Διαβατός Ημαθίας

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για μικρούς χώρους..

Προβληματίζεστε για την εορταστική σας διακόσμηση, ο χώρος σας είναι σχετικά μικρός; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, καθώς θα σας δείξουμε απλά κολπάκια από το housedigest.com για να διακοσμήσετε και να μεταμορφώσετε τον περιορισμένο χώρο σας, με την αίσθηση των Χριστουγέννων να τον πλημμυρίζει!

Κόψτε και τοποθετήστε μερικές χάρτινες νιφάδες χιονιού
Θυμηθείτε τα χρόνια σας στο Νηπιαγωγείου και δοκιμάστε να κόψετε μερικές χάρτινες νιφάδες χιονιού. Δημιουργήστε μια νιφάδα χιονιού έξι σημείων ή δοκιμάστε τις καλλιτεχνικές δυνάμεις σας σε διάφορες άλλες πιο περίπλοκες παραλλαγές χιονονιφάδας.

🎅  Χριστουγεννιάτικα Εσώρουχα και Πιτζάμες 

Φτιάξτε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό
Αγοράστε μερικά λευκά μικρούτσικα σπιτάκια ή φτιάξτε τα δικά σας από χαρτόνι και λευκή μπογιά σε σπρέι και προσθέστε μερικά μικρά δεντράκια και μερικές γιορτινές φιγούρες, έναν Άι Βασίλη ή έναν Χιονάνθρωπο.. Ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό είναι σίγουρα μια αγαπημένη ιδέα που θα αρέσει σ όλους!
Αλλάξτε τα λουλούδια του βάζου με κλαδιά πεύκου ή έλατου
Βγάλτε τα λουλούδια από τα ανθοδοχεία σας, και τοποθετήστε σ αυτά μερικά κλαδιά πεύκου, έλατου ή ακόμα και κλωνάρια δεντρολίβανου και βάλτε τα στο τραπέζι, σε ράφια ή πάνω στο τζάκι ή οπουδήποτε στο χώρο σας. Αυτά θα είναι σαν να έχετε μικροσκοπικά χριστουγεννιάτικα δέντρα παντού ...

🎅 Εδώ θα βρείτε την εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη Συλλογή μας

Φέρτε τη μαγεία στα παράθυρα
Η προσθήκη μερικών σειρών από φωτάκια και μερικών χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων στο περβάζι σας όχι μόνο θα ανεβάσει το εορταστικό πνεύμα στον χώρο σας, αλλά μπορεί να γίνει και αντικείμενο θαυμασμού από τον κόσμο. Φωτάκια, είτε σε σειρά είτε σαν βροχή, είναι μια εξαιρετική πινελιά..
Κρεμάστε μερικά κλαδιά πουρνάρι
Για κάποιο λόγο ανήκουν στην παράδοση τα πουρνάρια (γκι) είναι το τέλειο σύμβολο των χειμερινών μηνών. Για να φτιάξετε ένα ιδιαίτερα αξέχαστο διακοσμητικό πακέτο, συνδυάστε το πουρνάρι με μερικά άλλα κομμάτια, όπως αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού, ξυλάκια κανέλας και φύλλα ευκαλύπτου.
Μπορείτε ακόμα να διακοσμήστε την πόρτα με μια δέσμη γιρλάντας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε στολίδια, κουκουνάρια, φέτες πορτοκαλιού ή ό,τι καλύτερο ταιριάζει με τη χριστουγεννιάτικη αισθητική σας. 


🎄 Lingerie Center

 Tα αγαπημένα σας εσώρουχα! Μοναδικά, sexy και αισθησιακά !


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!