Διαβατός Ημαθίας

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Πώς να βρείτε τις γεύσεις υγρών για άτμισμα που θα σας αρέσουν..

Μπουχτίσατε το κάπνισμα και το τσιγάρο και σκέφτεστε το άτμισμα; Είστε σε πολύ καλό δρόμο.. 
Από έρευνα σε αξιόπιστα site καταλήξαμε σε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το άτμισμα είναι πιο ασφαλές από το παραδοσιακό κάπνισμα..Τα αλιευμένα στοιχεία υποστηρίζουν ότι με το άτμισμα δεν φράζετε την αιματική σας κυκλοφορία, δεν δηλητηριάζετε το αίμα σας και ούτε προκαλείτε ζημιά στους πνεύμονές σας. Εάν θέλετε λοιπόν, να αλλάξετε το παραδοσιακό κάπνισμα, με το άτμισμα, αλλά χωρίς να χάσετε την γεύση του τσιγάρου, τότε μπορείτε να αγοράσετε υγρά ατμίσματος με γεύσεις καπνού.

Ναι, μπορείτε να προμηθευτείτε V Park σε διαφορετικές γεύσεις. Εάν ο καπνός δεν σας αρέσει, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες επιλογές όπως σοκολάτα, μέντα, μπισκότο, ή μήλο..., κι ότι άλλο θέλετε!
Πώς όμως θα βρείτε τις αγαπημένες σας γεύσεις υγρών ηλεκτρονικού τσιγάρου; Πώς θα διαλέξετε πριν αγοράσετε και σε ποια τιμή;

Μπορείτε να ξεκινήσετε κοιτάζοντας δημοσκοπήσεις, αξιολογήσεις και κριτικές (Είναι άφθονες στο διαδίκτυο)..

Δείτε τις δημοσκοπήσεις και τις αξιολογήσεις
Γνωρίζατε ότι το 84% των καταναλωτών εμπιστεύονται τις διαδικτυακές κριτικές; Έκανα κι εγώ μια προσωπική έρευνα που δείχνει πόσο ισχυρές είναι οι κριτικές στο διαδίκτυο και πως μπορούν να επηρεάσουν τη γνώμη των ανθρώπων σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.
Δεν είστε σίγουροι με ποιες γεύσεις να ξεκινήσετε; Δείτε τις 10 πιο δημοφιλείς επιλογές. Αναζητήστε αυτές με τις υψηλότερες βαθμολογίες και τις περισσότερες θετικές κριτικές για να σχηματίσετε μια καλή εικόνα πριν αποφασίσετε να αγοράσετε!
Οι δημοσκοπήσεις είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Καταγράψτε τις πέντε κορυφαίες γεύσεις υγρών ατμίσματος που σας αρέσουν και ζητήστε από τους ανθρώπους που ατμίζουν να ψηφίσουν. Η εμπειρία τους με αυτές τις δημοφιλείς γεύσεις μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιες να αγοράσετε.

Προτιμήστε αυτά που σας αρέσουν
Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία εάν έχετε μια ισχυρή προτίμηση. Δεν σας αρέσουν οι μπανάνες; Τότε μην αγοράσετε υγρά με γεύση μπανάνας ακόμα κι αν κατατάσσονται ψηλά σε δημοσκοπήσεις και κριτικές.
Καταργήστε αυτά που δεν σας αρέσουν και δώστε προτεραιότητα σε αυτά που σας αρέσουν. Εάν γνωρίζετε ήδη την προτίμησή σας, μπορείτε να διαλέξετε τις αγαπημένες σας και να περιορίσετε περαιτέρω τη λίστα γεύσεων. Αυτό εγγυάται ότι οι γεύσεις που επιλέγετε βρίσκονται στο θέλω σας.

Διαλέγετε άτμισμα για να κόψετε εντελώς το κάπνισμα;
Εάν ναι! Μπορείτε να βρείτε ακόμη και γεύσεις e-liquid καπνού. Η γεύση τους μοιάζει με το πραγματικό κάπνισμα, αλλά δεν φέρουν νικοτίνη και άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για άτομα που προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα. Αυτό θα σας διασφαλίσει ότι έχετε την ίδια εμπειρία καπνίσματος αλλά χωρίς τους κινδύνους που εγκυμονεί. 😉

Ζητήστε δείγματα γεύσεων υγρών
Εάν είναι δυνατόν, ζητήστε δείγματα. Αυτές είναι μικρότερες συσκευασίες σε σύγκριση με αυτό που παίρνετε όταν αγοράζετε φιαλίδια ηλεκτρονικών υγρών. Τις περισσότερες φορές θα λαμβάνετε μόνο μερικές ρουφηξιές πριν αδειάσουν.

Αυτή είναι μια καλή ιδέα για να βρείτε το αγαπημένο σας ατμιστικό υγρό. Μπορείτε να κάνετε την πλήρη υφή και τη γεύση πριν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο υγρό ατμίσματος..
Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε και ζητάτε από τον προμηθευτή συνέχεια δείγματα κάθε φορά που επισκέπτεστε το κατάστημά του. Εάν το μαγαζί που σας ενδιαφέρει δεν μοιράζει δείγματα, ρωτήστε αν πουλάνε e-liquid σε μικρές δόσεις. Αυτά είναι φθηνότερα, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε και να αποφασίσετε πριν τα αγοράσετε.

Ανακαλύψτε περισσότερες συμβουλές ατμίσματος σήμερα, ψάξτε , επιλέξτε, αγοράστε ! 😊
Με αυτές τις συμβουλές, θα σας δώσω και εγώ μία προτίμηση για υγρά ατμίσματος και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι... Κάντε κλικ εδώ!
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !