Διαβατός Ημαθίας

«Τυφλός ών, άρτι βλέπων» Tην Δευτέρα 7-11-2022 στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Μια «ξεχωριστή» εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 με την ομιλία του Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής κ. Μιχαήλ Τρίτου Α.Π.Θ. και του κ. Ιωάννη Χασιώτη. Το θέμα που δόθηκε στους ομιλητές είναι το: «Τυφλός ών, άρτι βλέπων». Ο βασικός ομιλητής είναι ο κ. Ιωάννης Χασιώτης ο οποίος γεννήθηκε στη Μηλιά Μετσόβου το 1947 και άσκησε το επάγγελμα του κτηνοτρόφου. Είχε την ατυχία να χάσει το φως του. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο εκμαθήσεως της Καινής Διαθήκης, όπως θα διαπιστώσετε από τις ερωτήσεις που θα του κάνετε. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων. Τον χειμώνα διαμένει στα Γρεβενά και το καλοκαίρι στη Μηλιά Μετσόβου. Η εκδήλωση γίνεται σε Συνδιοργάνωση με την Ένωση Θεολόγων Πιερίας.
Ο καθηγητής κ. Μιχαήλ Γ. Τρίτος γεννήθηκε στο Μέτσοβο της Ηπείρου το 1951. Φοίτησε στο Ανώτερο Εκκλησιαστικό Φροντιστήριο της Ριζαρείου Σχολής και στη Θεολογική και στη Φιλοσοφική Σχολή τους Πανεπιστημίου Αθηνών, Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο ALBERT-LUDWIGS του Φράιμπουργκ της Γερμανίας.
Δίδαξε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στα ΠΕΚ Ιωαννίνων και στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς Ιωαννίνων.
Το 1989 ανακηρύχθηκε αριστούχος διδάκτωρ του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Το 1999 εκλέχθηκε Επίκουρος Καθηγητής, το 2004 αναπληρωτής και το 2007 τακτικός καθηγητής στο γνωστικό αντικείμενο «Ιστορία και σύγχρονος βίος των σλαβικών και λοιπών Ορθοδόξων Εκκλησιών». Το 2010 εκλέχθηκε Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. 

Από sxoligoneonkaterinis


| Adidas Runfalcon - Βρεφικά  Παπούτσια

Τιμή  33,00€   ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Με αυτά τα βρεφικά adidas παπούτσια το μικρό σου θα είναι έτοιμο για κάθε δραστηριότητα. Του προσφέρουν υποστήριξη είτε μπουσουλάει είτε κάνει τα πρώτα του βήματα, για να μην σταματά να προσπαθεί. Η ανάλαφρη κατασκευή δεν βαραίνει τα ποδαράκια.


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !