Διαβατός Ημαθίας

Γυναικεία εσώρουχα: Πλησίασαν οι γιορτές και είναι ώρα να σκορπίσετε χαρά και αγάπη!

Σκέφτεστε φίλες μου να ψωνίσετε δώρα για τον εαυτό σας, Εσείς φιλαράκια για την σύντροφό σας ή ακόμα και την φίλη σας (οι φίλοι μπορούν επίσης να αγοράσουν εσώρουχα), τα έχουμε όλα. Τα δώρα σας μπορεί να είναι σαφώς και μερικά σέξι χριστουγεννιάτικα εσώρουχα..


Πάμε να δούμε τέσσερις προτάσεις με διαφορετικούς συνδυασμούς για Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα λατρέψετε!

1η Πρόταση Δώρου

Ένα σετ bralette μπορεί να γίνει το καλύτερο δώρο για την αγαπημένη σου, ακόμα και για τον εαυτό σας. Σας έχουμε το καλύτερο παράδειγμα για αυτή την περίπτωση. Είναι το απόλυτο Μπορντό Σετ Σουτιέν & String Irina. Σε συνδυασμό με την δαντελένια ζαρτιέρα και με κάλτσες τις επιλογή σας θα εντυπωσιάσει όλες τις γυναίκες. 
Σατέν σετ εσωρούχων. Το σουτιέν έχει λεπτή επένδυση, οι τιράντες αυξομειώνονται και διαθέτει τρεις θέσεις κουμπώματος. Το κιλοτάκι είναι ελαστικό ψηλόμεσο string.


2η Πρόταση Δώρου

Θα συνεχίσουμε στην κατηγορία σετ σουτιέν με κιλοτάκι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το λατρέψει κάθε γυναίκα που θα το λάβει ως δώρο. 
Δαντελένιο σετ εσωρούχων με ζαρτιέρα. Το σουτιέν είναι δαντελένιο με μπανέλα στο στήθος,  διαθέτει τρεις θέσεις κουμπώματος και τις τιράντες  μπορείτε να τις προσαρμόσετε. Το κιλοτάκι είναι ελαστικό δαντελένιο ψηλόμεσο μπραζίλ. Μαζί θα λάβετε την ίδια δαντελένια ελαστική ζαρτιέρα με άνοιγμα στη μέση.

3η Πρόταση Δώρου

Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα κορμάκια; Συνδυάζονται και προσαρμόζονται σε κάθε στιλ, ενώ είναι άνετα για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Κάτω από τα ρούχα για ένα ξεχωριστό look. Δεν σου μένει παραπάνω να το επιλέξεις ως Χριστουγεννιάτικο Δώρο. Εμείς σου προτείνουμε το υπέροχο κόκκινο της φωτιάς, διάφανο κορμάκι με δαντέλα. 
Διάφανο κορμάκι με λεπτομέρειες δαντέλας, μπορείτε να ρυθμίσετε τις τιράντες στο σημείο που θέλετε. Το κιλοτάκι είναι στρινγκ και ανοίγει στο καβάλο με κλιπς. Exclusive σειρά σε εσώρουχα πολυτελείας Lingerie Center.

4η Πρόταση Δώρου

Για ένα πιο παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα σέξι επέλεξε από την Χριστουγεννιάτικη Συλλογή μας το υπέροχο Λευκό Βελούδινο Χριστουγεννιάτικο Σετ Εσωρούχων. Το σετ περιλαμβάνει ένα μαύρο διάφανο babydoll με βελούδινες λεπτομέρειες και με σατέν κορδέλα στο μπούστο. Το πάνω μέρος είναι σε κόκκινο βελούδο με κουκούλα,  τελείωμα σε μαύρο γουνάκι, ελαστικό κατάλληλο για όλα τα μεγέθη. Συνοδεύεται με ασορτί στρίνγκ.



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!