Διαβατός Ημαθίας

5 Συμβουλές από γυναίκες για το πώς θα τις φερθείς να νιώσουν ρομαντικά

Γνωρίζατε ότι μια έρευνα έχει δείξει ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο επιλεκτικές από τους άνδρες όταν πρόκειται για ραντεβού;

Αν προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να κάνετε τις γυναίκες να νιώσουν ρομαντικά έτσι απλά, να ξέρετε ότι θα "ρίξετε το σκάφος με ταχύτητα στα βράχια", πως το λένε..., θα φάτε πόρτα στην γλώσσα των νέων μας!  Όμως οι γυναίκες μπορεί να φαίνονται περίπλοκες, κάπως απλησίαστες ίσως, αλλά, όλη αυτή η προσπάθεια, στο να βρεις την καλύτερη σου σύντροφο είναι μια φυσική και όμορφη διαδικασία.

Θέλετε να μάθετε πώς να αυξήσετε τον ρομαντισμό σε μια σχέση; Συνεχίστε να διαβάζετε για 5 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε ένα γερό θεμέλιο.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

1. Βρείτε μικρούς τρόπους για να δείτε ότι νοιάζεστε
Όταν οι περισσότεροι άντρες προσπαθούν να μάθουν πώς να είναι ρομαντικοί, συχνά επικεντρώνονται σε μεγάλες χειρονομίες. Αν και αυτές οι στιγμές μπορεί να είναι οι πιο αξέχαστες, η αληθινή αγάπη χτίζεται αργά κάθε μέρα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να παραμεληθεί η δύναμη των μικρών χειρονομιών. Το νου σας 😉

Ενημερώστε τη σύντροφό σας ότι τη σκέφτεστε όλη την ημέρα στέλνοντας ένα γλυκό μήνυμα. Μαγειρέψτε της δείπνο όταν ξέρετε ότι είχε μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Ρωτήστε την αν μπορείτε να κάνετε κάτι που θα την ξεκουράσει παίρνοντας της όλο το άγχος της ημέρας.

2. Προγραμματίστε ένα ειδικό Ραντεβού
Από όλες τις ιδέες για ρομαντικές χειρονομίες που κυκλοφορούν, δεν μπορείτε να νικήσετε τον προγραμματισμό ενός υπέροχου ραντεβού για τον άνθρωπό σας.

Το να πηγαίνεις για δείπνο ή κινηματογράφο για μια ταινία είναι κλασική περίπτωση και ένας καλός λόγος, αλλά ο προγραμματισμός μοναδικών ραντεβού θα δείξει ότι δίνεις πολλή σκέψη και φροντίδα στη σχέση σου. Τα ραντεβού σας δεν χρειάζεται καν να είναι ακριβά βράδια έξω στην πόλη, διότι μπορείτε ακόμα να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ μαζί τρώγοντας γλυκά, ή να παραγγείλετε το αγαπημένο σας φαγητό σε πακέτο και να παίξετε ανόητα παιχνίδια.


3. Να είστε ανοιχτοί μαζί
Το να είσαι επιθυμητός σύντροφος δεν σημαίνει μόνο να είσαι πρόθυμος να μοιράζεσαι όλα όσα έχεις στο δικό σου νου, αλλά και να την ενθαρρύνεις να κάνει το ίδιο και να ακούσεις τι λέει.

Τα ζευγάρια που είναι πιο αρμονικά περιγράφουν τη σχέση τους ως ένας συνδυασμός τέτοιος, που οι δυο μαζί γίνονται ένα. Αυτό απαιτεί χρόνο, αλλά θα περάσει ευχάριστα το ταξίδι στο να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον.


4. Κάνε την να νιώσει όμορφη μέσα και έξω
Πολλοί άντρες κάνουν το λάθος να δίνουν υπερβολική σημασία στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Το να επαινείτε την εμφάνιση της συντρόφου σας εκτιμάται πάντα, αλλά μην φτάνετε στην υπερβολή και νιώσει ότι είστε μαζί της μόνο και μόνο για το καλλίγραμμο σώμα ή την ωραία εμφάνιση της γενικά.

Αφιερώστε χρόνο για να επαινέσετε το χιούμορ της, την εξυπνάδα της, τη συμπόνια της, τη γενναιότητα της, την εργασιακή της ηθική και τις φιλοδοξίες της.

5. Μάθε για τα ενδιαφέροντα της, τι αγαπά πολύ
Υπάρχουν πολλές υπέροχες ρομαντικές συμβουλές, αλλά η αλήθεια είναι ότι καμία γυναίκα δεν είναι ακριβώς η ίδια με άλλες, κάθε γυναίκα είναι μοναδική.

Όταν συναντάτε κάποια ξεχωριστή, ρωτήστε την για τις προτιμήσεις της και πώς θα ήθελε ο καλύτερος σύντροφός της να την κάνει να νιώθει μοναδική. Αν ψάχνετε για ρομαντικές ιδέες για μια γυναίκα της οποίας η γλώσσα της αγάπης είναι να λαμβάνει δώρα, έχετε πολλές επιλογές  που θα την εκπλήξουν.

Τώρα ξέρετε, πήρατε μια ιδέα πώς θα εκπλήξετε ευχάριστα και ρομαντικά μια γυναίκα
Αν ακολουθήσετε αυτές τις 5 συμβουλές για το πώς να κάνετε να νιώσουν ρομαντικά οι γυναίκες, θα μπορέσετε να βρείτε τον σύντροφο των ονείρων σας σε χρόνο μηδέν. Πολλές φορές οι σχέσεις δεν είναι εύκολες από την αρχή, αλλά είστε έτοιμοι να καταβάλετε προσπάθεια στο να δείξετε στο σύντροφό σας πόσο ενδιαφέρεστε. 

Αν όμως χρειάζεστε και κάποια λιγάκι βοήθεια, σας έχω την καλύτερη λύση κάντε κλικ εδώ!
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;