Διαβατός Ημαθίας

Χριστουγεννιάτικα δώρα: 10 καταπληκτικές ιδέες για τις γιορτές που έρχονται

Οι διακοπές θα είναι εδώ πριν το καταλάβετε, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε διάφορα δώρα που θα κάνετε. Αν και πάνω από το 60% των Ελλήνων αγοράζουν τα δώρα τους την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα 
(όσοι μπορούν), αυτό είναι μια συνταγή για "τρέξιμο" για ψώνια με άγχος, ξεπερνώντας πολλές φορές τον προϋπολογισμό σας. 

Αντί να ανήκετε στα πλήθη των ανήσυχων ανθρώπων, προσπαθήστε να φτιάξετε μια λίστα με τα ψώνια σας τώρα, για να αρχίσετε να απορρίπτετε τα "άκυρα" δώρα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τις ερχόμενες αγορές σας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε δέκα ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων που θα τις λατρέψουν όλοι.

Ένα Καλλυντικό λοιπόν, είναι μια από τις υπέροχες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για πατέρες . Μια ιδέα που σας προτείνουμε είναι ένα τζελ ξυρίσματος, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, πανθενόλη, ουρία και αλλαντοϊνη που παρέχει ενυδάτωση στην επιδερμίδα και τα γένια, μαλακώνουν την τρίχα, ενώ διαθέτουν αντι-ερεθιστικές και αντι-φλογιστικές ιδιότητες. Σίγουρα μια καλή ιδέα για δώρο για μπαμπάδες, συζύγους ή φίλους Δείτε εδώ!

2. Σετ Δώρου Φροντίδας Σώματος ( Για Γυναίκες)
Καθώς η φροντίδα του σώματος μας είναι πλέον εκτός από κανόνας υγιεινής είναι και κανόνας ομορφιά και ωραίας μυρωδιάς για το 2022 (αν δεν μυρίζεις φρεσκάδα δεν σε πλησιάζεις κανείς 😉 ), Μια ιδέα λοιπόν είναι ένα Σετ Δώρου Φροντίδας Σώματος που περιλαμβάνει ένα Νεσεσέρ Metallic Dust+Cream Πουά Μπλε, ένα Αφρόλουτρο 250ml με Άρωμα Βανίλια-Καρύδα (Paraben Free) Dust+Cream, ένα Γαλάκτωμα Σώματος 250ml Με Άρωμα Βανίλια-Καρύδα (Paraben Free) με Αντλία Dust+Cream, ένα Σφουγγάρι Λούφα Dust+Cream Λευκό και μία Ελαφρόπετρα Dust+Cream. Τέλειο! Δείτε εδώ!

3. Ένα Άρωμα (Άρωμα και για τα δύο φύλλα)
Σίγουρα γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που θέλετε να κάνετε το δώρο, έτσι δεν είναι; Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το κατάλληλο άρωμα για το κατάλληλο αγαπημένο σας πρόσωπο ανάμεσα σε best-sellers ή νέες αρωματικές αφίξεις. Διαλέξτε το δώρο σας ανδρικό ή γυναικείο άρωμα πάντα από επώνυμα brands. Δείτε μερικές ιδέες:
4. Ένα Βιβλίο 
Εάν έχετε "βιβλιοφάγους" φίλους που αγαπούν το διάβασμα, τότε ένα βιβλίο μπορεί να είναι το τέλειο δώρο. Ετοιμαστείτε για αξέχαστες "βιβλιοκατανυκτικές"  βραδιές και μην ξεχάσετε τα ποπ κορν!  Ένα βιβλίο που σας προτείνουμε είναι το << MH ME AΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ>>

5. Ασύρματα ακουστικά
Εάν κάποιος που γνωρίζετε χρησιμοποιεί πάντα ακουστικά με καλώδιο, ήρθε η ώρα να τον περάσετε σε άλλο επίπεδο. Τα ασύρματα ακουστικά είναι στη μόδα και η ακρόαση της μουσικής γίνεται πιο βολική από ποτέ. Από τα Apple AirPods μέχρι  σε διάφορα άλλα παρόμοια προϊόντα, υπάρχουν πολλές παραλλαγές για να διαλέξετε. Μία πρόταση Δείτε εδώ!

Ένα έξυπνο και στοχευμένο δώρο, ιδιαίτερο θα έλεγα, για ένα αγαπημένο, ξεχωριστό πρόσωπο ε; Θα το λατρέψει να είστε σίγουροι και αν το συνοδέψετε με λίγα λουλούδια , θα το απογειώσετε, Χμ! Μια ωραία ιδέα δώρου για συγκεκριμένες στιγμές 😉 ! Δείτε μερικές προτάσεις εδώ!   *Αν έχετε στο νους σας κάποια πιο καυτά-τζιζ πραγματάκια, σας έχω ιδέα, κλικ εδώ (18+)

7. Αξεσουάρ για Laptop 
Σίγουρα θα υπάρχει στο περιβάλλον σας ένας που να είναι κάτοχος Laptop, έτσι ένα καλό δώρο μπορεί να είναι ένα αξεσουάρ φορητού υπολογιστή που θα του είναι απαραίτητο οπωσδήποτε. Μία τσάντα - θήκη ή ένα ποντίκι ή κάποιο άλλο αξεσουάρ που θα μπορεί να κάνει τη χρήση του Laptop πιο εύχρηστη και διασκεδαστική είναι μια καλή ιδέα για δώρο. Σκεφτείτε λοιπόν τους ανθρώπους σας, σε ποιους θα ήταν χρήσιμο ένα τέτοιο δώρο . Μερικές ιδέες δείτε εδώ!

8. Ένα ταξίδι
Για τις εορταστικές αποδράσεις ένα απολαυστικό ταξίδι με τον άνθρωπό σας ίσως είναι μια εξαιρετική ιδέα για δώρο. Αρχίστε να ψάχνετε για προορισμούς και καταλύματα. Δείτε μερικές μοναδικές προσφορές για Εορτές έως και -70% σε όλη την Ελλάδα κλικ εδώ! 

9. «Δωρίστε» ένα ζωάκι
Από το Blue-Footed Booby μέχρι τους φαλαινοκαρχαρίες 😄, μπορείτε να δωρίσετε βέβαια όποιο ζωάκι θέλετε. Θα λάβετε ένα πιστοποιητικό, ένα βιβλιάριο υγείας του ζώου και την αίσθηση της ικανοποίησης που έρχεται όταν βοηθάτε μια όμορφη ψυχούλα. Δείτε εδώ!

10. Ένα παιχνίδι για τους πιτσιρικάδες έως 90 χρονών 😁
Εάν έχετε παιχνιδόφιλους που του αρέσουν τα Gamings ήρθε η ώρα για Playstation πάρτι. Μια Κονσόλα με Παιχνίδια θα τους ξετρελάνει, θα τους αφήσει να κάνουν το πάρτι της χρονιάς τους. Προτάσεις δείτε εδώ!

Δείτε πόσο νοιάζεστε με αυτές τις ιδέες για δώρα Χριστουγέννων
Όταν πλησιάζουν οι διακοπές, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις τι να δώσεις στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Ωστόσο, ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό και κάνοντας δώρο μία από τις δέκα ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα που αναφέρθηκαν, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι διακοπές θα είναι όσο το δυνατόν πιο μαγικές.  
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;