Διαβατός Ημαθίας

Βιβλίο αυτοβελτίωσης: «Μην κάνεις 1 βήμα μπροστά... Κάνε 2» ...

Το Μην κάνεις 1 βήμα μπροστά… κάνε 2 εντάσσεται στην κατηγορία των βιβλίων προσωπικής ανάπτυξης. Ο συγγραφέας μετουσιώνει τη γνώση και τις εμπειρίες που απέκτησε στον επιχειρηματικό χώρο, μέσα σε τρεις και πλέον δεκαετίες, και τις μεταφέρει σε όσους δεν έχουν άμεση επαφή με αυτόν τον πολύπλοκο, σύνθετο και ανταγωνιστικό κόσμο, προκειμένου να τις εφαρμόσουν στην καθημερινότητά τους. Ξεκινώντας με το πώς θα βελτιώσουν τον τρόπο σκέψη τους, συνεχίζοντας με το πώς θα λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και πώς θα προχωρούν σε συγκεκριμένες δράσεις, οι αναγνώστες μαθαίνουν να αξιοποιούν και να κατευθύνουν τη δύναμή τους στο αποτέλεσμα στο οποίο θέλουν να φτάσουν...

Ο συγγραφέας κάνει μια ασυνήθιστη εξομολόγηση.  Όσο γράφει το βιβλίο,  αισθάνεται τους αναγνώστες δίπλα του, απέναντι του, τριγύρω μου. Βλέπει τα πρόσωπά τους, ακούει τις ερωτήσεις τους, τις ανάγκες τους και τους δίνει χώρο για να του εκφράσουν αντιρρήσεις και προβληματισμούς. Στο ίδιο κάδρο, βλέπει και τον εαυτό του να δίνει απαντήσεις, να ανταλλάσσει απόψεις μαζί τους, να επιδιώκει ώστε να ακούγονται όλες οι γνώμες και να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Αισθάνεται ότι ενώ  είναι εκείνος που γράφει, οι αναγνώστες είναι αυτοί  που κατευθύνουν τη σκέψη του..     

Για Αγορά του βιβλίου κάντε κλικ εδώ!  Η τιμή του βιβλίου είναι  13,41 €


| Σχετικά προϊόντα:  



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Πάλι κουρελόχαρτο το Ελληνικό Σύνταγμα από την κατοχική συμμορία των 300σίων με τις πλάτες των εταιριών (Δικαιοσύνης και Σώματων Ασφαλείας) !!!