Διαβατός Ημαθίας

Να πηγαίνεις πάντα εκεί που έχει αυξημένη ενέργεια...

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη γλώσσα, αλλά οι περισσότεροι οργανισμοί σε αυτόν τον πλανήτη δεν χρησιμοποιούν μια συγκεκριμένη γλώσσα. Απλά ακολουθούν την ενέργεια. Ένας οργανισμός θα πηγαίνει πάντα εκεί που έχει αυξηθεί η ενέργειά του, γιατί αυτό βελτιώνει τη ζωή του. Γεγονός είναι ότι σε όλους τους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, το κύριο μέσο επικοινωνίας είναι η ανάγνωση των ενεργειακών πεδίων επειδή η ενέργεια είναι ζωή.  

Μπρους Χ. Λίπτον, Ph.D
Ίδρυμα Επιστήμης Συντήμων


|ESTÉE LAUDERAdvanced Night Repair Eye Concentrate Matrix

Αφήστε το βλέμμα σας να εκφράσει ​την ομορφιά που έχετε μέσα σας.​ Ταχεία Επανόρθωση. Δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης.
Αυτή η εξαιρετικά θρεπτική συμπυκνωμένη σύνθεση μειώνει την όψη των γραμμών σε κάθε «ζώνη» της περιοχής των ματιών και στοχεύει σε πολλαπλές ανάγκες της περιοχής των ματιών: τις γραμμές στο πόδι της χήνας, στο μεσόφρυο, κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες, την έλλειψη σφριγηλότητας, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Η περιοχή των ματιών ανανεώνεται - δείχνει πιο νεανική, φωτεινή και υγιής.

Τιμή  71,12€    ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ


▶Πώς χρησιμοποιείται:

Πρωί και βράδυ, εφαρμόστε το συμπύκνωμα περιγράμματος ματιών Advanced Night Repair Eye Contour Concentrate ακολουθώντας τα εξής βήματα: 


1. Χρησιμοποιήστε το στρογγυλό μέρος του εργαλείου μασάζ.
2. Σύρετε το εργαλείο μασάζ από το εσωτερικό προς το εξωτερικό του ματιού και κρατήστε το για 3 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε 3 φορές.
3. Σύρετε το εργαλείο από το εσωτερικό προς το εξωτερικό του ματιού και κατόπιν συνεχίστε κάτω από το φρύδι για να φτάσετε στο εσωτερικό του ματιού. Επαναλάβετε 3 φορές.
4. Ταμπονάρετε στο κάτω μέρος του ματιού με τον δείκτη σας, στο κάτω μέρος του φρυδιού και στη συνέχεια πάνω από το βλέφαρο.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !