Διαβατός Ημαθίας

Ευχές Ενόπλων Δυνάμεων: «Χρόνια πολλά, πάντα δίπλα σας» (βίντεο)

Όσοι έταξαν εαυτόν να φυλάττουν Θερμοπύλες βρίσκονται στο καθήκον 365 μέρες το χρόνο προκειμένου να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με τις οποίες καθημερινά πλέον έρχεται αντιμέτωπη η πατρίδα μας.

Άλλωστε,  η γείτονα δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο και η επαγρύπνηση από τον  Έβρο έως το Καστελόριζο είναι αυξημένη. Και μάλιστα αυτή η αυξημένη επιφυλακή κρατά πλέον τρία χρόνια.

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σε ξηρά, θάλασσα και αέρα γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως οι γείτονές μας προσπαθούν να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα παρασύρουν την Ελλάδα σ’ ένα επεισόδιο, ώστε ν’ ανάψει το φιτίλι στο Αιγαίο και μέσα από αυτή τη φωτιά η Άγκυρα να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να σύρει την Αθήνα σ’ ένα τραπέζι, εφ’ όλης της ύλης.

Γι’ αυτό βρίσκονται στις εσχατιές της Ελλάδας και πολλές φορές με πυγμή έχουν δώσει απαντήσεις όπου απαιτήθηκε ώστε να αντιληφθεί η γείτονα πως οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν τον εγγυητή των εξωτερικών απειλών.

Στο βίντεο που ακολουθεί, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που ορισμένα εξ αυτών βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους, εύχονται στον Ελληνισμό γι’ αυτές τις Άγιες ημέρες.. Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη & Ειρήνη…

Βίντεο: 


Μάκης - Χρόνια Πολλά  Έλ ληνες με Υγεία και Τύχη!
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Το 65% των ιδιοκτητών ακινήτων θέλουν αλλά δεν μπορούν να ανακαινίσουν τις κατοικίες τους