Διαβατός Ημαθίας

Συμβουλές αγορών για την Black Friday 2022!

Διανύουμε την περίοδο της Black Friday 2022. Σίγουρα όλες έχετε ήδη τις λίστες σας με τα κομμάτια που θέλετε να αποκτήσετε. Η μεγαλύτερη εποχή των εκπτώσεων έφτασε και αυτή είναι η εποχή του Black Friday. Οι πιο ασυναγώνιστες τιμές της χρονιάς κυριαρχούν αυτή την περίοδο. Το εγχείρημα shopping βέβαια αυτές τις ημέρες δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση ούτε οι αγορές σας είναι όλες πετυχημένες. Όπως καταλαβαίνεις, μπορεί να τα έχεις «τακτοποιημένα» στο μυαλό σου, αλλά όταν δεις τις εκπτώσεις να σου «κλείσουν το μάτι», μία σύγχυση την παθαίνεις.


Αν έχετε βγει αρκετές φορές εκτός προϋπολογισμού ή καταλήξατε με κομμάτια που τελικά δεν τα φορέσατε ποτέ, γιατί σας παρέσυρε η χαμηλή τιμή τους, σας έχουμε τη λύση.

Τρεις συμβουλές για να κάνετε σωστές αγορές

1. Φτιάξτε μία λίστα.

Σίγουρα κάποια κομμάτια θα είχατε βάλει στο μάτι στην αρχή της σεζόν αλλά η αρχική τιμή τους θα ήταν τότε αποτρεπτική. Προτού βγείτε στην αγορά να δείτε τι έκπτωση έχουν, κάντε πρώτα έναν έλεγχο στην γκαρνταρόμπα σας για να δείτε, τι χρειάζεστε πραγματικά. Επίσης, τσεκάρετε αν σας λείπει κάποιο βασικό κομμάτι. Μόλις ολοκληρώσετε τη λίστα, βάλτε προτεραιότητες.

2. Μην ξεχνάτε την έρευνα τιμών.

Μη βιάζεστε και μην αγοράζετε από το πρώτο κατάστημα στο οποίο μπήκατε. Κάντε τη λεγόμενη έρευνα αγοράς, δοκιμάστε κομμάτια και συγκρίνετε ποιότητα και τιμές για να πετύχετε το καλύτερο deal. Μπορεί να χρειάζεται χρόνος για να γίνει σωστά, όμως μόνο έτσι θα καταλήξετε με high quality κομμάτια εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα.

3. Επιλέξετε ό,τι σας δίνει χαρά!

Αυτή η λέξη είναι και το κλειδί. Αγοράζοντας κάτι πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε καλά, είτε κάνετε τις αγορές σας online είτε σε κάποιο κατάστημα. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζετε κάτι που δεν σας χαροποιεί ή σας δημιουργεί το παραμικρό αίσθημα αμφιβολίας και ανησυχίας. Το shopping πρέπει να σας κάνει να χαμογελάτε και η σκέψη του να φορέσετε τα καινούρια σας ρούχα να σας αφήνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο.   


| ΧΟΡΗΓΟΣ - Lingerie  Center

Super Sexy Collection
Εδώ θα βρεις Γυναικεία Εσώρουχα, την super sexy collection για όλους τους τύπους σώματος καθημερινά, βαμβακερά, σέξι, διάφανα, με δαντέλα και σε όλα τα μεγέθη.  





Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Μακελειό : 24χρονη αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Μαραντόνα: “Ήταν βιαστής και παιδόφιλος” είπε