Διαβατός Ημαθίας

Μήπως έχετε μια γατούλα στο σπίτι σας; Εδώ θα δείτε δημιουργικούς τρόπους για να κρατήσετε τη γατούλα ευτυχισμένη

Οι λάτρεις της γάτας γνωρίζουν τι υπέροχη συντροφιά κάνουν οι γατούλες, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι δεν έχουν και τα μειονεκτήματά τους. Για αρχή, οι βαριεστημένες γάτες τείνουν να ξύνουν με τα νύχια, προκαλώντας ζημιά στα έπιπλα και το χαλί σας. 😊

Αντί να ξοδεύετε πολλά ευρώ για να αντικαταστήσετε τα ακριβά αντικείμενα στο σπίτι σας, δοκιμάστε αυτούς τους 5 δημιουργικούς τρόπους για να κρατήσετε τη γάτα σας χαρούμενη και ψυχαγωγημένη. Αυτές οι συμβουλές και κόλπα θα κρατήσουν το γατάκι σας ευτυχισμένο και λιγότερο ζημιάρικο ώστε να προκαλέσει αταξία στο σπίτι σας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε πώς να διασκεδάσετε μια γάτα για να είναι χαρούμενη και να αποτρέψετε τυχόν ζημιές.

Πώς να ψυχαγωγήσετε μια γάτα
Είναι αδύνατο να παίζεις με τη γάτα σου 24 ώρες το 24ωρο, γι' αυτό χρειάζεσαι δημιουργικές λύσεις για να τη διασκεδάζεις όταν λείπεις από το σπίτι. Δείτε μερικές μεθόδους, μπορεί, ίσως να μην φαίνονται εύκολες, αλλά λειτουργούν.

1. Κουτιά από χαρτόνι
Οποιοδήποτε κουτί από χαρτόνι θα κάνει. Οι γάτες λατρεύουν να μασούν, να ξύνουν και να παίζουν με χαρτόκουτα, οπότε φροντίστε να αφήσετε μερικά και έξω για τους φίλους της γατούλας σας.
Αυτή είναι μια φθηνή και εύκολη λύση, θα προσφέρει ώρες ψυχαγωγίας και θα σώσει τα έπιπλα σας από τις γρατζουνιές. 

2. Χαρτί /Περιοδικά/εφημερίδες
Έχετε χαρτιά ή διάφορα παλιά περιοδικά - εφημερίδες που δεν χρειάζεστε; Αφήστε μερικά έξω για να παίξει η γατούλα. Τους αρέσει ο θόρυβος που κάνουν.
Αυτό ισχύει και για τις χάρτινες σακούλες. Θα δώσετε στη τετράποδη φίλη σας κάτι για να παίζει που δεν θα είναι τα έπιπλά σας. 😉

3. Σπιτάκια/φωλίτσες για γάτες
Έχετε τον αγαπημένο σας καναπέ ή πολυθρόνα και η γάτα σας χρειάζεται επίσης το ίδιο. Διαλέξτε - Είναι καλή ιδέα να επενδύσετε σε πολλαπλές γρατσουνιές ή να αγοράσετε ένα σπιτάκι για γάτες, για να διασκεδάζει το γατάκι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας;;;
Πολλές αναρτήσεις και άρθρα συνοδεύονται από γούνινα, πουπουλένια παιχνίδια που τρίζουν και κάνουν θόρυβο, παρέχοντας στη γάτα σας πολλές ώρες ψυχαγωγίας.

Μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε μία φωλιά ή ένα σπιτάκι σε μέρος όπου η γάτα σας μπορεί να βλέπει έξω από το παράθυρο. Κάποιες γάτες θα περνούν ώρες παρακολουθώντας πουλιά και βλέποντας τον έξω κόσμο.

Επενδύστε σε Κρεβατάκια ή καλαθάκια για να δώσετε στις γάτες σας ώρες διασκέδασης και ξεκούρασης.  

4. Ώρα σε εξωτερικούς χώρους
Αυτό μπορεί να μην φαίνεται σαν κάτι που θα σκεφτόσασταν να κάνετε με μια γάτα, αλλά με την επίβλεψή σας (και ένα λουρί), η γάτα σας μπορεί να απολαύσει καθαρό αέρα και ήλιο. Ξεκινήστε αγοράζοντας ένα λουρί και μάθετε στη γάτα σας πώς να περπατήσετε με αυτό. 
Αφήστε τη γάτα σας να τρέχει και να παίζει σε εξωτερικούς χώρους. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ασκηθεί και να βρει ερεθίσματα έξω από το σπίτι.

5. Κυνήγι για φαγητό
Υπάρχουν πολλά παιχνίδια για γάτες που διανέμουν τροφή καθώς το γατάκι σας παίζει μαζί τους. Αντί να αφήσετε ένα μεγάλο μπολ με φαγητό έξω όλη μέρα, αφήστε τη γάτα σας να κυνηγήσει για το φαγητό της.


Αυτό θα αποτελέσει μια διασκεδαστική πρόκληση για αυτήν, βοηθώντας την να παραμείνει απασχολημένη και ψυχαγωγημένη. 

Ψυχαγωγία για όλες τις ανάγκες της ψιψίνας
Ανεξάρτητα από το είδος της διασκέδασης που θα βρείτε για τον αγαπημένο σας γατάκι, να θυμάστε ότι μια χαρούμενη γάτα είναι λιγότερο πιθανό να είναι καταστροφική κάνοντας ζημιές.Είναι φθηνότερο να επενδύσεις σε μερικά απλά παιχνίδια παρά να αντικαταστήσεις ακριβώς έπιπλα. 


Τώρα που ξέρετε πώς να διασκεδάσετε μια γάτα, πηγαίνετε να πάρετε μερικές χάρτινες σακούλες και παλιά χαρτόκουτα και δείτε τη διασκέδαση να ξεκινά!

Επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο και αγοράστε ότι χρειάζεται το αγαπημένο ζωάκι σας!

* Για μηνύματα,σχόλια ή άρθρα δικά σας, γράψτε μας εδώ!
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι