Διαβατός Ημαθίας

Πρωτοχρονιά: Τι Καλσόν θα φορέσεις στο Ρεβεγιόν;

Η νέα χρονιά σιγά σιγά πλησιάζει. Όπως και το τραπέζι του ρεβεγιόν, που φυσικά πρέπει να λάμψεις. Για τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς μπορεί να έχουμε βρει το κατάλληλο φόρεμα, αλλά είναι σημαντικό να το συνδυάσουμε με το σωστό καλσόν, για ένα πετυχημένο και στυλάτο αποτέλεσμα. Μία κλασική και πιο ασφαλής επιλογή είναι το μαύρο. Αν όμως, θες να κάνεις τη διαφορά, προτίμησε ένα πουά, ριγέ, με glitter ή σχέδια για ένα μοντέρνο και κομψό look. Σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη!

Από φορέματα και φούστες μέχρι παντελόνια και σορτς, όλα μπορούν να φορεθούν δημιουργώντας εκθαμβωτικά σύνολα για την Παραμονή! Με χρώματα όπως το κόκκινο, το μαύρο, το χρυσό και το ασημί να έχουν την κορυφαία θέση στις επιλογές που μπορούμε να κάνουμε στο βραδινό ντύσιμο για ρεβεγιόν, οι εμφανίσεις μας θα είναι άκρως σαγηνευτικές και αστραφτερές.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει ή σας κολακεύει. Όμως, ένα αστραφτερό καλσόν δεν πρέπει να λείπει από το ρεβεγιόν!

4 Outfit για το πρωτοχρονιάτικο δείπνο!

 1. Βελούδινα Φορέματα
Τα βελούδινα φορέματα δεν αποτελούν έκπληξη για την λίστα των top New Years Eve επιλογών αφού το πλούσιο βελούδο αντικατοπτρίζει απόλυτα το γιορτινό πνεύμα και θα μπορείτε πάντα να βασίζεστε επάνω του για να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας ένα party-ready look. Εμείς σας δίνουμε την επιλογή απλά να απογειώσετε το στυλ με την προσθήκη ενός διχτυωτό καλσόν με στράς. Πάντα η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, οπότε σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητες με το συγκεκριμένο!

2. Φόρεμα κρουαζέ
 Πρόκειται για ένα φόρεμα, που δένει χιαστί στο πλάι δημιουργώντας ένα
εντυπωσιακό και άκρως θηλυκό V ντεκολτέ. Η γραμμή του είναι στενή στο επάνω μέρος με το δέσιμο λίγο πιο κάτω από το στήθος να αναδεικνύει και να τονίζει τη μέση κάθε γυναίκας και στο κάτω μέρος ανοίγει ελαφρώς χαρίζοντας κίνηση και αέρα στα βήματά σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα καλσόν με σχέδια ώστε να δώσετε μια πιο μοντέρνα νότα. Μία επιλογή είναι το Μαύρο Καλσόν με Φιόγκο. 
Οι επιλογές στην αγορά είναι πάρα πολλές τόσο στα χρώματα όσο και στα μοτίβα. Εσείς για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς επιλέξτε εκείνο το κρουαζέ φόρεμα που σας κάνει να νιώθετε άνετα και να ακτινοβολείτε!

3. Κόκκινο Φόρεμα
Αν θέλεις να είσαι εντυπωσιακή, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σου, τότε
σίγουρα πρέπει να επιλέξεις ένα κόκκινο φόρεμα, το οποίο συνδυασμένο με nude high heels, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Είναι η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις και είμαστε εδώ για να το απογειώσεις  με το μαύρο Καλσόν δίχτυ με μεγάλη τρύπα. 
Άλλωστε, η κατάλληλη μέρα για ένα κόκκινο φόρεμα, δεν είναι άλλη από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε ένα πολυτελές εστιατόριο! Θα είσαι σίγουρα εκθαμβωτική μέσα σε ένα τέτοιο φόρεμα. 

4. Τotal black Look
Total black look. Κάτι που σίγουρα θα κολακέψει κάθε γυναίκα και θα είναι
εντυπωσιακή. Μία τσαχπινιά που  μπορείς να κάνεις είναι αν θέλεις κάτι πιο safe αλλά εξίσου εντυπωσιακό, μπορείς να φορέσεις διχτυωτά καλτσάκια με πέδιλα κάτω από το cropped παντελόνι σου. Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα, αλλά η πιο ασφαλής λύση είναι να προτιμήσεις είτε τον συνδυασμό «μαύρα καλτσάκια + μαύρα πέδιλα + χρώμα στο υπόλοιπο look», είτε την εναλλακτική «μαύρα καλτσάκια + black outfit + χρωματιστά πέδιλα».

| Lingerie Center 💕

  
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Το 65% των ιδιοκτητών ακινήτων θέλουν αλλά δεν μπορούν να ανακαινίσουν τις κατοικίες τους