η ειδική συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Εικόνα
Υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κας Βούλας Πατουλίδου και την συμμετοχή του Διευθυντή  της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Π.Κ.Μ.  κ. Μπάμπη Στεργιάδη και της Προϊσταμένης του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης κας Μαρίας Καραμήτρου, πραγματοποιήθηκε  η 3η Ειδική Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αντιπυρικής περιόδου 2022.

Έτσι τα χείλη σας θα δείχνουν πιο μεγάλα !

Εικόνα
Πέντε βήματα για να δείξουν τα χείλη σας μεγαλύτερα ... Πάμε, λοιπόν, να δούμε πέντε tips για να μεγαλώσετε τα χείλη σας με τη βοήθεια του μακιγιάζ.

Τα χρειάστηκε αγρότης στα Φιλιατρά: Είδε φίδια 3 μέτρων πάνω από το… κεφάλι του

Εικόνα
Ένα τρομακτικό θέμα αντίκρισε ένας αγρότης στα Φιλιατρά όταν, κατά τη διάρκεια εργασιών είδε δύο φίδια περίπου 3 μέτρων να έχουν τυλιχτεί πάνω από ένα ελαιόδεντρο.

Ρεύμα: Εμπρός προς τα πίσω...Η επιστροφή των ανεμιστήρων για οικονομία - Αύξηση-σοκ στις τιμές τους

Εικόνα
Μετά τα καύσιμα, το φυσικό αέριο, το σουβλάκι ακόμη και το ψωμί, η ακρίβεια χτύπησε και τις λύσεις για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Στο στόχαστρο και τα μπουκάλια του νερού – Τι θα ακριβύνει πραγματικά..

Εικόνα
Από την επόμενη εβδομάδα θα επιβληθεί περιβαλλοντικό τέλος 0,08 ευρώ για τα πλαστικά μπουκάλια, αυτό τα οποία η ετικέτα τους περιέχει πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC).

Μύθοι για το ποτό και το μεθύσι που σίγουρα θα ήθελες να μάθεις...

Εικόνα
Δείτε τους επτά μύθους για το ποτό και το μεθύσι… Μύθος 1: Λένε ότι κάθε ποτό δεν «χτυπάει» το ίδιο και δεν κάνει το ίδιο μεθύσι.

Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου...

Εικόνα
Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου, Oι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA.

Ξεκίνησε η αντεπίθεση απο τους εξαπατηθέντες εμβολιασμένους..Ιδρύουν Κίνημα κατα της Ιατροπολιτικής Συμμορίας.

Εικόνα
Με την Δημιουργία ιστοσελίδας με τιτλο  www.kemexel.gr ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ   και τη δημιουργία Κινήματος Διαμαρτυρίας Καταγγελίας με Ιδρυτική Διακήρυξη (Μανιφέστο) ξεκίνησε η αντεπίθεση των Ελλήνων που εξαπατήθηκαν απο την ΙΑΤΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ συμμορία που τους ΕΚΒΙΑΣΕ – Τρομοκράτησε να τρυπηθούν και σήμερα αποδεδειγμένα με χιλιάδες Ιατρικές μελέτες έχουν πεθάνει από αυτά τα σκευάσματα και εκατομμύρια υπέστησαν βλάβες και έμειναν ανίκανοι εργασίας..

Υπάρχει αισιοδοξία για ικανοποιητικές τιμές σε ροδάκινα και νεκταρίνια ...

Εικόνα
Η Ευρώπη θα έχει τη μικρότερη συγκομιδή ροδάκινων και νεκταρινιών τα τελευταία 20 χρόνια.  Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα στο πλαίσιο του MEDFEL-EUROPECH, η Ευρώπη θα έχει τη μικρότερη συγκομιδή ροδάκινων και νεκταρινιών τα τελευταία 20 χρόνια με περίπου 2.900.000 τόνους, αρκετά μακριά από τα 4 εκατομμύρια τόνους όπου βρίσκεται το παραγωγικό της δυναμικό.

Συνάντηση Βούλας Πατουλίδου με τον Γενικό Εμπορικό Διευθυντή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εικόνα
Τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Roberto Biasin, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του ΟΤΘ.

28 Μαΐου 2022 " Ανθίζει" η Νάουσα !

Εικόνα
φώτο-voria.gr Ανοίγει τις πύλες της η 13η Ανθοκομική  Έκθεση Νάουσας. Ξεκινά τo Σάββατο 28 Μαΐου η 13η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου, η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Νόστιμο, αρωματικό και αφράτο παγωτό λεμόνι, έτοιμο σε τρία λεπτά

Εικόνα
Αφράτο, αρωματικό σπιτικό παγωτό λεμόνι, έτοιμο σε τρία μόνο λεπτά. Η γεύση του θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. 

Στις 14 – 15 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα ρεύματος...

Εικόνα
«Στις 14 με 15 Ιουνίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα στην οποία οι πολίτες, που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια, θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για να λάβουν την επιστροφή του 60% του αυξημένου κόστους ρεύματος που έχουν χρεωθεί από την 1η Δεκεμβρίου έως 31 Μαΐου 2022», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, στον ΣΚΑΪ 100,3.

ΓΣΕΒΕΕ: «Καταργείστε το τέλος επιτηδεύματος» – Επιστολή στον Χρήστο Σταϊκούρα

Εικόνα
Την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος ζητά με επιστολή της προς τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Ότι καλύτερο για τις φίλες μας !

Gerovital - Εταιρεία καλλυντικών με μια από της μεγαλύτερες γκάμες στα προϊόντα περιποίησης προσώπου, με λύσεις για κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας. Κάντε κλικ στις φώτος ή εδώ !

Δυσοίωνες οι Εξελίξεις σε Κεράσια, Βερίκοκα, Ροδάκινα και Αχλάδια - Τι λένε οι Παραγωγοί...

Εικόνα
Τέλη Μαΐου, η καλλιεργητική περίοδος έχει ξεκινήσει δυναμικά, τα προβλήματα όμως συνεχίζουν να είναι έντονα φέρνοντας σε απόγνωση τους παραγωγούς, βλέποντας να μην γίνονται ουσιαστικές κινήσεις για την επίλυση τους  από την πλευρά της κυβέρνησης.... Διαβάστε το άρθρο στην imathiotikigi.gr  Ρεπορτάζ: Τσιμπούρη Ζωγραφιά Ενδιαφέρον

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και προβάλλουν τους προορισμούς στην Ιρλανδική τουριστική αγορά.

Εικόνα
Το ενδιαφέρον των Ιρλανδών τουριστικών πρακτόρων και εκπροσώπων του Ιρλανδικού Τύπου προσέλκυσαν από κοινού οι Οργανισμοί Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, στο Δουβλίνο στις 19 Μαΐου 2022.