Διαβατός Ημαθίας

Ποιες είναι οι ιδανικές πιτζάμες για τον χειμώνα;

Οι πιτζάμες εδώ και χρόνια έχουν χωρίσει τους ανθρώπους σε δύο σκέψεις. Αυτοί που πιστεύουν ότι οι πιτζάμες είναι μια κατάσταση του νου και τρόπος ζωής και η άλλη ομάδα που δεν τις θεωρεί κατάλληλες για να φορεθούν έξω από τον περιορισμό των τεσσάρων τοίχων μιας κρεβατοκάμαρας .

Προφανώς λατρεύουμε μια καλή πιτζάμα και ξέρουμε ότι το αγαπάτε κι εσείς, τελικά βρήκατε τον δρόμο για αυτό το άρθρο!

Ενώ επιλέγετε ένα ζευγάρι εμπριμέ πιτζάμες, θα πρέπει να επιλέξετε εντελώς αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας και είναι περισσότερο το γούστο σας. Τα ζώα σε σετ πιτζάμες είναι μια τάση και δεν πρόκειται να πάει πουθενά σύντομα. Η επένδυση σε ένα χαριτωμένο σετ με minimal print αξίζει κάθε δεκάρα, καθώς αυτά τα σετ είναι πολύ πιο κομψά από τις casual πιτζάμες σας.
Ένα τέτοιο σετ είναι συνήθως πολύ πιο άνετο από ένα παραδοσιακό σετ, καθώς είναι κατασκευασμένο από μαλακό μαλλί πουλόβερ. Αποτελούν τις πιο άνετες γυναικείες πιτζάμες.

Ένα σετ πιτζάμες εμπνευσμένο από ανατολίτικα floral art είναι αυτό που θα λατρέψετε απόλυτα. Θηλυκά στο μέγιστο, τέτοια σύνολα φαίνονται απολύτως υπέροχα, ειδικά σε μικροκαμωμένα κορίτσια. Πλούσιες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το royal blue, το γαλάζιο και το καφέ συνιστώνται αν θέλετε να κάνετε το moon princess look.
Οι λεπτές λεπτομέρειες λουλουδιών σε τέτοια σετ είναι τόσο περίπλοκα φτιαγμένες που θα σας καταπλήξει η ομορφιά τους.

Σατέν πιτζάμες
Η απόλυτη τάση! Οι σατέν πιτζάμες είναι ό,τι πιο chic και stylish μπορείς να βρεις. Με κουμπιά στη μπλούζα και τον γιακά, σε υπέροχο απαλό ροζ, δεν θα θέλετε να τα βγάλετε! Τόσο απαλές και αέρινες, οι σατέν πιτζάμες χαρίζουν τον πιο χαλαρωτικό ύπνο, χωρίς να σας κάνουν να ζεσταθείτε.
 ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Πυτζάμες από βελούδο
Τόσο glam και τόσο ζεστές, οι βελούδινες πιτζάμες επιστρέφουν στη μόδα! Με δαντελένιες λεπτομέρειες, μας δίνουν την αίσθηση μιας γλυκιάς βραδιάς μπροστά στο τζάκι. Ιδανικό για αγκαλιές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Πυτζάμες φανέλα
Γεια σας μονόκεροι! Οι φανελένιες πιτζάμες είναι τόσο άνετες και άνετες που δεν μπορούν να συγκριθούν με οποιαδήποτε άλλη. Απαλό και ελαφρύ, με μονόκερο σχέδιο και κουμπιά για να ταιριάζει πολύ εύκολα!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Και για όσους αγαπούν τα φλοράλ, οι φανελένιες πιτζάμες με σχέδιο ορτανσίας, θα γεμίσουν το κρεβάτι σας με θετική διάθεση και όμορφα λουλούδια!

| ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ - Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...