Διαβατός Ημαθίας

Η μεγάλη απορία.. Τι ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα;

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο κοντινό παρελθόν, όχι περισσότερα από 25 χρόνια και εδώ, θα δούμε ότι η επικοινωνία των δύο φύλλων έχει βελτιωθεί αρκετά, έχουν έρθει πολύ κοντά αυξάνοντας τον αριθμό των σχέσεων.
Βοήθησε πολύ το διαδίκτυο με τις διάφορες κοινωνικές σελίδες - τους ιστότοπους γνωριμιών..Όμως, παρόλα αυτά, το να είσαι ελεύθερος είναι πιο συνηθισμένος από ποτέ.

Αυτή τη στιγμή ελπίζετε να μάθετε ή ίσως αναρωτιέστε τι ακριβώς αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άντρα; Ευτυχώς, κάναμε την έρευνα και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε το μυστήριο, ώστε να καταλάβετε επιτέλους τι ψάχνουν οι γυναίκες.

Έτοιμος; Ας αρχίσουμε.

Τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες
Όσον αφορά την εύρεση συντρόφου, οι άνδρες τείνουν να είναι πολύ πιο απλοί από τις γυναίκες. Οι γυναίκες, ωστόσο, τείνουν να είναι λίγο πιο περίπλοκες. Μερικοί άντρες χρειάζονται βοήθεια για να καταλάβουν τι αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άντρα. Εδώ είναι μερικά πράγματα που οι περισσότερες γυναίκες ελπίζουν να βρουν στο σύντροφό τους:

Τιμιότητα
Οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν έναν άντρα ειλικρινή. Χωρίς ειλικρίνεια, δεν υπάρχει τρόπος να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη. Οι άνδρες που ελπίζουν να τα βρουν με αυτή την τέλεια γυναίκα θα πρέπει να είναι ειλικρινείς και άμεσοι.

Καμία γυναίκα δεν θέλει να παίζει παιχνίδια και δεν ενδιαφέρεται να προσπαθήσει να καταλάβει αν λες την αλήθεια. Η ειλικρίνεια είναι κρίσιμη από την πρώτη μέρα.


Προσοχή
Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες περιμένουν να έχουν την προσοχή σας κάθε λεπτό κάθε μέρα. Αλλά θέλουν να νιώθουν αγαπητές και ξεχωριστές. Οι γυναίκες αγαπούν τα μικρά πράγματα που τις κάνουν οι άντρες για να νιώθουν όμορφα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα της μιλήσει για το ωραίο χαμόγελό της, ή να παρατηρήσει ότι έχει κόψει τα μαλλιά της ή να της αφήσει ένα γλυκό σημείωμα το πρωί για να το δει όταν ξυπνήσει..Να της κάνει ένα κομπλιμέντο βρε αδελφέ!

Ειδύλλιο
Σίγουρα, δεν μπορείς να της φέρνεις πάντα σοκολάτες και τριαντάφυλλα, και σαφώς δεν θα τρέχετε συνέχεια όλη την ημέρα από πίσω της! Οι περισσότερες γυναίκες "ακροβατούν" με την οικογένεια, τους φίλους και τις επαγγελματικές ευθύνες τελικά. Το νου σας..Συχνά η ρουτίνα της καθημερινότητας, ο ρυθμός της ζωής κάνει τον ρομαντισμό να εξαφανίζεται σιγά σιγά.

Κρατήστε λοιπόν, τον ρομαντισμό ζωντανό με ένα εβδομαδιαίο ραντεβού. Ανάψτε μερικά κεριά, βάλτε ωραία μουσική ή κάντε ένα πριβέ 😉 μπάνιο μαζί με την Κυρία της ζωής σας.(μην ξεχάσεις τα συνοδευτικά..κρασιά,κεριά ..κτλ)


Νοημοσύνη
Ενώ η εξυπνάδα δεν πρέπει ποτέ να επιδεικνύεται (υπάρχουν λίγα πράγματα τόσο ελκυστικά όσο ένας άντρας που πιστεύει ότι «τα ξέρει όλα»), όμως, είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό. Όταν φανείτε ενδιαφέρον και συνδυάζοντας την εξυπνάδα με την  ταπεινότητα, θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να "ρίξετε" τη σωστή γυναίκα.

Εάν είστε ειδικός σε έναν συγκεκριμένο τομέα, χρησιμοποιήστε τον ως τρόπο «το ξέρω και θα ήθελα να σας το δείξω» και όχι ως «είμαι πολύ πιο έξυπνος από εσάς».
Η νοημοσύνη είναι σέξι και στις γυναίκες αρέσει να μαθαίνουν από κάποιον ξεχωριστό.

Πάθος
Ρωτήστε τις γυναίκες που μόλις τελείωσαν μια σχέση να σας μιλήσουν για τους κύριους λόγους που η σχέση διαλύθηκε και είναι πιθανό να ακούσετε να αναφέρουν την λέξη «πάθος». Σήμερα, πολλές γυναίκες αναζητούν άνδρες που μπορούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες τόσο μέσα όσο και έξω από την κρεβατοκάμαρα.
Το σεξ είναι σημαντικό και εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα ή υποφέρετε από χαμηλή ίσως σεξουαλική ορμή, Τότε να το κοιτάξετε οπωσδήποτε, ίσως χρειαστείτε κάποια θεραπεία . Όμως, ακόμα κι αν έχετε μια καλή σεξουαλική ζωή, οι γυναίκες θέλουν αυτό το πάθος να υπάρχει και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Κάθε γυναίκα θέλει να αισθανθεί επιθυμητή, γι' αυτό πρέπει να βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα σεξουαλικά. 

Μικρές συμβουλευτικές πινελιές είναι να την αγκαλιάζετε από πίσω από την πλάτη ή να της δίνετε ένα φιλί στο λαιμό.., αυτά είναι σημαντικά και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το πάθος ζωντανό στη σχέση σας.


Αίσθηση του χιούμορ
Ποιο χαρακτηριστικό που αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άνδρα; μα φυσικά την αίσθηση του χιούμορ. Το να είσαι αστείος απλά σε κάνει πιο ελκυστικό και οι γυναίκες πάντα αναζητούν έναν άντρα που μπορεί να τις κάνει να γελάσουν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις συνεχώς αστεία! Μην σε περάσει για χαζοχαρούμενο! Αλλά το να μπορείς να αυτοσαρκάζεσαι είναι το κλειδί. Καμιά δεν θέλει να είναι με κάποιον που είναι συνέχεια σοβαρός, μουντρούχος,  χωρίς να γελά καθόλου..

Ανεξαρτησία
Μάγκες μου, αυτό είναι το κορυφαίο..Οι γυναίκες θέλουν να είναι με κάποιον που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του. Θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ανεξάρτητοι (οικονομικά) και ικανοί. Αυτό σημαίνει να παίρνεις τις δικές σου αποφάσεις, να μαγειρεύεις μόνος σου το δείπνο και να πληρώνεις το ενοίκιο στην ώρα σου και όχι μόνο...
Οι γυναίκες δεν θέλουν να γίνουν η μητέρα σας ή να σας "ταΐζουν" και είναι σημαντικό να αποδείξετε ότι μπορείτε να σηκώσετε εκτός από το δικό σας βάρος και της συντρόφου σας όταν χρειάζεται. Είναι ξεκάθαρο οι γυναίκες έχουν συνεχή ανάγκη από κίνητρα, βοήθεια, συμβουλές, συντροφικότητα και επιβεβαίωση, μπορείς να τα προσφέρεις;

Επικοινωνία
Στις γυναίκες αρέσει να μιλάνε. Πολύ. Οι γυναίκες μιλούν περίπου 20.000 λέξεις την ημέρα, δηλαδή 13.000 περισσότερες από τους περισσότερους άνδρες.

Η σύντροφός σας μπορεί να ξέρει ότι την αγαπάτε, αλλά θα εκτιμούσε να ακούσει να της το πείτε κι εσείς. Πες της λοιπόν ότι είναι καυτή. Πες της ότι είναι όμορφη, ξεχωριστή. Τη βοηθά να αισθάνεται ότι έχει αυτοπεποίθηση και την επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές της για να σας αρέσει, πιάνουν τόπο! 😉

Είναι επίσης σημαντικό να επικοινωνήσετε όταν δεν είστε ευχαριστημένοι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να ακούς κάποιον να λέει ότι είναι «καλά» όταν δεν είναι καλά. Οι γυναίκες εκτιμούν τους άντρες που είναι εξαιρετικοί επικοινωνιακοί και αποφεύγουν να είναι παθητικά επιθετικοί στη σχέση.

Ελκυστικότητα
Ακριβώς όπως οι άντρες έλκονται από όμορφες γυναίκες, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Το να διατηρείς τον εαυτό σου περιποιημένο, να διατηρείς τη φόρμα σου, να φοράς ρούχα που σου ταιριάζουν και να κάνεις τακτικά μπάνιο είναι πολύ σημαντικό.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μου μοιάσετε (χαχα πλάκα κάνω). Αλλά να τηρείτε την προσωπική σας υγιεινή και να υπερηφανεύεστε για την εμφάνισή σας .., αυτό θα σας βοηθήσει πολύ.

Λοιπόν, ανακεφαλαίωση..Έχετε αυτό που αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άντρα;
Ποια είναι η γνώμη σας για τα παραπάνω χαρακτηριστικά; Πιστεύετε ότι έχετε ή μπορείτε να ακολουθήσετε τα περισσότερα από αυτά; Έχετε αυτό που αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άντρα; Ή υπάρχουν ορισμένοι τομείς που θα μπορούσατε να βελτιώσετε;
Υπάρχουν βέβαια και μερικές γυναίκες που είναι ευτυχείς να είναι με έναν άντρα που είναι κάπως «επαναστατικός», που δεν είναι πρόθυμος να επικεντρωθεί στη βελτίωση του εαυτού του. Να ξέρετε όμως ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αρνητικό από έναν άντρα χωρίς κίνητρα, που είναι ευχαριστημένος με τη μετριότητα του...

Καλές επιτυχίες! 😊


Dust + Cream

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !