Διαβατός Ημαθίας

Instagram: Χιλιάδες λογαριασμοί εξαφανίστηκαν, μήπως πάει για κλείσιμο;

Έπεσε το Instagram:
Χιλιάδες λογαριασμοί απενεργοποιήθηκαν.. Πολύ σοβαρά προβλήματα καταγράφονται αυτήν την στιγμή στο Instagram. Αρκετοί χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας είπαν τη Δευτέρα ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη χρήση της εφαρμογής. Είπαν επίσης ότι βομβαρδίζονταν με ένα ψεύτικο μήνυμα που ισχυριζόταν ότι οι λογαριασμοί τους θα ανασταλούν μέχρι το τέλος της ημέρας. Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρουν  ότι οι λογαριασμοί τους έχουν απενεργοποιηθεί ή τεθεί σε αναστολή. Άλλοι έχουν χάσει followers ή έχουν μειωθεί τα άτομα που οι ίδιοι ακολουθούν.
«Το Instagram φαίνεται να καταρρέει ή οι λογαριασμοί μου έχουν απενεργοποιηθεί», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. Σε ένα tweet, το Instagram ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Instagram. Το εξετάζουμε και ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση. #instagramdown».

Ο κόσμος μπήκε στο Twitter για να εκφράσει την οργή του και το #instagramdown σύντομα άρχισε να γίνεται trend. Ένας χρήστης έγραψε, «Εγώ προσπαθώ να καταλάβω γιατί το Instagram ανέστειλε τον Λογαριασμό μου #instagramdown.» «Όλοι μας ερχόμαστε στο twitter για να επιβεβαιώσουμε ότι το instagram είναι εκτός λειτουργίας #instagramdown.», έγραψε ένας άλλος χρήστης στο Twitter.
|Π|



| SEPHORA COLLECTION / Rouge Is Not My Name Satin Lipstick

Η Sephora Collection φέρνει τα πάνω κάτω στην κατηγορία των κλασικών κραγιόν με σατινέ τελείωμα με το ROUGE IS NOT MY NAME. Η ευέλικτη και δραστική του σύνθεση προσφέρει έντονο χρωματικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας και 8ωρη ενυδάτωση με μόλις ένα πέρασμα. - Τύπος σύνθεσης: Lipstick
- Τελείωμα: Σατινέ
- Αποτέλεσμα στα χείλη: Έντονο χρώμα, Κράτημα διαρκείας, Ενυδάτωση

Τιμή  12,99 € 

ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


▶ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ /


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Μακελειό : 24χρονη αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Μαραντόνα: “Ήταν βιαστής και παιδόφιλος” είπε