Διαβατός Ημαθίας

Ρούχα: Φίλες μου Σκέφτεστε τι θα αγοράσετε φέτος, αλλά να τα φοράτε και για χρόνια;

Μετά από μία δεκαετία οικονομικής κρίσης, μια τριετία με κορονοϊό κι ένα κύμα ακρίβειας εξαιτίας αυτών που διαχειρίζονται την οικονομία της χώρας, είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν την χρηματική άνεση ν΄ ανανεώνουν κάθε τρεις και λίγο την γκαρνταρόμπα τους.
Οι περισσότεροι έχουν τη δυνατότητα ν’ αγοράζουν μερικά κομμάτια κάθε σεζόν που στοχεύουν να τα φορούν για αρκετά χρόνια στο μέλλον. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να μην ψωνίζουμε μόνο με βάση trends καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις ό,τι είναι φέτος στη μόδα, την επόμενη σεζόν, δεν θα είναι.

Με απλά λόγια, σκοπός είναι όσο ακόμη έχει καλό καιρό να κάνεις κάποιες αγορές που δεν θα μετανιώσεις του χρόνου. Μιλώ για ρούχα τα οποία δεν γνωρίζουν από μόδες και δεν είναι in μόνο για φέτος. Μ’ έναν σωστό σχεδιασμό, μπορείς να βάλεις στη συλλογή σου κομμάτια που θα φοράς για πολλά χρόνια καθώς είναι all time classic. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αδιάφορα. Αντίθετα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα κομψά και στιλάτα. Αρκεί να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Αν πρόκειται το επόμενο διάστημα να προσθέσεις στη συλλογή σου νέα κομμάτια, τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν έχουν να κάνουν με τη διαχρονικότητα και την κομψότητα. 

Παρακάτω δείτε μία πρόταση μας, ώστε να βάλεις στη συλλογή σου ρούχα που θα φοράς για πολλά χρόνια, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο.

Επισκεφτείτε τις προτάσεις μας:



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..