Διαβατός Ημαθίας

Η φόρμουλα για μια επιτυχημένη ζωή ..

Γράφει η Life & Business Strategist, Μάρεα Λαουτάρη
Όσοι γνωρίζουμε τον Tony Robbins ξέρουμε πολύ καλά το πάθος του για τα θέματα ζωτικότητας, ενέργειας και καλής υγείας.

Όπως κλασικά επαναλαμβάνει εδώ και δεκαετίες: «Όσα “εργαλεία” και εάν σας προσφέρω ώστε να έχετε τη μέγιστη επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής σας, εάν δεν έχετε υγεία, δύναμη και ενέργεια, τίποτα από αυτά δεν θα έχει νόημα».

Και είναι αλήθεια ότι έως σήμερα μας έχει γενναιόδωρα προσφέρει εκατοντάδες, εάν όχι χιλιάδες, στρατηγικές και «εργαλεία» αλλαγής της κατάστασής μας, ώστε να μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε μας στόχο, όμως δεν είχε αγγίξει ποτέ σοβαρά ιατρικά θέματα που ταλανίζουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, πέραν των παραινέσεων και συμβουλών του σε θέματα καλής ψυχολογίας, διατροφής και άσκησης.


Ο ίδιος, έχει αντιμετωπίσει τον προσωπικό του Γολγοθά σε θέματα υγείας, καθώς από νεαρή ηλικία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο (σε αυτό τον όγκο οφείλει την ασταμάτητη ενέργεια που τον χαρακτηρίζει καθώς και τις γιγαντιαίες διαστάσεις του). Όλοι οι γιατροί τού πρότειναν να εγχειριστεί και να τον αφαιρέσει, ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του. Όλοι εκτός από έναν Ελβετό γιατρό, που του μίλησε για τις συνέπειες. Εάν αφαιρούσε τον όγκο, μπορεί να ήταν ασφαλής, όμως δεν θα είχε πια την ίδια ενέργεια και ζωτικότητα. Και έτσι ο Tony, που θέλει να γνωρίζει τα πάντα γύρω από ένα θέμα και στη συνέχεια να επιλέγει ο ίδιος τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του, αποφάσισε να κρατήσει τον όγκο, παρακολουθώντας τον στενά μέσω περιοδικών εξετάσεων, και μαζί με τον όγκο να κρατήσει και το πιο σημαντικό του χαρακτηριστικό: τη δύναμη και την ενέργειά του, που του επιτρέπουν να ανεβαίνει στη σκηνή και να σαρώνει κρατώντας εκστασιασμένο ένα κοινό 14.000 ανθρώπων για περισσότερες από 12 ώρες την ημέρα για 4 ημέρες χωρίς διάλειμμα! Μάλιστα το Applied Science & Performance Institute (ASPI) μέτρησε την ενέργεια που ξοδεύει στα σεμινάριά του και τα αποτελέσματα μας αφήνουν όλους άναυδους. Σε κάθε σεμινάριό του διανύει πάνω στη σκηνή απόσταση αντίστοιχη με δυόμισι μαραθώνιους καίγοντας περίπου 12.000 θερμίδες ανά ημέρα.

Όλα αυτά έως σήμερα. Γιατί σήμερα μας προσφέρει ίσως το πιο σημαντικό από όλα τα δώρα του. Το δώρο της καλής υγείας και της μακροβιότητας. Πριν από τέσσερα χρόνια ο πάπας Φραγκίσκος της Ρώμης τον προσκάλεσε στο παγκόσμιο συνέδριο Cura Foundation Unite to Cure στο Βατικανό, όπου κορυφαίοι επιστήμονες του χώρου της ιατρικής και της τεχνολογίας, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, θρησκευτικοί ηγέτες και επιχειρηματίες εκλήθησαν να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις, ο καθένας στον τομέα του. Ο Tony παρακολουθούσε αμίλητος και εντυπωσιασμένος καθέναν από αυτούς τους εξαίρετους επιστήμονες να παρουσιάζουν όλα όσα θεωρούσαμε ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Σύμφωνα με όσα παρακολούθησε εκείνες τις ημέρες στην Ιταλία, ασθένειες όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, το Αλτσχάιμερ, ο διαβήτης, τα αυτοάνοσα νοσήματα, οι χρόνιοι πόνοι, οι μεταμοσχεύσεις, οι διαταραχές άγχους και το γήρας δεν είναι πια ανίκητες. Νέες προσεγγίσεις και ευρήματα στην ιατρική ακριβείας και στον τομέα της μακροβιότητας δεν είναι απλώς εφικτές, αλλά συμβαίνουν τώρα, σήμερα, ενώ στην επόμενη πενταετία αυτές οι θεραπείες θα είναι διαθέσιμες σε όλους.

Δεν θα είναι πια απατηλό όνειρο το προσδόκιμο ζωής να φτάσει πια στα 100 χρόνια, όμως σημαντικότερο σύμφωνα με τον Tony δεν είναι να ζήσεις περισσότερο αλλά να είσαι υγιής και δυνατός για όσα χρόνια ζεις.

Ακριβώς όπως έλεγαν σοφά και οι αρχαίοι Έλληνες, ο Tony μεταφέρει το πιο σημαντικό μήνυμα από όλα. Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν.

Έτσι, η βασική στρατηγική στην υγεία μας είναι η πρόληψη πριν ακόμα εκδηλωθεί η ασθένεια (σκεφτείτε λίγο τι είναι η ασθένεια, που προέρχεται από το στερητικό άλφα και τη λέξη σθένος). Η ασθένεια εκδηλώνεται ως έλλειψη σθένους, ενέργειας και ζωτικότητας και αυτό ακριβώς περιγράφεται στο βιβλίο, που όλοι μπορούμε να ακολουθήσουμε με συγκεκριμένους και μετρήσιμους τρόπους.

Προλάβετε...

Δεν χρειάζεται πια να ελπίζουμε σε ένα όνειρο. Το όνειρο είναι γεγονός. Το θαύμα συνέβη. Και ο Tony μας δίνει πρόσβαση σε αυτό. Και θεωρώ ότι όλοι μας, όσο γυρίζουμε τις σελίδες του νέου του βιβλίου Η δύναμη της ζωής θα νιώσουμε ευγνωμοσύνη και ασφάλεια πατάσσοντας τον φόβο. Ζούμε σε μια νέα εποχή όπου το αδύνατον δεν υπάρχει.

Το βιβλίο Η δύναμη της ζωής δεν απευθύνεται μόνο σε ειδικούς, απευθύνεται σε καθέναν από εμάς που θέλουμε να γνωρίζουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας ποιες λύσεις είναι πλέον εφικτές σε κάθε τομέα της υγείας και να μπορούμε να αναζητήσουμε την κατάλληλη προσέγγιση, που όχι μόνο θα μας κάνει να ξεκινάμε την κάθε ημέρα μας γεμάτοι δύναμη και ενέργεια αλλά και θα γυρίσει το βιολογικό μας ρολόι χρόνια πίσω.

ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Αγρίνιο: Ποινή κάθειρξης 27 ετών στον 50χρονο ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι