Διαβατός Ημαθίας

Φτιάχνουμε Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με τα παιδιά μας!

Παλιά υφάσματα, κονσέρβες, καπάκια από κονσέρβες και μπουκάλια, κορδέλες, βαμβάκι, ξυλάκια χειροτεχνίας, άδεια ρολά χαρτιού, άδεια πλαστικά μπουκάλια, χαρτόκουτα και πιάτα και ποτήρια μιας χρήσης. Μπορούν να μετατραπούν σε χαρούμενα έργα τέχνης για παιδιά με τη βοήθεια μερικών χρωμάτων, ακουαρέλες ή μπογιές τέμπερας και λίγη απλή κόλλα χαρτιού. 
Τα Χριστούγεννα είναι έτσι κι αλλιώς η γιορτή των παιδιών, οι ώρες που περνούν στο σπίτι είναι περισσότερες κι άλλο τόσο πιο πολλές και οι ώρες που τις γιορτινές μέρες έχουμε και εμείς στην διάθεσή μας για να τις περάσουμε μαζί τους.
Κλείστε λοιπόν …τα παιδικά στην τηλεόραση και περάστε μαζί τους μερικές δημιουργικές ώρες,  παίξτε μαζί τους …”Χριστούγεννα” και ενισχύστε στο μυαλό τους την έννοια “δημιουργώ” αλλά και ότι γιορτές δεν είναι οι βιτρίνες των καταστημάτων αλλά κάθε μικρό και μεγαλύτερο “μαζί”.

Ένα αγγελάκι ή ένας άγιος Βασίλης φτιαγμένα από χάρτινα πιάτα, ένα δέντρο ή μια κάρτα κατασκευασμένα με χρώμα και το …αποτύπωμα του χεριού τους, μερικά “άτσαλα” κομμένα από τα χεράκια τους μπισκοτοστολίδια ή μια χιονόμπαλα με την φιγούρα του αγαπημένου τους ήρωα είναι …πολυτιμότερα στολίδια από όλες τις γιορτινές βιτρίνες του κόσμου μαζί.

Δείτε ιδέες:
















Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;