Διαβατός Ημαθίας

Netflix Δεκέμβριος 2022: Τι θα δούμε σε νέες ταινίες και σειρές

Καινούργιες παραγωγές για όλα τα γούστα, αλλά και παραγωγές που επιστρέφουν με νέα επεισόδια για να μας ενθουσιάσουν.
Ο Δεκέμβριος μπαίνει πολύ δυναμικά και το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με νέες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ, που υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.
Στη λίστα, μάλιστα, βλέπουμε και τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το “Maestro”, που μπαίνει πανηγυρικά στην πλατφόρμα. Ας δούμε αναλυτικά τι έρχεται στην streaming υπηρεσία.

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix σε σειρές

Το Αδιέξοδο, από 1 Δεκεμβρίου
Μια παρέα αλλάζει κατά λάθος αυτοκίνητο μ’ έναν ληστή τραπεζών, ο οποίος στη συνέχεια τους καταδιώκει για να πάρει πίσω τα κλεμμένα χρήματα που άφησε στο πορτ μπαγκάζ.

Πυγολαμπίδες: Σεζόν 2 Μέρος 1, από 2 Δεκεμβρίου
Για την Κέιτ και την Τάλι, δεν υπάρχει εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στη φιλία τους. Υπάρχει, όμως, κάποιο λάθος που θα μπορούσε να τις χωρίσει για πάντα;

Hot Skull, από 2 Δεκεμβρίου
Σε έναν δυστοπικό κόσμο, καθώς μια επιδημία εξαπλώνεται μέσω της λεκτικής επικοινωνίας, ένα τυραννικό ίδρυμα καταδιώκει έναν γλωσσολόγο που έχει ανοσία στην ασθένεια.

Η Ανορθόδοξη Ζωή μου: Σεζόν 2, από 2 Δεκεμβρίου
Η μάχη διαζυγίου της Τζούλια φτάνει στα άκρα, η Μπατσάβα και η Μίριαμ κάνουν αλλαγές στον έρωτα και τη δουλειά, και ο Άρον δεν θέλει να απομακρυνθεί από τη θρησκεία.

Smiley, από 7 Δεκεμβρίου
Δύο άντρες και οι φίλοι τους στη Βαρκελώνη παλεύουν με δισταγμούς, εμπόδια και παρ’ ολίγον συναντήσεις, καθώς αναζητούν την αληθινή αγάπη που τους λείπει.

Too Hot to Handle: Σεζόν 4, από 7 Δεκεμβρίου
Ακόμη μια ομάδα από σινγκλ φτάνει στο θέρετρο, σε μια ακαταμάχητη νέα βίλα, όπου θα πρέπει να πουν όχι στις φυσικές τους ορμές για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

(Νέα επεισόδια εβδομαδιαία | 07 Δεκεμβρίου: Επεισόδια 1-5, 14 Δεκεμβρίου: Επεισόδια 6-10)

Τα Μισώ τα Χριστούγεννα, από 7 Δεκεμβρίου
Στις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές του Δεκεμβρίου στο Netflix βλέπουμε και τη σειρά «Τα Μισώ τα Χριστούγεννα». Αφού είπε ψέματα στην οικογένειά της ότι έχει αγόρι, μια νοσοκόμα αρχίζει μια απέλπιδα αναζήτηση για να βρει σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα, τα οποία είναι σε 24 μέρες.

Πώς να Καταστρέψετε τα Χριστούγεννα: Το πάρτι για το μωρό, από 9 Δεκεμβρίου
Μετά από δύο χαοτικά Χριστούγεννα, θα αφήσουν οι οικογένειες Σέλο και Τουάλα τις διαφορές τους στην άκρη για να καλωσορίσουν το πρώτο μωρό της Μπιούτι και του Σμπου;

Γκλίτερ, από 14 Δεκεμβρίου
Στο Σόποτ της Πολωνίας του 1976, τρεις αποφασισμένες γυναίκες βιώνουν κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές, ενώ αναζητούν ανεξαρτησία, οικονομική ελευθερία και αγάπη.

The Recruit, από 16 Δεκεμβρίου
Ένας πρωτάρης δικηγόρος της CIA παρασύρεται στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας, όταν μια πρώην πληροφοριοδότρια απειλεί να αποκαλύψει μυστικά της υπηρεσίας.
Α.Τ. Παραδείσου: Μέρος 4, από 16 Δεκεμβρίου
Χωρίς λειτουργική αστυνομία, η πόλη βρίσκεται αντιμέτωπη με απειλές από δολοπλόκους δισεκατομμυριούχους, εκδικητικούς καλλιτέχνες, κακόβουλη τεχνητή νοημοσύνη και άλλα.

Χριστουγεννιάτικη Καταιγίδα, από 16 Δεκεμβρίου
Η μοίρα σμίγει ταξιδιώτες και εργαζόμενους σε ένα αεροδρόμιο, οι οποίοι, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, πρέπει να μείνουν εκεί λίγες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Maestro, από 19 Δεκεμβρίου
Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στο Netflix για να μεταφέρει μία αισθησιακή ερωτική ιστορία γεμάτη σασπένς και μυστήριο στις οθόνες των συνδρομητών.

