Διαβατός Ημαθίας

Βιβλίο-Κόμικς: Όταν σκοτώνουν τα Κοτσύφια ...

Για πρώτη φορά το διαχρονικό  Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια σε έκδοση graphic novel, διατηρώντας αναλλοίωτη όλη τη μαγεία του πρωτότυπου! Η Σκάουτ, ο Τζεμ, ο Μπου Ράντλεϊ, ο Άτικους Φιντς και η κωμόπολη του Μέικομπ της Αλαμπάμα παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τα ευφάνταστα καρέ του Βρετανού Fred Fordham.
Η graphic novel εκδοχή του αγαπημένου κλασικού μυθιστορήματος  που δεν θα σταματήσει ποτέ να μαγεύει κάθε νέο αναγνώστη.
Χαρακτηρίστηκε σχεδόν αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το 1960, κλασικό. Βραβεύτηκε με Πούλιτζερ ένα χρόνο αργότερα, έγινε οσκαρική ταινία το 1962 και απέφερε στη συγγραφέα τρεις τιμητικές διακρίσεις από τρεις Αμερικανούς Προέδρους (Τζόνσον-Μπους-Ομπάμα) για την προσφορά της στη λογοτεχνία! Μια συγκινητική ιστορία για την αθωότητα και την αδικία, την υποκρισία και τον ηρωισμό, το φυλετικό ζήτημα και τη σκληρή πραγματικότητα στον αμερικανικό Νότο της δεκαετίας του 1930.

Το διαχρονικό αριστούργημα της σπουδαίας Χάρπερ Λι,  φωτίζει με χιούμορ, ειλικρίνεια και μια γλυκιά νοσταλγική τρυφερότητα την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης και το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής, σε μια συλλεκτική έκδοση για αναγνώστες κάθε εποχής και ηλικίας.

Τιμή 17.99 €   ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Σχετικά προϊόντα ...



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..