Διαβατός Ημαθίας

Λογότυπο σε Σοκολάτα – Ένα Έξυπνο Επιχειρηματικό Δώρο!

Η Ελληνική εταιρία ‘Pics n Bites’ μετρά αυτή τη στιγμή 3.5 χρόνια δραστηριότητας στον τομέα της κατά παραγγελίας σοκολάτας. Κάθε είδους σοκολατένια δώρα για επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, συνθέτουν το προφίλ της εταιρίας που σκοπό της έχει να μας γλυκάνει με τα πιο πρωτότυπα, καινοτόμα και αρίστης ποιότητάς προϊόντα της.

Οι συνεργασίες τους περιλαμβάνουν ήδη αρκετά brands των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας μας και κάποιες από αυτές μάλιστα, που φιγουράρουν στο site τους, καταδεικνύουν την καταξίωση που έχει καταφέρει να κερδίσει η ‘Pics n Bites΄ μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είναι άλλωστε και μικρή υπόθεση για μια εταιρία που ασχολείται με την καινοτομία να μπορέσει να δημιουργήσει τέτοιο κλίμα εμπιστοσύνης τόσο γρήγορα.

Αυτό οφείλεται στην άκρως επαγγελματική συμπεριφορά αλλά και στην βαθιά γνώση που κατέχουν τα στελέχη τους. Αυτό που μας αφορά άμεσα, δηλαδή τα business products τους, φαντάζουν μια πολύ ελκυστική λύση στον τομέα του εταιρικού δώρου για τους πελάτες μας καθώς εδώ είναι που παίζει ρόλο η ψυχολογία σε σχέση με την γεύση.


Και όμως πέρα από πρωτότυπο είναι και ένα καταπληκτικό εργαλείο marketing!  Έχει γνωστοποιηθεί καιρό τώρα από την επιστημονική κοινότητα η σύνδεση των αναμνήσεων μας με τις γεύσεις, τα αρώματα και τις εικόνες. Είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι νευρώνες του εγκεφάλου μας. Γι’ αυτό τείνουμε να προτιμούμε το φαγητό της γιαγιάς μας ή της μαμάς μας. Έχουμε συνδέσει τα πρόσωπα, τα συναισθήματα και τις γεύσεις με τις πιο όμορφες και δυνατές μας αναμνήσεις. Όταν τρώμε σοκολάτα, ο εγκέφαλός μας εκκρίνει ενδορφίνες, ουσίες με αναλγητικές ιδιότητες που βελτιώνουν τη διάθεση και την ψυχολογία, όμοιες με τις ουσίες που εκκρίνονται και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Επιπλέον εκκρίνεται σεροτονίνη, ουσία με αντικαταθλιπτική δράση.

Εδώ λοιπόν ερχόμαστε στη σοκολάτα με λογότυπο. Πέρα από την προφανή σύνδεση του brand μας με κάποια ευχάριστη γεύση που “παίζει” με τον εγκέφαλο και εκτός του ότι γλυκαίνουμε τους ανθρώπους (και καταναλωτές μας) το οποίο είναι ανεκτίμητη αξία..! Τέλος δείχνουμε και το ενδιαφέρον μας σε εκείνους! Δηλαδή πως μπήκαμε στον κόπο και αφιερώσαμε τον χρόνο και την προσοχή μας ώστε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για εκείνους. Μάλιστα χειροποίητο και άψογης ποιότητάς. Γιατί? Γιατί τους νοιαζόμαστε και τους φροντίζουμε!!! Η ύψιστη αξία της ζωής!!!

✶ ΧΟΡΗΓΟΣ ...
Βρώσιμα σοκολατένια δώρα κατά παραγγελία. Ελληνικής παραγωγής, χειροποίητες σοκολάτες αρίστης ποιότητας.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Χριστούγεννα: Στολίζεις το δέντρο και το σπίτι; Πάρε ιδέες!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