Η Έμιλι στο Παρίσι: Σεζόν 3, από 21 Δεκεμβρίου
Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Alice in Borderland: Σεζόν 2, από 22 Δεκεμβρίου
Τα παιχνίδια είναι πιο φονικά, ο κόσμος πιο άγριος και σκληρός: θα καταφέρει ο Αρίσου να επιστρέψει ποτέ στον πραγματικό κόσμο — και άξιζε που έχασε τόσα;
Ληστής από το Μέλλον, από 25 Δεκεμβρίου
Αφού τον χτυπούν στο κεφάλι, ένας άντρας ξυπνάει στο 1927 και ανακαλύπτει ότι είναι ολόιδιος με έναν διαβόητο ληστή — κι αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί.

Ο Γητευτής: Δεσμοί Αίματος, από 25 Δεκεμβρίου
Στις νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Δεκέμβριο στο Netflix βλέπουμε και το prequel του Witcher («Γητευτή»), το “Blood Origin” («Δεσμοί Αίματος»). Πάνω από χίλια χρόνια πριν από τον κόσμο του “Γητευτή”, επτά απόκληροι στον κόσμο των ξωτικών ξεκινούν έναν αιματηρό πόλεμο κόντρα σε μια ασταμάτητη δύναμη.
Προδοσία, από 26 Δεκεμβρίου
Το λαμπρό μέλλον ενός πράκτορα της MI6 αλλάζει γρήγορα έπειτα από την επανασύνδεσή του με μια Ρωσίδα κατάσκοπο, αναγκάζοντάς τον να αμφισβητήσει ολόκληρη τη ζωή του.

Οθωμανική Αυτοκρατορία: Σεζόν 2, από 29 Δεκεμβρίου
Χρόνια μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης, ο σουλτάνος Μωάμεθ Β’ έχει εδραιώσει την εξουσία του, αλλά ένας σκληρός ηγέτης της Βλαχίας απειλεί την αυτοκρατορία του.

Chicago Party Aunt: Μέρος 2, από 30 Δεκεμβρίου
Η Θεία των Πάρτι του Σικάγου, Νταϊάν, είναι μια ταραχοποιός με ταλέντο στην αποφυγή της ενηλικίωσης και αδυναμία στον ανιψιό της που βρίσκεται σε φάση ενδοσκόπησης.

Alpha Males, από 30 Δεκεμβρίου
Οι φίλοι Πέδρο, Λουίς, Ραούλ και Σάντι νιώθουν αμήχανα στον κόσμο των χειραφετημένων γυναικών και προσπαθούν να προσαρμοστούν, ο καθένας με τον δικό του ασυνάρτητο τρόπο.

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix σε ταινίες

Τρολ, από 1 Δεκεμβρίου
Όταν μια έκρηξη στα βουνά της Νορβηγίας ξυπνάει ένα αρχαίο τρολ, αξιωματούχοι εμπιστεύονται μια ατρόμητη παλαιοντολόγο για να το εμποδίσει να προκαλέσει θανατηφόρο χάος.

Qala, από 1 Δεκεμβρίου
Στοιχειωμένη από το παρελθόν της, μια ταλαντούχα τραγουδίστρια με ανοδική πορεία παλεύει με την πίεση της επιτυχίας, την απαξίωση της μητέρα της και την αυτοαμφισβήτηση.

Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, από 2 Δεκεμβρίου
Μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά.
Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ, από 2 Δεκεμβρίου
Η λαίδη Τσάτερλυ, μια δυστυχισμένη στον γάμο της αριστοκράτισσα, ξεκινά μια παθιασμένη σχέση και ερωτεύεται τρελά τον θηροφύλακα στην εξοχική έπαυλη του συζύγου της.

Πολεμιστές του Μέλλοντος, από 2 Δεκεμβρίου
Μετά την πτώση ενός μετεωρίτη που μεταφέρει ένα φονικό φυτό, μια ομάδα αυτοκτονίας έχει λίγες ώρες για να σώσει τη μετα-αποκαλυπτική πόλη από την ολοκληρωτική κατάρρευση.

Παράδοση μέχρι τα Χριστούγεννα, από 6 Δεκεμβρίου
Όταν ένας κακεντρεχής συνάδελφος μπερδεύει τις παραδόσεις της, μια διανομέας και ένας πελάτης βιάζονται να επιστρέψουν γρήγορα τα δώρα στους πραγματικούς παραλήπτες τους.

Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, από 9 Δεκεμβρίου
Στις νέες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στο Netflix βλέπουμε και τον Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης αναπλάθει την κλασική ιστορία της ξύλινης κούκλας που ζωντανεύει, σε ένα εκπληκτικό μουσικό παραμύθι stop-motion.
Πιστεύω στον Αϊ-Bασίλη, από 14 Δεκεμβρίου
Μετά από πέντε ευτυχισμένους μήνες με τον Τομ, η Λίσα φρικάρει με την εμμονή του για τη γιορτή που μισεί. Μήπως ήρθε η ώρα να δώσει στα Χριστούγεννα μια νέα ευκαιρία;

ΜΠΑΡΝΤΟ, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες, από 16 Δεκεμβρίου
Ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και ντοκιμαντερίστας ξεκινά ένα ονειρικό ταξίδι ενδοσκόπησης, για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν, το παρόν και τη μεξικάνικη ταυτότητά του.

Glass Onion: Στα Μαχαίρια, από 23 Δεκεμβρίου
Στη συνέχεια της ταινίας “Στα Μαχαίρια”, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

Ματίλντα: Το Μιούζικαλ, από 25 Δεκεμβρίου
Ένα ξεχωριστό κορίτσι με κοφτερό μυαλό και ζωηρή φαντασία τολμά να ορθώσει ανάστημα, για να αλλάξει την ιστορία του με θαυμαστά αποτελέσματα. Αυτή είναι η Ματίλντα.

Μια Νύχτα στο Νηπιαγωγείο, από 28 Δεκεμβρίου
Ένας νεαρός άντρας πηγαίνει στις πρόβες μιας σχολικής παράστασης για να αποτρέψει την αποβολή του γιου της κοπέλας του από μια ομάδα δασκάλων και ιδιόρρυθμων γονέων.

Καλή μας Χρονιά, από 28 Δεκεμβρίου
Πηγαίνοντας σε ένα πάρτι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δύο ξένοι κλείνονται σε ένα ασανσέρ και έρχονται κοντά με έναν απρόσμενο τρόπο.

Λευκός Θόρυβος, από 30 Δεκεμβρίου
Μια ξεκαρδιστική, τρομακτική, λυρική, παράλογη, απλή και αποκαλυπτική ματιά στην προσπάθεια μιας σύγχρονης αμερικανικής οικογένειας να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα.

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix σε ντοκιμαντέρ

Ο Απατεώνας με τη Μάσκα, από 1 Δεκεμβρίου
Παρουσιάζοντας συνεντεύξεις με τους συνεργούς και τα θύματά του, αυτή η έρευνα εξετάζει πώς ένας κορυφαίος απατεώνας υπεξαίρεσε εκατομμύρια ευρώ από την ελίτ της Γαλλίας.

Ρόμπερτ Ντάουνι ο Πρεσβύτερος, από 2 Δεκεμβρίου
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αποτίνει φόρο τιμής στον εκλιπόντα πατέρα του, σε ένα ντοκιμαντέρ που εξιστορεί τη ζωή και την ξεχωριστή καριέρα του πρωτοπόρου δημιουργού.
Τελευταία Ευκαιρία: Μπάσκετ: Σεζόν 2, από 13 Δεκεμβρίου
Μια νέα σεζόν ξεκινά για τους Χάσκι στο Κολέγιο Ιστ Λος Άντζελες κι ο προπονητής Μόζλι έχει μια πληθώρα νέων ταλέντων που χρειάζονται “σκληρή” αγάπη για να προοδεύσουν.

Η Κοιλάδα των Καγκουρό, από 14 Δεκεμβρίου
Στην ενδοχώρα της Αυστραλίας, ένα καγκουράκι που λέγεται Μάλα πολεμά πείνα, παγετό και μια αγέλη με πεινασμένα ντίνγκο προσπαθώντας να επιβιώσει την πρώτη της χρονιά.

Μη Σηκώνετε το Τηλέφωνο, από 14 Δεκεμβρίου
Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί την έρευνα για έναν φαρσέρ που έπειθε διευθυντές επιχειρήσεων φαστ φουντ στις ΗΠΑ να κάνουν σωματική έρευνα στους υπαλλήλους.

Το Ηφαίστειο: Διάσωση από το Γουακάρι, από 16 Δεκεμβρίου
Μαρτυρίες επιζώντων και διασωστών σε συνδυασμό με επιτόπια πλάνα συνθέτουν αυτό το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ για τη μοιραία έκρηξη ηφαιστείου το 2019 στη Νέα Ζηλανδία.

ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Σεζόν 4, από 21 Δεκεμβρίου
Εκτός από τις νέες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στο Netflix έρχεται και η πολυαναμενόμενη τέταρτη σειρά του ντοκιμαντέρ «Είμαι Δολοφόνος». Προμελετημένες πράξεις, τραγικά ατυχήματα ή πράξεις αυτοάμυνας; Δολοφόνοι αφηγούνται τα οδυνηρά εγκλήματα που τους οδήγησαν στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη.
|Πηγή: Youfly.com|


Για εμάς, δεν υπάρχουν καλύτερα δώρα για τα Χριστούγεννα από τα εσώρουχα. Είναι ένα από εκείνα τα δώρα που μπορείτε να απολαύσετε με το ταίρι σας ....

xmas xmas ορός
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..