Διαβατός Ημαθίας

Γιορτές 2022 με ιδέες Δώρων από την αγαπημένη μας Sephora ..

Μοίρασε χαρά με τα θεϊκά δώρα ομορφιάς Sephora, τα εμβληματικά αρώματα, τις υπέροχες ιδέες για δώρα μακιγιάζ και τα παραδεισένια δώρα για την περιποίηση της επιδερμίδας, και ευχή σου τα καλύτερα σε αυτούς που αγαπάς και στον εαυτό σου!

Μία ιδέα δώρου από μας... 

Beauty Advent Calendar – Premium WISHING YOU
Φέτος, η SEPHORA COLLECTION προσφέρει ένα premium Advent Calendar περιορισμένης έκδοσης που περιλαμβάνει 24 εκπλήξεις με τη μορφή προϊόντων makeup, skincare και περιποίησης μαλλιών σε κανονικό μέγεθος, καθώς και αξεσουάρ. 

 Τιμή  69,99€
Για τι τύπο make up;
Βυθιστείτε στην ομορφιά καθώς περιμένετε τα Χριστούγεννα με 24 γενναιόδωρα δώρα για να ανακαλύψετε ή να θυμηθείτε τα καλύτερα προϊόντα της SEPHORA COLLECTION. Ανακαλύψτε κάθε μέρα μία από τις 24 εκπλήξεις με τη μορφή προϊόντων makeup, skincare, περιποίησης μαλλιών και αξεσουάρ, οι οποίες είναι κρυμμένες σε μια υπέροχη επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευασία. Αυτό το Advent Calendar με προϊόντα makeup και skincare θα σας προσφέρει χαρά και λαμπερή εμφάνιση όλο τον Δεκέμβριο. 

  

Τα Υπέρ
- 24 εκπλήξεις ομορφιάς (makeup, skincare, περιποίηση μαλλιών και αξεσουάρ).
- Μια συλλογή με τα καλύτερα προϊόντα της SEPHORA COLLECTION.
- Το ιδανικό δώρο πριν από τα Χριστούγεννα.


Γιατί μας αρέσει
Αυτό το ημερολόγιο δημιουργήθηκε με υπεύθυνες μεθόδους: το χαρτόνι προέρχεται από δάση που τελούν υπό βιώσιμη διαχείριση. GOOD FOR VEGAN *** Προϊόντα χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης..

Για Αγορά κάντε κλικ εδώ 


| ΧΟΡΗΓΟΣ  -  SEPHORA
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..