Διαβατός Ημαθίας

Την τετραήμερη εργασιακή εβδομάδα καθιερώνει ο Ιταλικός τραπεζικός όμιλος Intesa Sanpaolo ..

Με  δελτίο τύπου, ο τραπεζικός όμιλος Intesa Sanpaolo
 αναγνωρίζει την «ανάγκη να υπάρχει ισορροπία» μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής και ότι αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα της τετραήμερης εργασιακής εβδομάδας θα την κάνει «πιο δυναμική».


Από τον Ιανουάριο, οι τραπεζικοί υπάλληλοι που το επιθυμούν θα μπορούν να εργάζονται 9 ώρες την ημέρα (αντί 7,5 ώρες σήμερα) με αντάλλαγμα ένα ρεπό στη διάρκεια της εβδομάδας. Με την υιοθέτηση αυτού του μοντέλου ο χρόνος εργασίας μειώνεται στις 36 ώρες την εβδομάδα, αντί 37,5 που είναι σήμερα, χωρίς μισθολογική μεταβολή.


Παράλληλα, η ιταλική τράπεζα προσφέρει στους υπαλλήλους τη δυνατότητα τηλεργασίας έως και 120 ήμερες τον χρόνο, κάτι που θα της επιτρέψει να μειώσει το ενεργειακό της κόστος.
Ωστόσο, ύστερα από πέντε μήνες διαπραγματεύσεων, η διοίκηση του τραπεζικού ομίλου δεν έχει καταφέρει να πείσει τα συνδικάτα του κλάδου για τα πλεονεκτήματα του νέου εργασιακού μοντέλου. Ειδικότερα για την τηλεργασία, τα συνδικάτα ζητούν μηνιαία αποζημίωση για το ενεργειακό κόστος και τη σύνδεση στο ίντερνετ.
Ο τραπεζικός όμιλος Intesa Sanpaolo απασχολεί 74.000 υπαλλήλους στην Ιταλία και συνολικά 96.000 παγκοσμίως.
|ΑΠΕ-ΜΠΕ|
[Αίας: Μυρίζει GESARA]

 👠 Malesa ..
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!